- 28 Ağustos 2011
- 17
- 2
evet yok canım şuan yok yani ki ona öfkem geçene kadarda olmayacak diye düşünüyorum :44: evet hakettiğinden fazla değer verdim ben ona ama bulamicak benim gibi işte bidaha
sen daha cokkk gencsin, ve karsina eminim seni cok seven ve degerini bilen biri cikacak. Yeterki acele etme ve iyi düsün bir iliskiye baslarken. Ama biri girdiginde hayatina onu unutup gideceksin, yani belki unutmicaksin ama öfken yok olacak...Zaten ozamana kadar, o aptal hakettigini yasayacak cünki üzen üzülür. Oda ettigini bulacak elbet, yeterki sen onu kesin olarak hayatindan sil, yoksa üzülen yine sen olursun!
yawrumm bize göre değil bu ayaklar sen daaaa iyi bilirsin
unutucam zaten başka seçenek yok ona dönmek gibi bir düşüncemde yok çok şükür.. Karşımdaki kız eğer zamanında sevse peşini bırakmazdı bence 4 yıl sonra birden çıkması çok saçma
kusura bakmayınn haklısın:26:
evet canım çok haklısın hiç bir kötülük cezasız kalmaz Allah a havale ettim onları.. Ama ben onun yüzündeki pişmanlığı görmek istiyorumevet yok canım şuan yok yani ki ona öfkem geçene kadarda olmayacak diye düşünüyorum :44: evet hakettiğinden fazla değer verdim ben ona ama bulamicak benim gibi işte bidaha
sen daha cokkk gencsin, ve karsina eminim seni cok seven ve degerini bilen biri cikacak. Yeterki acele etme ve iyi düsün bir iliskiye baslarken. Ama biri girdiginde hayatina onu unutup gideceksin, yani belki unutmicaksin ama öfken yok olacak...Zaten ozamana kadar, o aptal hakettigini yasayacak cünki üzen üzülür. Oda ettigini bulacak elbet, yeterki sen onu kesin olarak hayatindan sil, yoksa üzülen yine sen olursun!
en güzeliiiiiiiiiiiiiii
yallah şöforrrr yallah derimmmm ardıma bakmam giderim çokta yaptım heç işim olmaz
ne yapalımböylelerini mirayım sende bir fikir ver napmalı
çok haklısın ne kadar çok üstüne düşüyorsun o kadar çok şişiyor egoları sanki dünyada tek adam o kalmış gibi havalara giriyorbeyinsiz erkek müsvetteleri ile cikmayin.
sizden ayriliyorsa veya "ara veriyorsa" ne arayip ne sorun. ( ara vermek noluyosa...)
kendinize sayginiz olsun birazcik.
siz böyle yapistikca böyle embesiller kendini nimetden sayicak ayol..
kurtuldum diye bence göbek atin, sevinin.
baska analar ne evlatlar doguruyo...
kendinizden baskasinida ilk siraya koymayin.
unutmayin SIZ sadece SIZ varsaniz etrafinizdakiler var, siz onlari var ettikce hayatlarinizdalar..
selamlar, cansu
belkide birakmamistir nerden biliyorsun,
erkek arkadasin belki simdi sana yaptigi tavirlari,
zamanindada ona yapti,
senin simdi elinden birsey geliyor mu ?
o baskasiyla...
zamaninda onunda elinden birsey gelmedi belki,
hem erkek arkadasin ona umut vermese kiz 4 sene sonra,
neden tekrar girsin hayatina karsilikli olmus bence...
evet canım çok haklısın hiç bir kötülük cezasız kalmaz Allah a havale ettim onları.. Ama ben onun yüzündeki pişmanlığı görmek istiyorum
Göreceksinnn, emin olll
bir arkadasin sevgilisi, kizi terk etti, gitti baskasiyla evlendi, cocugu oldu ve bir iki sene sonra bosandilar.
Kizda sonra bir baskasiyla evlendi ve su an cok mutlu....Kizin cok ahini aldi o gerizekali. Gerisini sen düsün yani
bende o günü bekliyorum....
doğduna pişman etmeliii ama değerlli sanar kendini fasulye olurrr....
ahhh bana düşücek sana düşücek bu adam varyaaa halini düşünemiyorummm.....
çok yüz vermişsin bacummm çokkkkkkkkkkkkkkk
çok haklısın ne kadar çok üstüne düşüyorsun o kadar çok şişiyor egoları sanki dünyada tek adam o kalmış gibi havalara giriyor
yok canım o bilgiden eminim ki onunla özel şeyler yaşadıktan sonra bırakmazdı onu başka erkeklerle konuşurken yakalamasaydı.. Gelmediyse bu hatayı başka erkeklerle tekrarlaması gene çok saçma bence o kız ne bileyim yaaa:44:
ooo bendensin kankaam erkek milletini paranlan totonlan cilvenlen edaannan dövecen zarhoş edecen adamı..aşuptelere bakıcak göz kalmıcak
sensiz olmaz felsefesi olmicak herhalukarda olur hemde nasıl olurrrr......kadunuk değerluyukkkk ama açık göz olan diğer kız demekki dediklerimizi yapmışşş
evet canım çok haklısın hiç bir kötülük cezasız kalmaz Allah a havale ettim onları.. Ama ben onun yüzündeki pişmanlığı görmek istiyorum
Göreceksinnn, emin olll
bir arkadasin sevgilisi, kizi terk etti, gitti baskasiyla evlendi, cocugu oldu ve bir iki sene sonra bosandilar.
Kizda sonra bir baskasiyla evlendi ve su an cok mutlu....Kizin cok ahini aldi o gerizekali. Gerisini sen düsün yani
bende o günü bekliyorum....
tek derdim o suratı görüpte tükürmek sonrada işim olmaz onunla zatennnn
hangi hatayi ?
peki simdi hala neden onunla,
madem baska erkeklerle yakalamis,
bilmedigin seyler var gibi,,,
yani çok sevdiyse kız onu ondan sonra başkalarıyla beraber olamazdı .. Neden onunla bilmiyorum bissürü düşünce var kafamda her şey olabilir erkek buolabilir:44:
evet kuzum taktik bilyormuş bak aşpteyeöyleside zor ayol her kıvırana baktımı erkek dediğin zorrr
ahh kızlar aaah
aman kendini fasulyeden nimet saymasın..değişim en güzeli adamın fevri dönerne kaybettiğini bilmeli dimi ama
evet kuzum taktik bilyormuş bak aşpteyeöyleside zor ayol her kıvırana baktımı erkek dediğin zorrr
tek derdim o suratı görüpte tükürmek sonrada işim olmaz onunla zatennnn
yani çok sevdiyse kız onu ondan sonra başkalarıyla beraber olamazdı .. Neden onunla bilmiyorum bissürü düşünce var kafamda her şey olabilir erkek buolabilir:44:
Aşk değil tutku...sevgi değil onu koşturtan şuanda aşpte değerli değil ama tecrübeli olmuştur artık erkek konusunda...Ama onada kalmaz merak etme ...