Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar bu dik yatma olayı ne kadar devam ediyor? kolumu bacağımı sağa sola atarak yatmayı özledim yaaaa:1shok:

ben 15. günden itibaren biraktim dayanamadim daha fazla .. ama dogrumu yaptim bilmiyorumda hicbisey olmadi yani sislik filan artmadi hersey normal.. sende dayanabildigin kadar yap ve doktora danis istersen yerimseniben

Canim o cenendeki sislikler 7-10 gune kadar giderler cok az sislik kalir. Tamponlar ciktiktan sonra burnuna oyle bir hava girecek ki ohhhh beee diyeceksin :))) Cnm benim Allah kolaylik versin.

İnşallah canım, çok sağol.

kızlar bu dik yatma olayı ne kadar devam ediyor? kolumu bacağımı sağa sola atarak yatmayı özledim yaaaa:1shok:

Kışın 5 gün, yazın 15 gün diyor Emre Bey. Biz 15 gün yatıcaz yani. Ben normal yatıp uyuyamıyorum. Aşırı derecede uykum gelene kadar bekliyorum, sonra sızıyorum zaten :) Ama çabuk iyileşmek için uyku da çok önemli. Olabildiğince uyumak lazım. Ama gerçekten çok zor.

Şimdi okudum, kuebraa da yazmış zaten. Ben 15 gün dayanır sonra zamanla azalta azalta normal yastığa dönerim diye düşünüyorum.

cherry21 ve kuebraa teşekkür ederim arkadaşlık davetimi kabul ettiğiniz için. resimlerinize baktım maşallah ikinizinkide çok doğal ve çok muntazam. bundan sonrası için de herşey yolunda gider, hep mutlu olursunuz inşallah.

Bende ekimde oluyorum, allah kismet ederse 6. ekim frankfurtdan binicem 7.10 randevum var insallah hersey iyi gidersede 8.10 ameliyat olucam :)

Simdiden heycan bastiii........:)alkisalkisalkis:sm_cool:

kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)

kizlar benim ameliyat günümde yaklasdi...8.9 olucam..sislikler kac gün icinde gecer, neolur olmus olan arkdslr kendilerinden hatirladiklari yazsalar..... cok tesekkür ederim ona göre bi plan
yapicam da ;-)

1 haftada insan içine çıkabilecek kıvama gelirsin :lepi: burnun oturup şeklini alması (hissizliğin geçmesi ) 6 ayı bulur ..geçmiş olsun şimdiden a.s.

yapicam da ;-)

canım bnm bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı..şişlik morluk kiiden kişiye değişen bişey bu hep söyleniyor zaten..bende morluk göz altlarım da oldu ama çok fazla değildi şansıma..şişliklerim ikinci günde tavan yaptı önce göz altlarıma sonra yanaklarıma sonrada daha aşağıya doğru indi.şimdi bugün hala şişlilkler var ama çok belli olmuyor.şöyle söyliyim ilk iki gün biraz zorlanıyorsun uyumakta,haliyle narkozun etkisi oluyo bnde birzcık tansiyon problemi de olmuştu ama çabuk toparladım bol bol su içtim su içmek çok önemli .yediklerime dikkat ettim zorla da olsa aksatmadım öğünlerimi.zaten tampon ve alçı çıktıktan sonra iyice rahatlıyosun o da 5. gnde çıkıyor.sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin..şimdiden acil şifalar..

demothy sen eski hastalarındanmışsın o zaman emre beyin. Ameliyattan yıllar sonra burun nasıl oluyor? Kısa vadede olanları arkadaşlar sağolsun anlatıyorlar ama eski bir hasta bulmuşken sorayım, hiç şikayetin oldu mu belki bir zamandan sonra, bir iki yıldan sonra mesela. Yoksa tamamen alışıp insan unutuyor mu ameliyat olduğunu?

cnm sen ayin kacinda ameliyat olmusdun ve sisliker ne zaman indi ???
cok tskler

demothy ve emareude cvplrnz icin cooook tskler kizlar...
ya bu plan olayin ne oldugnu size aciklamak istiyorum...
ben 2.9 istanbuldayim 8 ameliyatim var ve 30 kadar falan kalicam..
olay sudurkiii ne olur gülmeyin ama :-D görüsmedik istedigim bi cocuk var
yanizca resimlerden taniyoruz birbirmizi ameliyatdan önce mi sonrami
görüssem karar veremiyoruuuuummmm (((

alemim ben yahuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…