Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhabalar hanımlar ben bugun emre beyden 28 ocaga amelıyat tarıhı aldım sorum su kı tamponlar ve dıkısler cıkarken ne hıssettınız??? benı en cok korkutan kısmı bu cunku, bırde tamponlar varken nasıl nefes alabıldınız elımle burnumu kapatıyorumda olecekmısım gıbı gelıyor bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurlera.s.

merhabalar hanımlar ben bugun emre beyden 28 ocaga amelıyat tarıhı aldım sorum su kı tamponlar ve dıkısler cıkarken ne hıssettınız??? Benı en cok korkutan kısmı bu cunku, bırde tamponlar varken nasıl nefes alabıldınız elımle burnumu kapatıyorumda olecekmısım gıbı gelıyor bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurlera.s.

ötekıye yere yazdım ama burayada yazım.
Tampondan korkmana gerek yok yanı ben gayet güzel nefes aldım tabıkı herkeste öyle olmaya bılır ama sonucta az nefes alanlarda sanrım öyle tamamen nefessız kalmamıslardır.

merhabalar hanımlar ben bugun emre beyden 28 ocaga amelıyat tarıhı aldım sorum su kı tamponlar ve dıkısler cıkarken ne hıssettınız??? benı en cok korkutan kısmı bu cunku, bırde tamponlar varken nasıl nefes alabıldınız elımle burnumu kapatıyorumda olecekmısım gıbı gelıyor bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurlera.s.

canım öyle korkulacak bişi değil dikiş ve tamponların alımı
ben çok sakindim çok az acı hissedersin dikişlerin alındığında kaş alma gibi diyo emre bey :)))) bence o kadar acımıyo bile :)
tamponlarda hızlı bir şekilde çekiyo silikon olduğu için yapışma falan olmuyo merak etme nasıl çıktığını anlamazsın bile :)
canım burnunda tampon varken ağzından nefes almaya alışırsın merak etme :)
ama sadece 5 güncük o kadarda dayan artık :KK66:

Kızlar geldim ve çook daha iyi hissediyorum...Anlatıldığı kadar varmış gerçekten Emre bey..Çok ilgili ve işini çok sevdiği her halinden belli oluyor...Artık güzel bir burnum olacağına inancım tam..

Kızlar geldim ve çook daha iyi hissediyorum...Anlatıldığı kadar varmış gerçekten Emre bey..Çok ilgili ve işini çok sevdiği her halinden belli oluyor...Artık güzel bir burnum olacağına inancım tam..

çok sevindim canımopuyorumnanaktan
neler konuştunuz
ne zaman olacaksın ameliyatını
anlatsana opuyorumnanaktan

cevoo bgn emre beyle konuştuk senin hakkında, fotoğrafta göründüğünden daha iyi durumda olduğunu söyledi. senin için tasarladığı burun da muhteşem. herşey çok güzel olacak ikimiz için de :)

cevoo bgn emre beyle konuştuk senin hakkında, fotoğrafta göründüğünden daha iyi durumda olduğunu söyledi. senin için tasarladığı burun da muhteşem. herşey çok güzel olacak ikimiz için de :)

canım senin ameliyatına da 2 gün kaldı di mi

kellyr senn revızyonmu yoksa ılk amlıytınmı cevoo neler konustunuz nezamn oluyosun anlatsan merk ettık

Ay cevooo meraktan ölecegız burda. .:-d
nezaman amelıyat olacaksın?
Tasarım yokmu?.

Kızlar çook yorgundum aynı gün uçakla git gel sabahın köründe, zor oldu ama değdi..Bir kere çok rahatladım...Artık olumlu bakabiliyorum...Emre bey antılanların ötesinde bir doktor...Çok iyi niyetli, işini çok seven ve hastasına nasıl yaklaşacağını, psikolojosini ölçebilen bir doktor...Tam aradığım doktor diyebilirim...Pek çok şey öğrendim dün burnumla ve olacaklarla ilgili...2 saati aşkın bir sürede görüştük..Tasarım yaptık..Daha kötü beklediğini söyledi burnumu...Çok komplike ama yapılamıycak bişey yok dedi..Yaptığı tasarıma bayıldım ama tasarımları vermediğini ve açıklamasını yaptı bana...Çok da önemli değil dedim bende...Önemli olan tasarım değil ki onu hayata geçirmek..Neyse benim doğal olsun estetik olduğu belli olmasın gibi düşüncelerim olmadığı için gayet kavisli ucu kalkık nefes alma sorunumun olmayacağı bir burunun planını yaptı doktor bana...Emre bey burunun öncelikle planını yapıyor kağıt üzerinde izleyeceğimiz yolu çiziyor...Kaburgadan nasıl kıkırdak alınacağını resimlerle gösterdi...Öyle olacak benim burnum çünkü...Ama sonuç çok güzel olacak ınşallah arkadaşlar...Diğer doktor öyle çok hasar vermişki Allah onu bildiği gibi yapsın ınşallah...Onları tamir edip yeniden nefes almamı sağlayacak..Yani Emre beyin muayenehanesinde öyle çok rahat ettim ve kafamdakiler aydınlandı ki kuş gibi geldim eve diyebilirim..Sanki 40 yıldır tanıyorum gibi bir his var içimde..Ameliyat için ise ben havaların ısınmasını bekliyorum...Ama doktorumu buldum kızlar...Ve çoook mutluyum...sositososito ıçim çok rahat.

Son düzenleme:
cevoo gerçekten senin adına sevindim burun tasarımını da gördüm ve bayıldım. ama daha da iyisi olur ordakinden göreceksin. revizyon zor ama güzel olmayacak diye bir şey yok.

cevoo gerçekten senin adına sevindim burun tasarımını da gördüm ve bayıldım. ama daha da iyisi olur ordakinden göreceksin. revizyon zor ama güzel olmayacak diye bir şey yok.

Ya gördün mü? Çok güzel olacak ben de çok heyecanlıyım canım benim..Ben mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyorum İnşallah..Çok şanslıyız böyle bir doktoru tanıma fırsatını yakaldığımız için arkadaşım...O kadar kötü deneyimden sonra..Sen bu akşam mı yatıcan yarın sabah mı hastaneye ben de seni çok merak ediyorum yaaa...opuyorumnanaktan

Bu arada dün benim doğum günümdü. Bir ay evvel randevu için Emre beyle görüştüğümüzde 21 ocak uygun deyince çok şaşırmıştım ama gerçekten doğum günü hediyesi oldu diyebilirm bana..Boşuna bir tesadüf değildi bence...kaydirigubbakcemile2

emre beyle randevum pazartesineydi .. asistanı aradı yarına alındı randevum .. süper.. yarın görüşmeye gdiyorum kızlarrr :)

X