Oooof

Melyeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
10
4
1
Hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar

Zorla guzellik olmaz.
Bide cocuk bu sen istiyosun diye olacak bisey degil.
Adam istemiyosa hatta senin hic istememen lazim.

Kaynanam da ben istemiyorum sanıyor oğlun istemiyor diyorum inanmıyor. Çocuğu kucağına alsa biliyorum ki kopamayacak ama istemiyor.

Ay kvye inandırmak zorunda mısın allasen?
Ortak kararla olur çocuk meselesi.

İlacına içki kat diyecem olmayacak .Bilemiyorum ki , geçerli sebepleri var mıdır acaba Anne olmak hakkınız .Umarım en kısa zamanda kabul görür bu isteğiniz

Kayınvalideyi ilgilendirmez.
Aslında bizi de ilgilendirmez de sordun diye söylüyoruz

İkinizin ortak kararı ile olacak iş,biraz siz biraz o taviz verin ortada buluşun

Yok öyle bir dünya arkadaşım. Ortalık çocuğuyla ilgilenmeyen hatta eziyet edecek kadar nefret eden babadan geçilmiyor.
Hepte bu çocuk dayatmacıları yüzünden hadi konu sahibi iki yıllık evliymiş daha eş olduğunu anlamadan anne baba olan çiftler var sonra çatırdıyor evlilikler

İstemeyenin eline zorla çocuk vermek
Yaoacağın en büyük hata...
Dolaylı yoldan hayat çalıyorsun (eşinin yani)
Ve bir daha asla seni içten bir şekilde saygı sevgi ve değer göremiyceksin...
Dayanıklıysa evliliğini sürdürür ama yukarda ki saydığım maddelerle
Dayanıksızsa zaten boşanır gider

Konu sahibi adam çocuk istemiyormuş şimdilik hadi oldu diyelim bu adam çocuk istemediği için evden ve senden uzaklaşacak sonra buralarda ilgisiz kicam diye konular açacaksın biraz daha bekle adama yüklenme benimde eşim bu kafada cidden darlanıyor insan

Bu gidişle istemesini bekleyeceğim sanırım. Çare yok istemesinden baska. Ben yine oturacağım popomun üzerine bekleyelim bakalım. Haklısınız aslında istemeli ki evliliğimize ve çocuğumuza ilgi gösterelim.

Adam henüz istemiyormuş zorla yapacak haliniz yok ya. Israr etmeyin, iyice sogur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…