Önümü görmek istiyorum, flört etmek🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen başkalarıyla görüşün, blsverın bu adamı. Olacağı varsa zaten o size gelir, simdiye kadar onu bekleyerek zaten siz payınıza düşen çabayı göstermişsiniz
Zaten ekledim ve bende kaşımı gözünü görmek için eklemedim anlamıştır yani ama işte babası durumu olunca arkadaşım da bende görmedim kimseyi durum farklı diyince bir yanlış mı yapıyorum hissi doğuyor insanın içinde

Ben başlığa ne yazacağımı bilemedim. Yani arkadaşlık değil sevgililik değil nasıl açıklarım diye düşündüm flört için önümü görmek istiyorum mantığında yazdım ama sanırım beceremedim. Kusura bakmayın bunun için

Sizin sosyal medyanız yok mu ? Neden herşeyi babanızın adreslerinden yürütüyorsunuz? Özel günlerde gözlük takmayı sevmiyorsanız şeffaf lens kullanabilirsiniz böyle onu görmedim ,yanındakini görmedim durumlarını yaşamazsınız en azından

İnşallah teşekkür ederim yorum için

Hayır ilk babamdan baktım bende ekli değildi kimdir diye sonra kendim ekledim. Babamla arkadaşlardı zaten herşeyi babamdan yapmadım yanii ilk oradan babamı eklediği için stalk yaptım sadece

Yüzünü bile görmediğiniz adam için ben bununla evlenirim demek sağlıklı bir duygu durumu mu sizce?
Yüzünü görmediğimi nereden çıkardınız? İlk baş girişte daha mesefali bir durum varken sonra arka masadaydı gördüm orada.. Bütün olayı anlatmayınca hayır mantıklı değil bırak demek yerine neden sürekli bir açık bulmaya çalışıpta böyle bir durum yaratıyorsunuz anlamıyorum. Yani olumsuz sa sizin için mantıklı değil olumlu değil yazın benim duyguyu nerede ve ne şekilde hissedeceğim neden soegulanıyor? İstersem sadece sesini duyduktan sonra evlenmek istiyebilirim. Bunun bir doğrusu mu var? Kişiye has şeyler bunlar ben size nasıl bunu hissettim diye sormadım. Bu durumda ne yapayım diye sordum.

Hayır ilk babamdan baktım bende ekli değildi kimdir diye sonra kendim ekledim. Babamla arkadaşlardı zaten herşeyi babamdan yapmadım yanii ilk oradan babamı eklediği için stalk yaptım sadece
Sizi üzmek ,hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben adamın flörtöz birisi olduğunu ancak sizin "memleketli X abinin kızı" konumunda olmanızdan dolayı aslında sizinle flört bile etmediğini düşünüyorum.Yani aslında gayet net bir durumunuz var..siz önünüze bakın zaten beyefendi de öyle yapıyor

Şöyle bakışmadan anlam çıkarıp hayaller kurmak da lisede olur biter. Hoşlanan adam adım atardı ortak tanıdık varmış. İki baktı diye bu kadar aşk hikayedi yazmak sağlıklı mı sizce?
Tam olarak nasıl bir aşk hikayesi yazmışım? Nisanda eklemişim daha sonra konuşmuşum bir kaç kez bir kaç aydır konuşmuyorum demişim sizce ne yapmalıyım demişim. Yani görende ayfa sayfa cilt cilt ansiklopedi yazmışım kendi kendime gelinliği giyip gelmişim bekliyorum demişim sanır. Baktığında hissettiğim şeyi söylemişim herkes beni peri masalında sihirli değnek ile bekliyor sanmış

Flörtöz olsa sosyal medyadan adam ekleme talebi atardı.
Adamın cidden haberi yol. Gözü takılmış bakmış. Me bilsin olayın başka anlaşılacağını.
Ben o hoş adam diye bakarım, ay ne giymiş o diye bakarım, birine benzetir bakarım. Her baktığımızfan hoşlansak ohooo

Bu benim aklıma geldi boşanmış biri sonuçta diye düşündüm. Ama insan kendi olunca böyle durumu net söylemekten çekiniyor sanırım teşekkür ederim. O kadar da üzülmem slk gibi beklemek bir umut acaba demek daha üzücü bence

Görür görmez evlenirim ben bunla dediğiniz iççn olabilir mi acaba?
Dört sene olmuş adam evlenmiş boşanmış, belki üçüncüye sevgili yaptı siz hala ay napsam ki acaba diyorsunuz.

Eşimle sadece arkadaş olarak yazıştığımız dönem, ilgimin ona kaydığını farkettim. Ama aramızda fiziksel mesafe vardı, dünyanın öbür ucunda çalışıyordu. Arkadaş olarak konuşuyorduk ama ondan yıllar önce 2-3 buluşmalık bir ilişkimiz olmuştu. Yani konuşmanın arkadaşça kalmayacağı çok barizdi. Ben yinede bir sürü buluşmaya çıktım, takıldım, hayatımı istediğim gibi yaşadım. Çünkü sadece bir olasılık için değil yıllarımı saatlerimi bile harcamam. Ki olasılık fiziksel mesafeye rağmen sizin durumunuzdan çok daha yüksekti. O yüzden sizin durumunuzu anlamak benim için çok zor. Türk filmi gibi bir bakışmaya yıllarınızı harcamışsınız. Açık açık söyleyip belirsizliği bitiririn desem, ortak çevre var. Nickinizden anladığım kadarıyla hemşeriyiz, bizim oraların dedikodusu bol olur bence siz herşeyi bu adamı falan boşverin yolunuza bakın. Gerçekten gereksiz yere yıpratıyorsunuz kendinizi.

Görür görmez evlenirim ben bunla dediğiniz iççn olabilir mi acaba?
Dört sene olmuş adam evlenmiş boşanmış, belki üçüncüye sevgili yaptı siz hala ay napsam ki acaba diyorsunuz.
Buraya hemcinslerimin görüşünü merak ettiğim için yazdım. Ama sizin bu tavrınızdan dolayı sizin görüşünüzü tavsiyenizi merak etmediğime karar verdim. Buraya kadar olan kısmı için teşekkür ederim.

Yok kuzum büyük olasılıkla gerçekten kız kardeşi ile "bizimlesin/değilsin " modunda düğün düğün geziyor..bu arada avukat kartviziti de dağıtıyorlar. Zaten bu kızın kim olduğunu bile bilmiyor adam kızın nesini ilk etapta ekleyecek ki

Teşekkür ederim. Keşke biraz açık biri olsaydım malesef flörtöze bir kişiliğim yok pek ama denemek makul gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…