Oooof

2 sene istemedik 2 buçuk senede olsun diye uğraşıp tüp bebek yöntemiyle çok şükür nihayet hamileyim üstelik hiçbir sorun yoktu bence bunu eşinize okutun

Adam baba olma duygusundan yoksun dunyanin en guzel seyini kabullenemeyen adamdan kocami olur bnce esin baska arayişlar icinde bnce gezcem tozcam dediyse gzu dşarda yaslanmaktan korkuyor cnku cocuk olursa kendni yasli hissetcek nolur nolmaz belki boşaniriz dyordur icinden belkide o istemiyorsa sende isteme insanin sevdigi insandan cocugu olmasi ne de guzeldir halbuki

Yaslar kac?

Hic mi cocuk istemiyor?

Ne zaman cocuk istedigini biliyor mu?

Evlenmeden once bu konular konusulmus muydu?

Uzuluyorum bu kadar ciddi bi konuda ayni fikirde olmayan ciftlere. Umarim en kisa surede ortak bi karar alabilirsiniz.

Zorla/Kazayla hamile kaldığınız çocuğa eşinizden hayırlı babalık beklemeyin. Kucağına alırsa işler değişmez, belki çocuğuna yakın olabilir ama sizden soğuyacaktır. Evlenmeden önce çocuk isteyip istememe konularını konuşmanız gerekirdi. Kayınvalidenize de kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çocuk yapmak oyuncak bebek bakmaya benzemez, iki tarafın da hazır olması gerekir. Sonra burada "Çocuğumuz var ama eşim ilgilenmiyor, her şey üstüme kaldı" diye konu açarsınız.

Hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar
Bence baba olmak istemeyen birisini zorla baba yapamazsınız.. yaşınızı bilmiyorum Beklemek için müsaitmisiniz onuda bilmiyorum.. belki eşinizin fikirleri ileride değişir.. eğer gerçekten istiyorsanız allaha bol bol dua etmenizi öneririm kalp onun elinde

Daha gezip tozacakmis öyleymiş şimdi olmazmış 2senedir evliyiz üstelik
Can'ım eşinle bişeyleri rayına oturtamamışsınızdır.Eşin o yüzden bekliyor olabilir.Yada Başbaşa olmayı seviyordur.Çoğu konularda görüyoruz ki eşler baba olunca eşlerine karşı ilgisizleşiyor,farklı bakıyorlar.Ertelemede fayda var.

Yok öyle bir dünya arkadaşım. Ortalık çocuğuyla ilgilenmeyen hatta eziyet edecek kadar nefret eden babadan geçilmiyor.
Aynen aynen bende tedaviyle olmuşum annemle babam severek evlenmiş.Sonra ne mi oldu?Ben 1,5 yaşındayken ayrıldılar.Bana babannem baktı babam da evlendi beni de hepten unuttu gitti :) Bebekken bir iki sevip gözü başka kadınlara kayıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…