Onu tehdit ettim.

Yav he he öyle.
Birisini seviyorum deyip kısacık bir süre sonra başkasını sevmek çok normal geliyorsa umarım aynısını siz de yaşarsınız.
Valla bana göre çok normal.
Bunun süresi mi var?
Bir haftaya birini bulmak kotu, ama bir sene sonra normal mi?
Zaten hislerin bitmisse ayrilmişsindir, o saatten sonra geçmise sünger çekmek gerekir.
Hisleri bitmemişse zaten ayrılmaz insan.
Dedigim gibi, size göre kısacık zaman ama bir de onun ayrılığa karar verip kendi içinde ölçüp biçtiği, size soyleyene kadar geçen süre var. Yani onun kafasında çoktaaaaan bitmiş.
Biz sevistik sevistik deyip durmussun. Adı üstünde karşılıklı yapılan birşey. Birini isteyen iki insanın birlikte olması. Zorla olan birşey değil.
Yaşarken güzel, zevk alırken harika ama ayrılınca niye türk filmlerinde evlilik vaadiyle kandırılan zavalli kiz moduna giriyorsunuz?
İşte bunlar hep kadının cinselligi erkek odaklı görmesinden. Kendini ona hediye gibi sunmasindan.
Aslında o seninle daha uzun süre yaşasın diye değil de tamamıyla kendi isteginle birliktelik yasasan ayrılıktan bu kadar etkilenmezdin.

O da gelsin burada konu açsın. Sevgilimin takıntılı eski sevgilisi bizi rahatsız ediyor diye.. bizde “ aaaaa uuuuuu hiç muhatap olma güzelim sen ilişkine odaklan “diye şu an akıl verdiğimiz bu arkadaşa gıyabında saydıralım.. süpersiniz..
:KK48::KK48:
Kızla beraberken sevgili yapmış farkındamısınız adam şerefsiz kiz da gorsun pisliğin yüzünü

Ee siz onunla sırf o istedi diye mi ilişki kurdunuz. Baya şehvetli takılıyordunuz boynunu morartacak kadar. Alan memnun satan memnun. E ayrıldınız da. Herkes kendi yoluna bu hırs ne? Kimse vazgeçilmez değildir. Kaldı ki size zamanında herkes dedi oğlan seni yeterince sevmiyor vs diye. Sizin ugrunuzda bedbaht olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorsunuz sanırım. Öyle bir dünya yok. Siz de önünüze bakın intikam bilmem ne çok gereksiz. Sizi aldatmamis biten ilişkiden sonra baska birini bulabilir. Siz de bulun.

Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.

Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..

Zavallısın.

Bu yaptığınızı erkek yapsa psikopat peşine takılmış derdim.ne kadar yanlış hastalıklı hareketler sevistiniz diye size mi ait.sevgisi bitmiş başkasına gitmiş.şöyle d eseydin madem ya benimsin ya topragin

Kişinin özel hayatına işyeri neden karışsın ki? Kendi kendini komik duruma düşürürsün ancak bu yaptıklarınla. O çocuk da aynı şekilde devam eder hayatına.

Tehdit etmenin suç olduğunun farkındasınız değilmi ? İki tane sağlam şahit buldumu gerisini siz düşünün artık :işsiz:
Ne sanıyorsunuz bu adamla yattık deyince iş yerine ve ailesine o mu rezil olacak ? yoksa siz mi?
Sizi ilaçla uyutup mu ırzınıza geçti bu adam ?
Ailesi tutucu diyorsunuz ne yapacaklarını sanıyorsunuz oğullarını döveceklerinimi ? Bir kız bulup evlendirip başını bağlarlar :işsiz:

Yahu müşteri odaklı bir işletmede çalışıyoruz. Misyonumuz bu. Mail atacağım işletmeye dedim.
Ailesi aşırı muhafazakar. Daraldım deyip yürüyüşe bile çıkamıyor. Yani bir şey biliyoruz ki konuşuyoruz.
Ama şu an yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Değmez gibi.
Yalnız bütün işletmeler müşteri odaklıdır. Öyle olmasa zaten işletme olmaz. Ya hizmet satarsın ya da mal.. Bunları en iyi şekilde yapmaktır müşteri memnuniyeti. Özel hayatlarına müdahil olmak değil.
çalışanımın müşterimle veya başka bir çalışanla ne yaptığıda beni ilgilendirmez. Hakaret ederse, gasp ederse, tecavüz ederse ancak müdahil olurum çalışanıma. Sevişti diye değil..
Siz müşteri memnuniyetini çok yanlış anlamışsınız. Çocuğum olsaydı da bu sebeple evladımı ne red eder ne de cezalandırırdım.
Sadece bir daha sevişeceği insanları seçerken dikkatli olması konusunda uyarırdım.. kaç yaşına gelmiş insana evlat Bile olsa sevişme yasağı koyamam zira... hayattan öğreneceğiniz çok şey var zira.. geçmiş olsun.

Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?

Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten

Cık hazmedemediğini anlar
Gayet sakin ol
Ayrıldık bitti gitti kardeşim neden mesaj atıyorsun ki konuşacak bir şeyimiz yok

yaz bu kadar. Çok da fifi havası takıl.

Kızla beraberken sevgili yapmış farkındamısınız adam şerefsiz kiz da gorsun pisliğin yüzünü
Kızla birlikte iken yaptığını nereden çıkardınız. Konu sahibi ayrıldıktan hemen sonra ilişkiye başlamış bu kadar kısa sürede başkasını nasıl sevdi demiş. Beni aldattı dememiş.. bir okusanız mı tekrar acaba ?

Cık hazmedemediğini anlar
Gayet sakin ol
Ayrıldık bitti gitti kardeşim neden mesaj atıyorsun ki konuşacak bir şeyimiz yok

yaz bu kadar. Çok da fifi havası takıl.
Bugün konuştuk daha, bu mevzu da 3 saat önce yaşandı. Yazacağım sana akşam dedi, işe girdi muhtemelen. Biz telefonları işe çıkaramıyoruz.

Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?

Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten

Iyide bok gibi hayati olan sensin. Hastalikli bir dusunce yapisiyla hareket edip, mutsuz bir hayat suren sensin. Sen oyle bir mesaj atinca ne degisecek. Engelle gitsin. Esas senden beklenmeyen hareketi yap ki sasirt onu. Emin ol ailesiyle arasi asla bozulmayacak, asla. Isyerinden de buyuzden atilmaz. Yani o hayatina devam edecek. Tutki atildi baska is mi yok. Onu boyle mi yikacaksin, mutsuz edeceksin. Cezayi ona degil kendine veriyorsun farkinda degilsin.

Bizim ülkemizde erkeklerin sevişmiş olması pek haber niteliği taşımıyor. Muhafazakar bi aileyse en fazla oğlum sakın o kızı bana gelin getirme derler. İş yerinin ilgisini çekeceğini ise hiç zannetmiyorum. Zaten kimseyi ilgilendiren bir şey de değil. İntikam alayım diye alay konusu olma da.

Aynen, oglum düşüp kalktigin kızlara dikkat et derler.
İsyerine gelince bunu bile demezler, zira calisanin ozel hayatina karismak karismak icin dava konusu bile olabilir.
Sadece yazik kiza ne yapacagini şaşirmis derler.

X