Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

slm bayanlar bende önümüzdeki cmtesi ameliyat olucam emre beye inanılmaz gerginim çok korkuyorum ama nefes problemim beni zorluyo yoksa hiç olacağım yoktu 5 gün o tamponlarla nasıl geçiricem bilemiyorum bana dua edin ameliyat olan arkadaşlar tampon alınana kadar neler yaşadınız neler yaptınız biraz anlatırlarsa çok sevinirim:çok üzgünüm:eyvahedigeldismile

slm bayanlar bende önümüzdeki cmtesi ameliyat olucam emre beye inanılmaz gerginim çok korkuyorum ama nefes problemim beni zorluyo yoksa hiç olacağım yoktu 5 gün o tamponlarla nasıl geçiricem bilemiyorum bana dua edin ameliyat olan arkadaşlar tampon alınana kadar neler yaşadınız neler yaptınız biraz anlatırlarsa çok sevinirim:çok üzgünüm:eyvahedigeldismile

Canım ben de Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Daha önce ameliyat oldum. Memnun değilim.(başka doktora) Emre bey revizyonda çok iyi diyorlar. Bu yüzden onu düşünüyorum. Tamponlara gelince en korkulan şey tamponlardır ama düşünüldüğü gibi korkunç değiller..Ve hiiiiç acısız bir kaç saniyede çıkıveriyorlar. Sadece ılık bir his o kadar..Çok zor olmuyo onlarla 5 gün yaşamak..Ağzından nefes almayı öğreniyorsun ve dudakların çok kuruyor. Sürekli boğazını ıslatmak ihtiyacı duyacaksın.. Başka bir zorluğu yok. Ama beş gün değildir diye biliyorum ben. Beş gün tampon bırakmazlar. Yani 3. gün alınıyo diye biliyorum ben.. Tabii yapılan işleme göre değişiyordur belki...Doktorun daha iyi bilir..Gözünde büyütme çok..Olup kurtulacağını ve nefes alacağını düşünn..Geçmiş olsun diyorum şimdiden...İzlenimlerini de paylaşırsan sevinirim..zemuszemus

cevoo saol cnm emre beye sorduğumda söledi 5 gün kalacak diye bende 3 gün biliyodum duyunca şok oldum sanada allah kolaylık versin emre beyle geçen günü konuştuk 1 2 hastasını gösterdi revizyon olan kişiler kaburgadan alıp yapıyomuş gerçekten başarılı bir dr ye benziyor güven veriyor insana ama can tatlı işte

canım hayırlı olsun
1 haftalık nefes alma bişey olmaz ondan sonra alacağın güzel nefesleri düşün kaydirigubbakcemile3
tampon alınana kadar ağzından nefes almaya devam edersin biraz ağzın kurur o kadar
güzel fotolarını eklersin artık opuyorumnanaktan

Haklısın ama ne kadar canımız tatlı olsada mecbur kalınınca yaptırıyoruz işte.. Ben de revizyon olan hastalarının fotolarının burda gördüm. ınşallah benim burnumu da başarıyla düzeltir. Ben senin ameliyat olduğunun bir sonraki perşembesi 21 ocakta gelicem görüşmeye. Kolaylıkla atlatmanı diliyorum..Gelişmelerden haberdar et...Başarılar...

cevoo senin randevun 21 ocakta saat kaçta? aynı gün benim de randevum var ve 23 ocakta hayırlısıyla ameliyat olacağım

cevoo senin randevun 21 ocakta saat kaçta? aynı gün benim de randevum var ve 23 ocakta hayırlısıyla ameliyat olacağım

aaa canım görüşmenden 2 gün sonra ameliyat mı olacaksın
bende ilk görüşmeden 6 gün sonra olmuştum ameliyatımı
hadi hayırlısı olsun

benim randevum 5 te ama cevoo sana şunu söyleyebilirim 7 tane doktorla görüştüm mayıstan beri bi naci çelik çok ikna ediciydi bide emre ilhan. ama emre ilhan sorduğum her soruyu çok net şekilde cevaplayınca onda karar kıldım. inan bana doğru yoldasın senin halini en iyi ben anlarım çünkü benimki de revizyon ve insanın doktorlara olan güvenini tekrara kazanması çok zor.

Çok haklısın...Bende de güvensizlik oluştu doktorlara karşı. Ama Emre bey görmeden bişey diyemem ama telefonda bile beni çok rahatlattı. Düzelirse beni çok mutlu edecek..Ömrümün sonuna kadar aynaya baktıkca dua ederim herhalde..Şimdilik düzelmesi bir rüya gibi geliyor ya..Hayırlısı. Ve sana yine katılıyorum, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış:) Lütfen bana izlenimlerini yaz..Merakla bekliyorum..Senin sorun neydi? Burnunda bir de ne zaman olmuştun ameliyatını?

benim sadece burun ucum düşüktü ve arkadaşımın eniştesini ameliyat etmiş olan bir doktora gittim. ona sadece burun ucumu kaldırmasının yeterli olacağını çünkü çok hafif olan kemerimin beni rahatsız etmediğini söyledim. oda burnumun çok düzgün olduğunu sadece ucunu braz düzeltirsek doğal olacağını söyledi. ben de burun estetiği konusunda doğru dürüst bir araştırma yapmadan ok dedim çünkü çok basit bi amleiyt olacağını düşündüm. ameliyattan 5 gün kadar sonra burnumun önden bakılınca yamuk olduğunu söyledim ısrarla yamuk olmadığını söyledi. okuldaki öğretmen arkadaşlarımın hepsi bu yamukluğu farketti. doktoruma burnum yamuk deyince seni kıskanmışlardır dedi bana ve inan o an artık lanet ettim. revizyon olmaya karar verdim ve deli gibi doktor araştırmaya başladım. dediğim gibi bir çok doktorla görüşüp emre beyde karar kıldım. bütün doktorlarımın sıraladığı kusurlar şöyleydi: 1.) burnumda septum deviasyonu vardı ve bu eğrilik düzeltilmeden burun ucuma yapılan estteiğn hiç anlamı yoktu. çünkü burun bütün değildi. ameliyattan sonra yamukluğu daha çok belli oldu. 2.) kalkıklığın 105 veya 110 derece olması gerekirken benim burnum 125 derece kadar kalkık. 3 ) burun ucumu düzeltirken bir taraftan abuk subuk kıkrdak çıkarıp çukurlar oluşturdu ayrıce ameliyatta burnumun içten fazla kazınan bölgesinde delik oluşmuş ve burnumun üstünde iz var...
durum böyle anlayacağın. doktorla görüşmedim mayıstan beri ve onu görmeyi hiç ama hiç istemiyorum. sadece ameliyattan sonra hastanenin başhekimiyle görüşüp ona konu hakkında bilgi vereceğim ki hastanesindeki doktorun ne yaptığından haberi olsun. ama şunu iyice anladım ki düzgün birşey istiyorsan - ki bu hayatın her alanı için geçerli - ucuz olana bakmayacaksın çünkü bana böylesi daha pahalıya patlıyor. ilk emre ilhanla görüşseydim bunları asla yaşamayacaktım ama ALLAH böyle nasip etmiş bundan da ders çıkarmam gerekiyormuş diye düşünüyorum. bayaa ayrıntılı yazdım heralde ne dersin cevoo:)

sersacım saol evt dediğin gibi psikolojimi rahatlatmam lazım sonrası inşallah çok güzel olacak cevoo senin geldiğin gün heralde bende tamponları aldırmaya gelirim allah hepimizi kurtarsın hem güzel burunlarımız olsun hemde rahat rahat nefes alalım

Sunbulcum şimdiden geçmiş olsun diliyorum..ınşallah çok memnun olursun..ıyi haberlerini bekliyorum canım....Görüşürüz muayenehanede...

Selam,burnumdaki bantlar çıktı ama şişer diye 2 gün sonra kendim çıkarabileceğim bantlar yapıştırdı,bugün banyo yaptım ve çıkartttım ..... 3 ay sonra sonucu yazarım artık.........

Son düzenleyen: Moderatör:
sseh senin icin sakincasi yoksa ve foto ekleyebilirsen belki biz de yardımcı olabiliriz fikir açısından..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

bana göre sabırsız ınsanlar burun amelıyatı gıbı amelıyatlar olmamalı.
Zaman ısteyen bırsey bu basta kötü görünebılır ama kısa bır süre sonra düzelır.
Henüz bırsey bellı olmazken böyle bırsey yazmak bence cok sacma.
Bır ıkı ay sonra hala begenmıyorsan yazabılırsın ama sımdı cok erken ve böylece doktorunada haksızlık etmıs oluyorsun.
Amelıyat olmadan önce ıyı düsünmek lazım ve sabretmeyı ögrenmelı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok erken pişman olmak için canım daha 15 gün olmuş ...çok şişti benim burnum da ...ilk başlarda şu an bence erken davranıyorsun karar vermek için...:)))..Emre beyi ara bir konuş isteren...bende aramıştım 3 . haftada arkadaşlarım moralimi bozmuştu...bu arada ameliyat olmuş olsun veya olmasın...kimsenin burun delikleri aynı değil....bunu da emre bey söylemişti bana ...o da zamanla düzeliyor...merak etme...milimetrik aynı olmuyor ama hiç kimse anlamıyor..bence erken karar verme...fotonu koy da görelim..biz de bir bakalım canım...

Selam,burnumdaki bantlar çıktı ama şişer diye 2 gün sonra kendim çıkarabileceğim bantlar yapıştırdı,bugün banyo yaptım ve çıkartttım ..... 3 ay sonra sonucu yazarım artık.........

canım dur acele etme nasıl olduğuna karar vermen için çok erken
benim 3. ay olmasına rağmen burnum çok değişti ilk hali gibi değil
ben bantlar çıkar çıkmaz akşamı foto eklemiştim istersen bi foto ekle canım bizde görelim
ben bantlar ilk çıktığında önden çok tuhaf hissetmiştim kendimi
ama şimdi hepsi geçti canım opuyorumnanaktan

ben de emre bey i düşünmeye başladım....onun için istanbul a gitmeyi düşünüyorum taa buralardan off napcağımı bilmiyorum..ne zor bir dönem Allah ım ne zorrr..

ben de emre bey i düşünmeye başladım....onun için istanbul a gitmeyi düşünüyorum taa buralardan off napcağımı bilmiyorum..ne zor bir dönem Allah ım ne zorrr..

Canım bende taa buralardan gidicem İstanbula...Yalnız değilsin...zemuszemus

Kızlar benim de ameliyatım ne zaman olur bilmiyorum ama Emre Beyi gerçekten ciddi şekilde düşünüyorum ve ben de taaa 16 saatlik uçak yolculuğundan gelicem oralara, yalnız değilsiniz :sm_cool: Umarım bu zahmetlerin hepsine değecek. Planlarını yapmış olup ta ameliyat bekleyenlere şimdiden geçmiş olsuna.s

Son düzenleme:
X