deminde yazmıştım arkadaşım bizim bu şansımız yok küçük biryerde yaşıyoruz akrabası komşusu yanyana evler sebep sormazlarmı adamcazı niye yolladınız oraya diye
arkadaşlar eşimin ailesi dahil beşikteki bebeklere kadar herkes dahil
benim 2yaşında ve 8 yaşında iki oğlum 6 yaşında kızım var.bu hafta kendisi bizde kaldı gece kalktığımda sürkli çocuklarımın yanında görüyorum .onun dışında kızımı yanına çağırıp özel bölgesine ellerken gördük ve sadece kızıma değil bütün torunlarını bir bahaneyle yanına çağırıp onlara tacizde bulunuyor.banada ilk evlendiğimde onlarda uyurken böyle bişey yapmıştı anlıyacağınız kız,erkek,gelin, hiç bişey ayırmıyor aklından geçen tek şey birini sıkıştırmak ve şimdi de kimse ona bakmak istemiyor haklı olarak ama ne yapacağımızıda bilmiyoruz umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çok sinirliyim
ayy şoka girdim. hala buadamı yatırmadınızmı bir yerlere....
benim 2yaşında ve 8 yaşında iki oğlum 6 yaşında kızım var.bu hafta kendisi bizde kaldı gece kalktığımda sürkli çocuklarımın yanında görüyorum .onun dışında kızımı yanına çağırıp özel bölgesine ellerken gördük ve sadece kızıma değil bütün torunlarını bir bahaneyle yanına çağırıp onlara tacizde bulunuyor.banada ilk evlendiğimde onlarda uyurken böyle bişey yapmıştı anlıyacağınız kız,erkek,gelin, hiç bişey ayırmıyor aklından geçen tek şey birini sıkıştırmak ve şimdi de kimse ona bakmak istemiyor haklı olarak ama ne yapacağımızıda bilmiyoruz umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çok sinirliyim
kafanızı daha fazla karıştırmak istemem bende en iyisi bu konuyu daha fazla düşünmeyeyim bugünlük yani
valla ben olsam mezara yatırmıştım çoktan da, konu sahibesi, elalem ne der derdinden bişe yapamamış.
arkadasım utanmakla rezıllıkle ne alakası var
aklı basında hangı dede gelınlerıne torunlarına bunu yapar
adam hasta yanı, hastalık ılla elden ayaktan dusmeklemı olur
evet cok kotu bır durum ama bır caresıne bakılması lazım 7 evladı varsa adamcagızın, bırı kolundan tutup gotursun bır klınıge bıyere ne bıleyım
bızım ne olacagımız bellı degıl Allah kımseyı akıl deryasından cıkarmasın
teyzemın kayınpederı vardı, normalde efendı edeplı o kadar babacan bı ınsandıkı ak sakallı hacı adam son zmanlarında sızın kı gıbı oldu gelınlerıne sozle tacıze kalkıstı fılan goturduler dr a da duzeldı
ınsanoglu kocaman bır muamma basımıza ne gelecegını hıc bılemıyoruz
onun ıcın degılse de cocuklarınız ıcın yapın bunu 6 yasındakı bı kız cocugunun zıhnınde nasıl yaralar acar bu durum tahmın etmek ıstemıyorum acıkcası
Allah yardımcınız olsun
pardon ne demek düşünmeyeyeyim.arkadaşım,
6 yaşında kızım var.bu hafta kendisi bizde kaldı gece kalktığımda sürkli çocuklarımın yanında görüyorum .onun dışında kızımı yanına çağırıp özel bölgesine ellerken gördük
şu yazdığının farkında mısın sen. ne demek bugünlük düşünmeyeyim.
herif kızının orasını elliyor. ne diyorsun sen. bir gün tecavüz edecek.az kalmış. ne düşünmesi. heyyy. kendine gel. al kızlarını çık o evden yada şikayet et gerekli mercilere. yatırsınlar aklı hastanesine.
aynen ya. bugünlük düşünmeyecekmiş.
sanki çok normal şeyde olanlar, düşünmeyecek
Ay delimisiniz divanemisiniz. Hem size hem çocuklarınıza tacizde bulunan adamın evinizde ne işi var. Çocuklarda nasıl bir travma bırakır bu farkındamısınız. Telafisi olmaz bunun.
Bu konu bence ihmale gelmez, verin bir huzurevine, kurtulun. Aslında hep karşıyımdır, onca evladı bir bir anne babaya bakamıyor diye huzurevine verenlere, ama bu durum farklı arkadaşım. Sizin çocuklarınız sözkonusu.
Kart horoza bakın yaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?