Onun Gözlerini Tırnaklarımla Oymak İstiyorum !

yok canım etmem büyük konuşmayayım ama etmem ... o kızı sevse 4 senede unutamasa bana evlilik konularını niye açıyo çok saçma geliyo yaptıkları hadi unutamadı diyelim 4 seneye kadar nerdeydi nasıl dayandı aramadı sormadı istese ulaşırdı ona.

harap olsun dövünsünler böyleleri kuzummm..kız sarıya boyatıcaktım saçları senin yüzünden boyatasım gitti

ayrıca o dıger bayan erkek arkadasınızla bırlıkte olmus sonra dıger erkek arkadasıylada bırlıkte oldu dıye bu onun kotu bır ınsan oldugunu gostermez...insanların neler yasadıgını bılemezsınız. kınamayın.. kimin basına ne gelecegı bellı olmuyor...

eski erkek arkadaşını rahat bırakmayan süreklii geri döndürmeye çalışan saplantılı kızlar olur ya filmlerde onlara benzettim.Çnküü siz asla kabul etmemisiniz sizi istemediğini.Sürekli kıza atıyorsunuz suçu yok bilmem kimle birlikte olmuştur o onu nasıl istersinde bilmem ne yanii adam sizi hiç sevmemiş zaten üzgünüm ama böyle bu durum.Siz sürekli tehditlerle ısrarla geri döndürmüşsünüz en snunda da son noktayı koymuş adam.Siz halen dönmesini istiyorsunuz neymiş ona ders vermek için şeyy af edersin ama :26: külahıma anlat sözü çok uygun bu duruma çnküü hepimiz farklı olaylarda yeni ayrıldığımız sevgilimizin bize dönmesini ve ondan intikam almayı istemişizdir bunun tek nedeni vardır.onu geri istememiz 2 sözüyle kanarız br gelse o an. Ama gerçkten bitiren insann intikammdı falan filan hiç düşünmyor.Allaha yakın bana uzak olsun diyor.

Benim sizin için tavsiyemde bu adamla bir daha işiniz olmasın düşüneyin.Bambaşka bir sayfa açın.

bekarken sevgilime kocaccııığıma yani yapıyordum bu salla gitsini cilveyi nazı..evlendim yinede eşime yapıyorum.erkek dediğin kaybetme korkusu güdücek içindeneyn kaybediceenide iyi bilcek anacım cevher gibin

aynennnnnn...!
az kafasına yüzük atmadım çatladı öldü barışmak için....az demedim benden bukdar ben gider....çırpındı barışmak için....sarılırsan boynua amannn gitme yada her aradığında ben burdayım olursan olmaz ama dimi şekerimmmmmmmmmmm....

bekarken sevgilime kocaccııığıma yani yapıyordum bu salla gitsini cilveyi nazı..evlendim yinede eşime yapıyorum.erkek dediğin kaybetme korkusu güdücek içindeneyn kaybediceenide iyi bilcek anacım cevher gibin
çok haklısın vallahiii hep gidebilirim her an sinyalini vericeksin ki korksun cepte görmesi çok kötüüü

banada evlenirler gibi gelmiyo ama bazen geliyo yani arada geliyorlar ağlıyorum ağlıyorum sonra daha bi öfkeleniyorum ona

4 yil senin sevgilin yasini tutup karalar baglicak degildi ya,
neticede hayat devam ediyor,
sen simdi bu ergenden ayrildin die kimseyle sevgili olmicakmisin

Son düzenleme:

ama yani öyle bir insan içinde bu kız terkedilirmi..istemiyorsa enn başından bir dönüp bir gitmicek ki bukızda umut gütmesin içinde dimi amabak şimdi haala gelirse diyor yazık kızımızaüzülme kız sana erkişmi yok

harap olsun dövünsünler böyleleri kuzummm..kız sarıya boyatıcaktım saçları senin yüzünden boyatasım gitti

resim görem yakışırmı bakam öyle sarı değildir bacum onlarındaki platin sarııı okdarmı yapcan çok dikkat çeker fenaaaaaaaaaaa...

benimkide sütten çıkmış ak kaşık değil elbette suçlu ama ikiside. Beni sevdi 2 senem geçti insan hisseder dimi ben hissettim belki sevgisi bitti ama sevdi yani bunu biliyorum ve eminim bundan sonra ki hayatımda da istemiyorum zaten. Belki intikam alma isteğim ayrılığın daha taze olmasındandır bilemicem..

dimi yaaa helal kuzumalaf aramızda dul karının talibi bitmezmiş,,kaybedicek birşeyi yokya hahayyy bunuda niye dedim bilmiyom kocişim duymasın aboww

4 yil senin sevgilin yasini tutup karalar baglicak degildi ya,
neticede hayat devam ediyor,
sen simdi bu ergenden ayrildin die kimseyle sevgili olmicakmisin

elbette olucak yaa valla bilmiyorum kafamda milyon tane soru var cevabını bulamadığım:44:

yani dimiii

tabı canım yaa zaten oğlan da iş yok bakın oğlan dıyorum

laaa selishh 19 um diyor düşün ama şimdi kızda suç yokmu yani adam durup dururkenmi getti diğer kızaaaaa??? böle ağlak olunurmu gurur baştanda yapmamış...Bir telefon kadar yakın çocuğa...

Kıza ne yazık dışarda enriqueeee gibi erkikler vaaaaaaaaaaaaaaaaarrr salla gızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa daş gibi hatun ol onlar koşsun arkandan diğer yaratığa bakmazsın bileee.....

elbette olucak yaa valla bilmiyorum kafamda milyon tane soru var cevabını bulamadığım:44:

yani dimiii

demekki karsidaki kizinda sucu yok suc
senin 25 yasindaki ergen eski sevgilinde...

yok kııı öylesine dedim daha bele getireciim saçları

arada kaçıyor kuzum bunlar tecrübe olsun diyerekten arkadaşa katkı olur belkim

evet cok buyuk katkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…