Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bayanlar bende önümüzdeki cmtesi ameliyat olucam emre beye inanılmaz gerginim çok korkuyorum ama nefes problemim beni zorluyo yoksa hiç olacağım yoktu 5 gün o tamponlarla nasıl geçiricem bilemiyorum bana dua edin ameliyat olan arkadaşlar tampon alınana kadar neler yaşadınız neler yaptınız biraz anlatırlarsa çok sevinirim:çok üzgünüm:eyvahedigeldismile
slm bayanlar bende önümüzdeki cmtesi ameliyat olucam emre beye inanılmaz gerginim çok korkuyorum ama nefes problemim beni zorluyo yoksa hiç olacağım yoktu 5 gün o tamponlarla nasıl geçiricem bilemiyorum bana dua edin ameliyat olan arkadaşlar tampon alınana kadar neler yaşadınız neler yaptınız biraz anlatırlarsa çok sevinirim:çok üzgünüm:eyvahedigeldismile
cevoo senin randevun 21 ocakta saat kaçta? aynı gün benim de randevum var ve 23 ocakta hayırlısıyla ameliyat olacağım
benim randevum 5 te ama cevoo sana şunu söyleyebilirim 7 tane doktorla görüştüm mayıstan beri bi naci çelik çok ikna ediciydi bide emre ilhan. ama emre ilhan sorduğum her soruyu çok net şekilde cevaplayınca onda karar kıldım. inan bana doğru yoldasın senin halini en iyi ben anlarım çünkü benimki de revizyon ve insanın doktorlara olan güvenini tekrara kazanması çok zor.
Selam,burnumdaki bantlar çıktı ama şişer diye 2 gün sonra kendim çıkarabileceğim bantlar yapıştırdı,bugün banyo yaptım ve çıkartttım ..... 3 ay sonra sonucu yazarım artık.........
ben de emre bey i düşünmeye başladım....onun için istanbul a gitmeyi düşünüyorum taa buralardan off napcağımı bilmiyorum..ne zor bir dönem Allah ım ne zorrr..