- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aşırı muhafazakar bir ailesi var. Ortaokul mezunu. Eşşek gibi çalışıyor.Yaşadığın acı yüzünden mantıklı düşünemiyorsun. O çocuk yeni bir hayat kurmuş, seni geride bırakmış, eminim ki gayette mutludur, asıl b*k gibi bir hayata sahip olan sensin, her gün ağlıyorum demişsin, geride kalmışsın ve hala ona acı çektirme peşindesin..
Herkes bahsetmiş zaten birlikte olmanız zorla olan bir durum değildi ve senden ayrılır ayrılmaz başka birini bulması da sevmediği anlamına gelmez. Bu kadar arabesk yaşamayın hayatlarınızı. İnsanlar evlenip boşandıkları zaman nasıl ki tekrar aynı insanla evlenmez, farklı birileri girer hayatına diye düşünülüyorsa, insanlar ayrıldıkları zaman da tekrar annaboleyna ile sevgili olmayabilirim yoluma bakayım en iyisi diye düşünüp karşısına çıkan kişiye karşı bir şeyler hissedebilir. İlla acı çekip, aylarca yıllarca hayatına birini sokmaması mı lazım? Böyle yaşamanın kimseye bir faydası yok.
Yahu müşteri odaklı bir işletmede çalışıyoruz. Misyonumuz bu. Mail atacağım işletmeye dedim.Niye herkes birsey yapmamasi icin ikna etmeye calisiyor ki zaten?
Elinde intikam alacak hicbisey yok. Şu durumda ates olsa kendini yakar buyursun yapsin yapabiliyorsa...is yerine mail atacakmis yok ailesine soleyecekmis.
Ortada bir suc yok. Adam buyuzden isten atilmaz veya ailesi adami taşlamaz. Aksine bir onceki yorumumda dedigim gibi adam dava bile acabilir o durumda konu sahibine...
Burda millet yapma etme dedikce elinde bisey var saniyor.yapabiliyorsa yapsin.
Seviştiniz diye ailesinin onu rededeceğini sanıyorsan baya yanılmışsın. Ayrıca işiyle de bu yaşadıklarınızın ne alakası var. Kötü olan sen olmuş olursun. Kızla da ayrılması sizin yaşadıklarınızı geri getirmicek.. hadi sana ayrıldım dedi yıllarca adamı mı takip ediceksin mutlaka birgün biriyle olacak .Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Yav he he öyle.Mune gel beni banla
Arkadasim sen salak mısın?
Hasedinden ne yapacağını sasirmissin. Bana fena halde eski sevgilimi hatirlattin. Ben de ondan hemen sonra çok mutlu bir ilişkiye başlamıştım, bunu duyunca evimi basmalar, tehdit etmeler, salak salak şeyler...
Aynı sizin gibi hirslanmisti, hiç unutmam 'nasil bu kadar çabuk birini alırsın hayatina' falan demişti. Salak.
Onun zannettiği bir ay sonra yeni bir ilişkiye başladığım. Oysa terketmeden aylar önce kk'ya konu bile acmistim ayrılacağım ama mezuniyet sınavlarını bekleyim mi, en güzel günlerini mafetmesem mi falan diye.
Terkedilen zannediyor ki : o gün ayrıldık
Oysa terkeden için o ayrılık cumlesini kurmadan coook önce başlıyor ayrılık süreci. Bir bakınıyor, kafasına yokluyor, emin oluyor, sana konuyu açmaya çalışıyor falan filan. En sonunda nihayet ayrılınca da üstünden büyük bir yük kalkıyor. Hissettiği duygu karşısındakini kırdığı için üzüntü ve derin bir rahatlık duygusu oluyor.
Yani yeni biriyle baslamaso gayet normal
Zaten şu yazdıklarınızdan sizin asabi, hırslı ,kiskanc ve sinir bozucu olduğunuz görünüyor. Böyle birinden sonra tam tersi ozellikteki insana kişi sarılır ve der ki : Allah'ım, kimlerle uğraşmışim. Dünyada böyle insanlar da varmış.
Umarım eski erkekarkadaşın yeni sevgilisiyle cooooook mutlu olur.
Sana karşı az biraz vicdan azabı kalmış ki hala telefonlarına çıkmış, bu sözlerinden sonra sana olan iki gidimcik iyi duygusu bile gitmiştir. Emin olabilirsin.
Son olarak ilişkiye başlamak da normal bitirmek de . Eğer ayrılığı hazmedemeyeceksen görücü usulü biriyle tanış, üçüncü buluşmadan evlen.
Müşteri gibi mail atacaktım. Kaldı ki bunlar yaşanırken müşteriydim.yanlis tabiki de nekadar sacma. Millet ne kuyruk acisi varmista dusmus bukadar derdine diyecek. Ben olsam derim. Intikam almak istiyorsan yanlis yol. Umursama gitsin. Ailesi banane kizim, birlikte olurken bana mi sordun dese ne cevap vereceksin? Yada insanlarin ozel hayatlari nedeniyle isyerine duyurulmasi nekadar mantiksiz birseydir ya. Ben mudur olsam calisanlarimdan birinin eski sevgilisi bana mail atsa. Kiz psikolojik sorunlu heralde, cocugy saplanti yapmis kendine der dikkate bile almam.
Hobaaa...siz hıyarın ne olduğunu anlamak için bütün dünyadaki hıyarları yiyosunuz heralde !!
Adamla beraberken seni seviyorum, aşkım, canım, balım, ayrılınca bok gibi bir hayatı var, ailesi şöyle böyle vs vs... Kendini avutma level over 9000Aşırı muhafazakar bir ailesi var. Ortaokul mezunu. Eşşek gibi çalışıyor.
Modern, beni çok seven bir ailem var. Keyfine çalışıyorum. Maddi durumumuz iyi. İstediğimi yiyip, içip, alıyorum. Evet bok gibi bir hayatım var.
Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?
Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten
Yahu müşteri odaklı bir işletmede çalışıyoruz. Misyonumuz bu. Mail atacağım işletmeye dedim.
Ailesi aşırı muhafazakar. Daraldım deyip yürüyüşe bile çıkamıyor. Yani bir şey biliyoruz ki konuşuyoruz.
Ama şu an yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Değmez gibi.
O da gelsin burada konu açsın. Sevgilimin takıntılı eski sevgilisi bizi rahatsız ediyor diye.. bizde “ aaaaa uuuuuu hiç muhatap olma güzelim sen ilişkine odaklan “diye şu an akıl verdiğimiz bu arkadaşa gıyabında saydıralım.. süpersiniz..Kendini yasadikalrini karıştırma direk kızla muhattab ol zaten az bir gururu varsa ayrılır
Musteri olarak isle alakali bir sorun yasadin mi? Hayir. Profesyonellik mi bu? Sevismeseydin tecavuz mu etti adam sana. Evlenmeden sevisemem demeyi bilmiyorsan zamaninda simdi kendi rizanla sevistin diye kimseye kizma. Kendini onlarin karsisinda kucultmene gerek yok.Müşteri gibi mail atacaktım. Kaldı ki bunlar yaşanırken müşteriydim.
Konu sahibi bence mantikli davranmiyor ama siz de o yeni sevgilisiniz galiba? Yoksa bu kadar dusmanca yazmaniza baska sebep bulamadim.Adamla beraberken seni seviyorum, aşkım, canım, balım, ayrılınca bok gibi bir hayatı var, ailesi şöyle böyle vs vs... Kendini avutma level over 9000Adamın ailesi muhafazakar olabilir, ortaokul mezunu da olabilir, ne okumamışlar var üniversite mezunlarından daha çok maaş alan. Adam şuan mutlu mu? Bence mutlu. Sen mutlu musun? Hayır, kuduruyorsun sadece. Önemli olan bu.