Onun Gözlerini Tırnaklarımla Oymak İstiyorum !

ooo bendensin kankaam erkek milletini paranlan totonlan cilvenlen edaannan dövecen zarhoş edecen adamı..aşuptelere bakıcak göz kalmıcak

Son düzenleme:

belkide birakmamistir nerden biliyorsun,
erkek arkadasin belki simdi sana yaptigi tavirlari,
zamanindada ona yapti,
senin simdi elinden birsey geliyor mu ?
o baskasiyla...
zamaninda onunda elinden birsey gelmedi belki,
hem erkek arkadasin ona umut vermese kiz 4 sene sonra,
neden tekrar girsin hayatina karsilikli olmus bence...

beyinsiz erkek müsvetteleri ile cikmayin.
sizden ayriliyorsa veya "ara veriyorsa" ne arayip ne sorun. ( ara vermek noluyosa...)
kendinize sayginiz olsun birazcik.
siz böyle yapistikca böyle embesiller kendini nimetden sayicak ayol..
kurtuldum diye bence göbek atin, sevinin.
baska analar ne evlatlar doguruyo...
kendinizden baskasinida ilk siraya koymayin.
unutmayin SIZ sadece SIZ varsaniz etrafinizdakiler var, siz onlari var ettikce hayatlarinizdalar..
selamlar, cansu

ne yapalımböylelerini mirayım sende bir fikir ver napmalı

doğduna pişman etmeliii ama değerlli sanar kendini fasulye olurrr....

ahhh bana düşücek sana düşücek bu adam varyaaa halini düşünemiyorummm.....

çok yüz vermişsin bacummm çokkkkkkkkkkkkkkk

çok haklısın ne kadar çok üstüne düşüyorsun o kadar çok şişiyor egoları sanki dünyada tek adam o kalmış gibi havalara giriyor

yok canım o bilgiden eminim ki onunla özel şeyler yaşadıktan sonra bırakmazdı onu başka erkeklerle konuşurken yakalamasaydı.. Gelmediyse bu hatayı başka erkeklerle tekrarlaması gene çok saçma bence o kız ne bileyim yaaa:44:

hangi hatayi ?
peki simdi hala neden onunla,
madem baska erkeklerle yakalamis,
bilmedigin seyler var gibi,,,

ooo bendensin kankaam erkek milletini paranlan totonlan cilvenlen edaannan dövecen zarhoş edecen adamı..aşuptelere bakıcak göz kalmıcak

sensiz olmaz felsefesi olmicak herhalukarda olur hemde nasıl olurrrr......kadunuk değerluyukkkk ama açık göz olan diğer kız demekki dediklerimizi yapmışşş

aman kendini fasulyeden nimet saymasın..değişim en güzeli adamın fevri dönerne kaybettiğini bilmeli dimi ama

sensiz olmaz felsefesi olmicak herhalukarda olur hemde nasıl olurrrr......kadunuk değerluyukkkk ama açık göz olan diğer kız demekki dediklerimizi yapmışşş

evet kuzum taktik bilyormuş bak aşpteyeöyleside zor ayol her kıvırana baktımı erkek dediğin zorrr

bence o sana dönse kabul edıceksın gıbı geldı ama etme sakın...
bellı kı onu sevıyor onu secmıs artık sende bitir derım... bunu nasıl gururun kaldırıcak kı? baskasını sevdıgını bıle bıle sureklı acabalarla yasanmaz... erkekler gec olgunlasır 25 yas bı erkek ıcın cok genc bence ama bu onun sana kaba dawranıslarını haklı cıkarmaz tabııkı..
hersey gecer gıder 19 yasındasın daha ohoooo unutursun kendını yıpratma neler cıkar karsına...

ahh kızlar aaah

bekarken sevgilime kocaccııığıma yani yapıyordum bu salla gitsini cilveyi nazı..evlendim yinede eşime yapıyorum.erkek dediğin kaybetme korkusu güdücek içindeneyn kaybediceenide iyi bilcek anacım cevher gibin

aman kendini fasulyeden nimet saymasın..değişim en güzeli adamın fevri dönerne kaybettiğini bilmeli dimi ama

evet kuzum taktik bilyormuş bak aşpteyeöyleside zor ayol her kıvırana baktımı erkek dediğin zorrr

Alt takımlara koşturan erkek çok aşpte bunun yollarını bulmuş ...adam çiçek döker yollarına oda geçicidir bu yolda evlenemz bence...

çevrede uyanık karular var evlilerede göz dikyolar çok var iki kıvırıp mini etkek yırtık çorap saç sarı çıkyolar ortama ürüyolar valla....seviyesizce ilişkiler çıkyor ortaya....

Ama kadın kendini değerli görür ulaşılmaz kılarsa adamda yolunda sürünür harap olur dövünür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…