- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ama insanlar bende sürekli soru işareti bırakıyor. Saçmalıyor muyum yoksa adım mı atmalıyım bilemiyorum. Bir arkadaşım bırak ya derken biri kahveye davet et diyor kafam karışıyor malesefSiz yabancısınız işte sorun orada. Adam sizin hiçbir şeyiniz değil. En fazla memleketliniz olabilir.
İnanın size ilgi duysa bunu 40 kere belli ederdi.
Size bunu düşündüren nedir? Nisanda eklediğim bir kaç kere konuştuğum biri ile konuşmuyorum sizce ne yapayım diye soruyorum. Nişan attım falan diye mi yazıyorumAcaba?
Ortada bir şey yok ki, süresi fark etmez. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Başlıkta flört yazıyor ama flörte dair en ufak bir girişim yok konunuzda. Flörtü geçtim arkadaşlık bile yok. Boşu boşuna kendinizi adama kilitlemişsiniz fırsatları tepiyorsunuz. Bu adamın size herhangi bir ilgisi yok.4 senedir beklemiyorum bu Nisan ayından beri baktım ilerlemiyor ondan yazdım buraya nasıl okunuyor oradan bilmiyorum ben sadece bu konuyu anlattım. Evli olduğunu düşündüğüm zaman zaten biri ile ilişkim vardı ilerletmedi. Bu Nisan ayından beri böyle durum şimdi yorulduğumu ve yıpratıcı olduğunu düşünüyorum
Aranızda daha önce herhangi bir iletişim oluşmamış sanırım?Şöyle söyleyeyim;ben de çok zor aşık olan biriydim ve eşimle ilk buluşmamız da akşam eve döndüğüm de anneme ben bu adamla evleneceğim galiba demiştim ama eşimde aynı şeyleri yaşamış benimle.Ama sizin aranızda herhangi bir iletişim olmamış anladığım kadarıyla.İşte bende burada diyorum ki adamın babası hasta iken ben yazayım mı yoksa burada bitsin mi olay çıkarım yapamıyorum bu belirsizlik beni yoruyor diyoruö
Hayallere derken? Ben evlenmeliyim demedim evlenicem bunu hissettim dedim. Yani normalden biraz farklı bir his hissettiğim. Bunu anlatmaya çalıştım. Adam geldiğinde nikah yapıyorum hemen demedim. Olay ilerlemiyor tıkanıyorum burada ne yapmalıyım diye sordumKusura bakmayin lutfen ama karsi tarafin sizin varliginizdan cok haberi bile oldugunu sanmiyorum. Nasil boyle hayallere kapiliyorsunuz durduk yerde? Normalde insan tanisir, gorusur, vakit gecirir, olumlu izlenim olursa ufaktan hayal calismasina baslayabilir. Ama ortada somut hic 1 sey yokken bu kadari mantiksiz degil mi sizce de?
Konuşmamız oldu ama ilerlemedi. Ve zor hisseden biri olarak ben bununla evlenirim dedim garip bir his idi. Şimdi arada kaldım demek ki istemiyor diyorum arkadaşım kahve iç diyor. Yazsam babası hasta ayıp değil mi diyorum kendi kendime ama bir yandan destek olmayı isteyecek kadar keskin bir istekte yaşıyorum anlamadımAranızda daha önce herhangi bir iletişim oluşmamış sanırım?Şöyle söyleyeyim;ben de çok zor aşık olan biriydim ve eşimle ilk buluşmamız da akşam eve döndüğüm de anneme ben bu adamla evleneceğim galiba demiştim ama eşimde aynı şeyleri yaşamış benimle.Ama sizin aranızda herhangi bir iletişim olmamış anladığım kadarıyla.
Erkek, ilerlemesini istese coktan adim atmisti emin olun bundan.Hayallere derken? Ben evlenmeliyim demedim evlenicem bunu hissettim dedim. Yani normalden biraz farklı bir his hissettiğim. Bunu anlatmaya çalıştım. Adam geldiğinde nikah yapıyorum hemen demedim. Olay ilerlemiyor tıkanıyorum burada ne yapmalıyım diye sordum
Sanırım geneli fikri bu benim burada acaba demeyi bırakmam gerekiyor sanırımErkek, ilerlemesini istese coktan adim atmisti emin olun bundan.
Ondan da bir tepki gelmez se siz yazmayın,size karşı bir ilgisi varsa bir şekilde belli eder zaten.Konuşmamız oldu ama ilerlemedi. Ve zor hisseden biri olarak ben bununla evlenirim dedim garip bir his idi. Şimdi arada kaldım demek ki istemiyor diyorum arkadaşım kahve iç diyor. Yazsam babası hasta ayıp değil mi diyorum kendi kendime ama bir yandan destek olmayı isteyecek kadar keskin bir istekte yaşıyorum anlamadım
ortada hiçbir şey yok ki, sizin stalklarınız dışında. adam sizi biliyor, aynı ortamda da bulunmuşsunuz. bir niyeti olsa sizi eklerdi, iletişime geçmeye çalışırdı. ben ondan yana en ufak bir ilgi bile sezmedim. önünüze bakın derim.
Teşekkür ederim yorum için sanırım öyle çok ilişkisi olan biri olmadım. Birde ilk defa birine bu şekil bir adım atıyorum kalıyorum mal gibiErkek, ilerlemesini istese coktan adim atmisti emin olun bundan.
Yüzünü bile görmediğiniz adam için ben bununla evlenirim demek sağlıklı bir duygu durumu mu sizce?Konuşmamız oldu ama ilerlemedi. Ve zor hisseden biri olarak ben bununla evlenirim dedim garip bir his idi. Şimdi arada kaldım demek ki istemiyor diyorum arkadaşım kahve iç diyor. Yazsam babası hasta ayıp değil mi diyorum kendi kendime ama bir yandan destek olmayı isteyecek kadar keskin bir istekte yaşıyorum anlamadım
Teşekkür ederim yorum içinBence de yıpratıcı ve yorucu bir durum, eylul ekimden beri yazmayan bir insanı bu kadar kafanızda evırıp çevirmeniz buraya yazmanız bile zaman kaybı bence. Erkekler adım atar bırını begenırse. Bunca zaman yazmadıysa ben olumlu bir sey görmuyorum gidişatta
Lütfen başkalarıyla görüşün, blsverın bu adamı. Olacağı varsa zaten o size gelir, simdiye kadar onu bekleyerek zaten siz payınıza düşen çabayı göstermişsinizTeşekkür ederim yorum için
Yok ya o benden farklı ben daha çekini yapıdayım o gider oturur tanışır hemen kahve içer. Ben acaba derken o kahve iç ne olucak falan der. Yani biraz bakış açımız farklı kendi ilişkilerinde de böyleArkadaşınız da bence gercek arkadaşınız falan degil, sonu kötu olacağını bile bile sizi gazlıyor. Herhalde o da cok yalnız