Onu tehdit ettim.

Şu an iyi değilsin. Çok yeni bu yaşadıkladın canın çok yanıyor her şeyi yapacak cesaretin var. Ama sonrası yani aklın başına geldikten sonra niye kendimi küçük düşürdüm diye üzüleceksin. Ben senin kadar ileri gitmedim. Direk kendisine yazdım doğru mu duyduklarım diye. O süreçte bile oyalamaya çalıştı beni dönüş kapısı yapmaya çalıştı. Sonra beni seven arkadaşlarım araya girdi adam ol cevap ver doğru dürüst oyalama kızı diye çocuğa yüklendi falan. Bir kere de yanlışlıkla elim çarptı whatsapptan arandı nasıl rezil oldum utandım çünkü karşıdaki havalarda uçuyordu yeni sevgilisi de vardı. Bu bile benim için büyük travma idi unutamıyorum arkadaşlarıma aileme o insana onun arkadaşlarına rezil oldum. Sahte hesaptan dalga geçmiştim falan anladıysa ben olduğumu beş kat rezil oldum. Kendime saygım azaldı. Sen de sonrasında kendine sinir olabilirsin dediklerin benimkinden çok daha fazla altından nasıl kalkacaksın pişman olunca. Ben ona zarar vermek istemedim mesela. Vermedim de. Elime çok intikam fırsatı geçti en az 3 kez. Ama almadım. Geçen gizliden bana bakıyordu. Arkadaşım da gördü ben de. Normalde totosu kalkmış adam belki ısrarla ondan ve çevresinden uzak durdum diye azıcık da olsa merak etmeye başladı. Ki eminim bana sinir olmuştu arkamdan saf deyip durdular tahminimce ama kendimi aklamaya başladım inşallah. Mutlu muyum hayır o mutlu mu evet. Ama en azından fazlasını yapmadım diye biraz kendimi rahatlatıyorum.
Biraz sakin düşün. Derin nefes al. İstersen önce bolca ağla. Onunla konuşurmuş gibi derdini dök yazıya ya da gözünün önüne getir onu onla iç hesaplaşmanı yap. Sen dediklerini yaparsan senin için en iyi ihtimalle ne olur? O kızdan ayrıldı ama yaşayamadığı şeyler kaldı aklı kızda kaldı sevmiyorsa bile yanlış hisse girecek seviyorum bizi ayırdılar diye daha çok bağlanıp kızın peşine düşecek sonra. Ayrılmadı diyelim. Ailesine biz birlikte olduk diyeceksin. Ailesi çocuğa diyelim ki kızdı küstü seninle evlenmesini söyledi diyelim. Evlendiniz. Çocuk seni sevecek mi? Seviyorduysa bile bu duruma düştüğü için nefrete dönmüş olacak. Ya da istemedin evlenmediniz. Çocuk bir şekilde ailesine kendini affettirecektir. Hangi aile çocuğunu hemen siler atar. İş yeri mevzusunu bilmiyorum müşteriyi ayarttı diye işinden belki olabilir ama iş yerinde hep sen konuşulacaksın bu durumda adam için işe girmiş bırakılınca nasıl hırslanmış diye.
Bu durumlara düşmeni istemem. Kendine yazık etme

Yok canım zaten olacak olan da bu. Eline birşey geçmeyeceği gibi kendini küçük düşürmüş olacak.
Ama bu kafayla devam ederse elbette haketmiş olacak.

Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.
Ailesi çok baskıcı tipler. Kendi bile diyor beni evden atarlar, annem yüzüme bakmıyor şu an diye. İşten de atarlar muhtemelen. Çalıştığım yeri benden daha iyi bilecek haliniz yok.
Maddi durumum iyi, harika bir ailem var, keyfine çalışıyorum. Evet çok mutsuz ve b*k gibi bir hayat.

Hersey maddiyatla olsaydi bukadar hasetle intikam planlari kurup, bunlari bile aglayarak yaziyorum, cok aci cekiyorum demezdin. Demekki neymis evet bok gibi hayatin varmis. Madem maddiyatin iyi unut oyleyse, sevme, aci cekme. Ne alakasi var yani bunun maddiyatla? Senin bu hastalikli dusunce yapini ciddiye alip insanlar sayfalarca akil veriyor ki kendini rezil etme diye. Hala bildigini okuyacaksan niye konu aciyorsun. Mukemmel ailene soyle ozaman yardimci olsunlar. Milletin ailesine, mezuniyetine bok atmazsin en azindan.

Sevgili konu sahibesi bak şu an çok öfkeli olduğun için düşünemiyorsun. Şu yaptıklarından intikam olmaz, hazımsızlığını belli edersin ancak.

Cool ol. Adam mesaj atınca ayrıldık bitti gitti hala ne yazıyorsun kardeşim yaz. Vereceği cevabı bekle, ekran görüntüsü al, sonra engelle. Sonra da ekran görüntüsünü sevgilisine at. Biz ayrıldık ama sevgilin beni rahatsız ediyor çok rahatsızım yaz. Bu kadar al sana intikam.

ben
ben olsam böyle küçük hesaplar yapmazdım hayatımdan tamamen siler daha yeni günlere odaklanırım ya da yeni ve güzel insanlara

İsten atarlarsa, ozel hayati nedeniyle isten atildigi icin oyle saglam bir tazminat alir ki o parayla, sevgilisiyle dillere destan bir dugun yapar, muhafazakar ailesinden de kurtulmus olur, bir tasla üç kus
İk calisaniyim, hicbir sirket (hele de kurumsal bir sirket) sevgilisi var diye bir calisani işten atmaz, atamaz, atarsa karsi taraf maddi manevi tazminat hakki kazanir (emsalleri bolca mevcuttur)
Hayallerde yasiyorsunuz.

Sırf biriyle seviştiniz diye bunu ailesine karşı şantaj malzemesi yapmanın adı nedir ? Kadına yapılınca zorbalık, erkeğe yapılınca müstehak mı oluyor. Tüm bu yaptığınız ve yapacağınız davranışlarda en çok aşağılanan kişi kendiniz olmuşsunuz/olacaksınız. Bunu da kendinize yine kendiniz yapıyorsunuz. İlginç.

Güneş burcun kova olabilir ama kova bu kadar entrikacı ve intikamcı olmaz.
Haritanın genelinden bahsediyorum ben. Kesinlikle akrep var ve sert bir açı alıyor
Sen bu çocukla nası tanışmıştın?
Kova burcuyum ve kovalar intikamci olur
Konu sahibi M Meredith Grey yap ben arkandayım
Duygularla oynamayi bu kadar kolay görmemeliler
Ben de benzeri birşey yapmıştım. İsterse yiyecek ekmek bulamasın,benim duygularimi yemiş,isterse ailesi silsin o benim güvene dair hislerimi silmiş hiiic sallamam. Kesinlikle yap.

SEn gördüğüm en kötü kalpli insanlardan birisin, ne olursa olsun bir insanın ekmeği ile oynayanın gün gelir ekmeği ile oynanır. Şu yazdığımı sakın unutma yaptıklarının bedelini bir bir ödeyeceksin.

Nickinin ve avatarının hakkını vermeye çabalıyorsun ama olmuyor
gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizin
Ben uzuldum vallahi
İci soguyacaksa yapsin
Evet belki elinde yapacak saglam seyler yok ama bu icini rahatlatacaksa neden yapilmasin ki

Allah akıl fikir versin:)) Kendinize uğraşacak daha faydalı işler bulmanızı tavsiye ederim.
Adamla nikahsız sevişirken sıkıntı yoktu da adam sizden “ayrılıp” başkasıyla sevgili olunca mı sorun oldu?
Sanırım erkekleri pek tanımıyorsunuz

gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizin
Ben uzuldum vallahi
İci soguyacaksa yapsin
Evet belki elinde yapacak saglam seyler yok ama bu icini rahatlatacaksa neden yapilmasin ki

Neden yapsin, aynisini bir erkek yapsa yine ayni tepkiyi veririm. Sevgilinizden hatta esinizden ayrilip ertesi gun hayatinizin askini bulabilirsiniz, sonra ex esiniz/sevgiliniz sizi isiniz ve ailenizle tehdit etse ne hissedersiniz?
Tam davalik konu ama adamin ugrasacagini sanmiyorum.

Peki size göre o hiç ödemeyecek. Bir insana seni seviyorum diye yalan söylemenin hiçbir kötü tarafı yok çünkü dimi?

Yani konu sahibesi intikam alsın bence de ama plan kötü :)
Öfkeli kafayla plan olmaz

Ama konu sahibi ben varken o da vardı demiş
Hemen yeni birini bulamaz vs yazıyordu diye hatırlıyorum. Ortada ihanet olduğu müddetçe içini soğutacak hamlelerde bulunabilir

Ablacım sevgilisi var diye değil. Müşterisiyle cinsel amaçları için yakınlık kurmaya çalışması vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…