Oooof

Bunun
Kayınvalideyi ilgilendirmez.
Aslında bizi de ilgilendirmez de sordun diye söylüyoruz

İkinizin ortak kararı ile olacak iş,biraz siz biraz o taviz verin ortada buluşun
Ortak yolu ne olr sence biri istiyor diğeri olmaz diyor çocuğun yarısını mı ypsınlar kız:)

Kaç yaşındasınız? Eşiniz kaç yaşında? Evliliğiniz çocuk haricinde oturdu mu?
Eşinizin gezip tozmaktan kastı ne? Birlikte mi geziyorsunuz?

Boyle seyler ortak kararla olmali...
Tabiki olunca sever evladini ama ne gerek var zorla cocuk yaptirmaya...

Bunları soruyorum çünkü sizin da haklı olabileceğiniz durumlar var. Atıyorum yaşınız 28-29 olmuştur, eşinizle geçiminiz iyidir ve eşinizin gezmekten anladığı tek başına kahvede takılmaktır bu durumlarda haklı olabilirsiniz. Ama yok daha 20li yaşlarınızın başındaysanız, eşiniz sizinle birlikte yapabileceği şeylerin, gidebileceği yerlerin hayalini kuruyorsa o zaman eşinize de biraz hak vermelisiniz.

oda isteyene kadar bekliceksin.neden istemedigide onemli?

Dememizi bekliyorsun ?
Prezervatifi iğneyle del yada doğum kontrol hapını bırak mı
Ortak bir karar bu ...
İstemeyen birini zorla baba yapıp hem adama hem çocuğa eziyet çektiremezsin .

Çocuk iki taraf isterse olur. Tek tarafın istemesiyle olmaz sonra gelip burada ağlarsın eşim bizimle ilgilenmiyor bebeğimize bakmıyor diye.

Dememizi bekliyorsun ?
Prezervatifi iğneyle del yada doğum kontrol hapını bırak mı
Ortak bir karar bu ...
İstemeyen birini zorla baba yapıp hem adama hem çocuğa eziyet çektiremezsin .
Bunu yazacaktım başta ama vazgeçtim akıl vermiş gibi olurum diye

eşinizin hazır olmasını beklemekten başka şansınız yok.
ayrıca kayınvalidenize de hesap vermek ya da bişeyleri açıklamak zorunda değilsiniz, gelsin izlesin bari nasıl yaptığınızı...

Bende bunları merak ettim. 2 yıllık evlisiniz daha neden acele ediyorsunuz , biraz evliliğin tadını çıkarsanıza

Kv yi sok devreye, ikna etsin oğlunu. Yada eşinizin sevdiği aile dostunuz filan varsa, onlarla konuş. Siz hep bir aradayken durup durup çocuklardan bahsetsin. Bebek konulu sohbetler açsınlar filan, etkili olabilir...

Tomurcuklanarak coğalamıycağına göre kocanın istemesini bekliyceksin mecburen.Yanlışlıkla hamile kalacak halin yok herhalde

Kayinvalide konusunda da bi gün hep birlikte otururken hayatım annen torun istiyormuş ben oğlun istemiyor dedim ama inanmadı bi de senin ağzından duysun diyerek ana oğul arası tartışma fitilini ateşleyebilirsin

çocuk istemeyen adamdan yapın çocuğu

sonra eşim ilgisiz çocukla ilgilenmiyor ben çocuk bakıyorum o arkadaşlarıyla içmeye gidiyor diye konu açarsınız

Ortaklaşa karar olmadan, vay efendim kucağına alsa kopamaz diyerek bu yola girilemez. Siz anne olmak istiyorsunuz eyvallah, bu yükü taşıyamayacağını hazır olmadığını açıkça söyleyen bir adam kazara yada sizin oyununuzla baba olup çekip gittiğinde babasız ve ailesiz büyüyen çocuğa ne anlatacaksınız? Sadece istiyorsunuz diye olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…