- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok canım zaten olacak olan da bu. Eline birşey geçmeyeceği gibi kendini küçük düşürmüş olacak.Niye herkes birsey yapmamasi icin ikna etmeye calisiyor ki zaten?
Elinde intikam alacak hicbisey yok. Şu durumda ates olsa kendini yakar buyursun yapsin yapabiliyorsa...is yerine mail atacakmis yok ailesine soleyecekmis.
Ortada bir suc yok. Adam buyuzden isten atilmaz veya ailesi adami taşlamaz. Aksine bir onceki yorumumda dedigim gibi adam dava bile acabilir o durumda konu sahibine...
Burda millet yapma etme dedikce elinde bisey var saniyor.yapabiliyorsa yapsin.
Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.Iyide bok gibi hayati olan sensin. Hastalikli bir dusunce yapisiyla hareket edip, mutsuz bir hayat suren sensin. Sen oyle bir mesaj atinca ne degisecek. Engelle gitsin. Esas senden beklenmeyen hareketi yap ki sasirt onu. Emin ol ailesiyle arasi asla bozulmayacak, asla. Isyerinden de buyuzden atilmaz. Yani o hayatina devam edecek. Tutki atildi baska is mi yok. Onu boyle mi yikacaksin, mutsuz edeceksin. Cezayi ona degil kendine veriyorsun farkinda degilsin.
Pardon ya bende dalgınım ya fark etmemişim o zaman normalKızla birlikte iken yaptığını nereden çıkardınız. Konu sahibi ayrıldıktan hemen sonra ilişkiye başlamış bu kadar kısa sürede başkasını nasıl sevdi demiş. Beni aldattı dememiş.. bir okusanız mı tekrar acaba ?
Hersey maddiyatla olsaydi bukadar hasetle intikam planlari kurup, bunlari bile aglayarak yaziyorum, cok aci cekiyorum demezdin. Demekki neymis evet bok gibi hayatin varmis. Madem maddiyatin iyi unut oyleyse, sevme, aci cekme. Ne alakasi var yani bunun maddiyatla? Senin bu hastalikli dusunce yapini ciddiye alip insanlar sayfalarca akil veriyor ki kendini rezil etme diye. Hala bildigini okuyacaksan niye konu aciyorsun. Mukemmel ailene soyle ozaman yardimci olsunlar. Milletin ailesine, mezuniyetine bok atmazsin en azindan.Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.
Ailesi çok baskıcı tipler. Kendi bile diyor beni evden atarlar, annem yüzüme bakmıyor şu an diye. İşten de atarlar muhtemelen. Çalıştığım yeri benden daha iyi bilecek haliniz yok.
Maddi durumum iyi, harika bir ailem var, keyfine çalışıyorum. Evet çok mutsuz ve b*k gibi bir hayat.
ben olsam böyle küçük hesaplar yapmazdım hayatımdan tamamen siler daha yeni günlere odaklanırım ya da yeni ve güzel insanlaraAyrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.
Ailesi çok baskıcı tipler. Kendi bile diyor beni evden atarlar, annem yüzüme bakmıyor şu an diye. İşten de atarlar muhtemelen. Çalıştığım yeri benden daha iyi bilecek haliniz yok.
Maddi durumum iyi, harika bir ailem var, keyfine çalışıyorum. Evet çok mutsuz ve b*k gibi bir hayat.
Sırf biriyle seviştiniz diye bunu ailesine karşı şantaj malzemesi yapmanın adı nedir ? Kadına yapılınca zorbalık, erkeğe yapılınca müstehak mı oluyor. Tüm bu yaptığınız ve yapacağınız davranışlarda en çok aşağılanan kişi kendiniz olmuşsunuz/olacaksınız. Bunu da kendinize yine kendiniz yapıyorsunuz. İlginç.Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.
Kova burcuyum ve kovalar intikamci olurGüneş burcun kova olabilir ama kova bu kadar entrikacı ve intikamcı olmaz.
Haritanın genelinden bahsediyorum ben. Kesinlikle akrep var ve sert bir açı alıyor
Sen bu çocukla nası tanışmıştın?
gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizinNickinin ve avatarının hakkını vermeye çabalıyorsun ama olmuyor
gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizin
Ben uzuldum vallahi
İci soguyacaksa yapsin
Evet belki elinde yapacak saglam seyler yok ama bu icini rahatlatacaksa neden yapilmasin ki
Peki size göre o hiç ödemeyecek. Bir insana seni seviyorum diye yalan söylemenin hiçbir kötü tarafı yok çünkü dimi?SEn gördüğüm en kötü kalpli insanlardan birisin, ne olursa olsun bir insanın ekmeği ile oynayanın gün gelir ekmeği ile oynanır. Şu yazdığımı sakın unutma yaptıklarının bedelini bir bir ödeyeceksin.
Kova burcuyum ve kovalar intikamci olur
Konu sahibi M Meredith Grey yap ben arkandayım
Duygularla oynamayi bu kadar kolay görmemeliler
Ben de benzeri birşey yapmıştım. İsterse yiyecek ekmek bulamasın,benim duygularimi yemiş,isterse ailesi silsin o benim güvene dair hislerimi silmiş hiiic sallamam. Kesinlikle yap.
Ama konu sahibi ben varken o da vardı demişNeden yapsin, aynisini bir erkek yapsa yine ayni tepkiyi veririm. Sevgilinizden hatta esinizden ayrilip ertesi gun hayatinizin askini bulabilirsiniz, sonra ex esiniz/sevgiliniz sizi isiniz ve ailenizle tehdit etse ne hissedersiniz?
Tam davalik konu ama adamin ugrasacagini sanmiyorum.
Ablacım sevgilisi var diye değil. Müşterisiyle cinsel amaçları için yakınlık kurmaya çalışması vs.İsten atarlarsa, ozel hayati nedeniyle isten atildigi icin oyle saglam bir tazminat alir ki o parayla, sevgilisiyle dillere destan bir dugun yapar, muhafazakar ailesinden de kurtulmus olur, bir tasla üç kus
İk calisaniyim, hicbir sirket (hele de kurumsal bir sirket) sevgilisi var diye bir calisani işten atmaz, atamaz, atarsa karsi taraf maddi manevi tazminat hakki kazanir (emsalleri bolca mevcuttur)
Hayallerde yasiyorsunuz.