Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı ne kadar aşağı yukarı
Ya kızlar yakınlarda Emre beye ameliyat olan kimse yok mu? Ben iki hafta sonra görüşmeye gideceğim kendisiyle..Revizyon olan varsa yazsın buraya lütfennn....Çok merak ediyorum......
canım dün kontrole gittiğimde seni söyledim görüşmeye gelecekmiş diye
emre beyde hatırladı
ben ordayken burnu senin burnuna benzeyen bi bayan vardı ama onun kendiliğinden çökmüş burnu hiç ameliyat olmamış onuda ameliyat edecekti emre bey
bana istanbul dışından gelen revizyon yaptığı hastasının ameliyat fotolarını gösterdi
kaburgasından kıkırdak alarak yapmış
resmen burnu baştan inşa etmiş emre bey sonuç mükemmel olmuştu
sanada gösterecektir hasta fotolarını canım
aklında hiç şüphe kalmasın emre bey çok ilgili bi doktor
Yaaaaaaaaa çoooooooooook sevindim arkadaşım ya. Valla ohh gece gece iyi geldi. Karalar bağladım oturuyordum burda...Süper haber... Çok teşekkür ederim sana...opuyorumnanaktan Ay ne iyi geldi.. Benimki kadar kötü bir burunları da düzeltebilir mi dersin? Ben böyle bir örnek görsem çook rahatlayacağım..Ama gerçekten sana çoook teşekkür ederim yaa. kaydirigubbakcemile3 Gece gece hayır işledin:) Öpüyorum seni kocaman......................
selam bende emre beye ameliyat oldum burnumda deviasyon ve şeklini düzeltti ve çeneme implant takıldı (gerideydi çenem çünkü ) emre beyde karar kılmamdaki nedenler yaptığı tüm burunlar çok güzell,bazı estetisyenler gibi her yüze aynı burnu yapmıyor,ve herkez çok memnun hiç pişman olan yok :=) bende tavsiye ederim burnunda sorun olanlara çünkü ben kolay kolay güvenemem nerdese 1.5 yıldır doktor araştırıyorum ama emre beyin yaptığı burunları ve hakkındaki yorumları okuyunca hemen kendisile görüştüm ve ameliyat oldum avrupa yakasından geldiğim için 2 görüşme de 2 görüşme bi arada oldu ameliyat gününden bir gün önce kan verilmesi gerekiyodu evim uzakta olduğu için sağolsun bi gün önceden hasteneye yattım :) ertesi gün ameliyat oldum uyandığımda hiç ağrım yoktu ama yüzüm baya morardı şişmişti onlarda 10 günde %80 ni gitti..ben tek başına ameliyat oldum gayet kolay bi ameliyat refakatçiye felan bile ihtiyacınız yok yani :).Resmim yok maalesef ama daha sanırım 12 günlük felan olmasına rağmen burnumda hiç şişlik yok gibi sargılı olmasına rağmen yinede model belli olur herkez çok beğendi daha şimdiden :)
selam bende emre beye ameliyat oldum burnumda deviasyon ve şeklini düzeltti ve çeneme implant takıldı (gerideydi çenem çünkü ) emre beyde karar kılmamdaki nedenler yaptığı tüm burunlar çok güzell,bazı estetisyenler gibi her yüze aynı burnu yapmıyor,ve herkez çok memnun hiç pişman olan yok :=) bende tavsiye ederim burnunda sorun olanlara çünkü ben kolay kolay güvenemem nerdese 1.5 yıldır doktor araştırıyorum ama emre beyin yaptığı burunları ve hakkındaki yorumları okuyunca hemen kendisile görüştüm ve ameliyat oldum avrupa yakasından geldiğim için 2 görüşme de 2 görüşme bi arada oldu ameliyat gününden bir gün önce kan verilmesi gerekiyodu evim uzakta olduğu için sağolsun bi gün önceden hasteneye yattım :) ertesi gün ameliyat oldum uyandığımda hiç ağrım yoktu ama yüzüm baya morardı şişmişti onlarda 10 günde %80 ni gitti..ben tek başına ameliyat oldum gayet kolay bi ameliyat refakatçiye felan bile ihtiyacınız yok yani :).Resmim yok maalesef ama daha sanırım 12 günlük felan olmasına rağmen burnumda hiç şişlik yok gibi sargılı olmasına rağmen yinede model belli olur herkez çok beğendi daha şimdiden :)
canım benim çok geçmiş olsun
Ağrıdan mı geldin ameliyat olmaya
henüz çok yenisin şişlik vardır ama dışardan belli olmaz
elleyince taş gibidir şimdi
sargı alınınca foto bekliyoruz ama ben çok merak ediyorum burun fotolarını olumunekankayizsmile
Sseh ameliyatlarının basarılı geçmesine sevindim.Çenenden de ameliyat olmussun sanırım benimde çenem geride.Herhangi bi şikayetin var mı çenenden?ımlant takıldı sanırım türünü falan biliyo musun
saol canım yok ağrı değil onu yalnışlıkla ağrı yapmışım avrupa yakasındanım anadolu yakasına gidince yinede uzak sayılıyor :) evet burnum taş gibi sert ama görüntü olarak hiç şişlik yok gibi inanılmaz muntazam duruyor yarın sargılarım alıncak emre bey foto verirse eklerim :) bende cameralı tel yok çünkü :)
teşekkür ederim canım yaa randevu almak fikri bile heyecanlandırdı.açıkçası korkuyorumda ama bilmiyorum kararsızım.
türünü bilmiyorum canım implant takıldı. ama şunu sölim ilk 2 gün çok zor... yemek yemen felan çünkü ağızın içinde dikişler oluyor.ağrı olmuyor ama her yemekten sonra dezenfekte ediyosun aağzını şuan 12 gün felan oldu her yemeği rahatlıkla yiyorum ama konuşmam düzelmedi hala çünkü dikişlerim daha erimedi ama profolin çehren inanılmaz değişiyor geride çene kadar kadını itici yapan bir şey yok tavsiye ederim yani..yüzün çok değişicek emin ol :)