- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Ortak yolu ne olr sence biri istiyor diğeri olmaz diyor çocuğun yarısını mı ypsınlar kız:)Kayınvalideyi ilgilendirmez.
Aslında bizi de ilgilendirmez de sordun diye söylüyoruz
İkinizin ortak kararı ile olacak iş,biraz siz biraz o taviz verin ortada buluşun
Bu gidişle istemesini bekleyeceğim sanırım. Çare yok istemesinden baska. Ben yine oturacağım popomun üzerine bekleyelim bakalım. Haklısınız aslında istemeli ki evliliğimize ve çocuğumuza ilgi gösterelim.
Bunun
Ortak yolu ne olr sence biri istiyor diğeri olmaz diyor çocuğun yarısını mı ypsınlar kız:)
Eşeysiz üremeyi yapamıyorum eşeyli üremem lazım diyip kayınvalidenizin kafasını karıştırın.Kaynanam da ben istemiyorum sanıyor oğlun istemiyor diyorum inanmıyor. Çocuğu kucağına alsa biliyorum ki kopamayacak ama istemiyor.
Kaç yaşındasınız? Eşiniz kaç yaşında? Evliliğiniz çocuk haricinde oturdu mu?
Eşinizin gezip tozmaktan kastı ne? Birlikte mi geziyorsunuz?
Bunu yazacaktım başta ama vazgeçtim akıl vermiş gibi olurum diyeDememizi bekliyorsun ?
Prezervatifi iğneyle del yada doğum kontrol hapını bırak mı
Ortak bir karar bu ...
İstemeyen birini zorla baba yapıp hem adama hem çocuğa eziyet çektiremezsin .
Bunu yazacaktım başta ama vazgeçtim akıl vermiş gibi olurum diye
Bende bunları merak ettim. 2 yıllık evlisiniz daha neden acele ediyorsunuz , biraz evliliğin tadını çıkarsanızaKaç yaşındasınız? Eşiniz kaç yaşında? Evliliğiniz çocuk haricinde oturdu mu?
Eşinizin gezip tozmaktan kastı ne? Birlikte mi geziyorsunuz?
Bunun
Ortak yolu ne olr sence biri istiyor diğeri olmaz diyor çocuğun yarısını mı ypsınlar kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?