Mune gel beni banla
Arkadasim sen salak mısın?
Hasedinden ne yapacağını sasirmissin. Bana fena halde eski sevgilimi hatirlattin. Ben de ondan hemen sonra çok mutlu bir ilişkiye başlamıştım, bunu duyunca evimi basmalar, tehdit etmeler, salak salak şeyler...
Aynı sizin gibi hirslanmisti, hiç unutmam 'nasil bu kadar çabuk birini alırsın hayatina' falan demişti. Salak.
Onun zannettiği bir ay sonra yeni bir ilişkiye başladığım. Oysa terketmeden aylar önce kk'ya konu bile acmistim ayrılacağım ama mezuniyet sınavlarını bekleyim mi, en güzel günlerini mafetmesem mi falan diye.
Terkedilen zannediyor ki : o gün ayrıldık
Oysa terkeden için o ayrılık cumlesini kurmadan coook önce başlıyor ayrılık süreci. Bir bakınıyor, kafasına yokluyor, emin oluyor, sana konuyu açmaya çalışıyor falan filan. En sonunda nihayet ayrılınca da üstünden büyük bir yük kalkıyor. Hissettiği duygu karşısındakini kırdığı için üzüntü ve derin bir rahatlık duygusu oluyor.
Yani yeni biriyle baslamaso gayet normal
Zaten şu yazdıklarınızdan sizin asabi, hırslı ,kiskanc ve sinir bozucu olduğunuz görünüyor. Böyle birinden sonra tam tersi ozellikteki insana kişi sarılır ve der ki : Allah'ım, kimlerle uğraşmışim. Dünyada böyle insanlar da varmış.
Umarım eski erkekarkadaşın yeni sevgilisiyle cooooook mutlu olur.
Sana karşı az biraz vicdan azabı kalmış ki hala telefonlarına çıkmış, bu sözlerinden sonra sana olan iki gidimcik iyi duygusu bile gitmiştir. Emin olabilirsin.
Son olarak ilişkiye başlamak da normal bitirmek de . Eğer ayrılığı hazmedemeyeceksen görücü usulü biriyle tanış, üçüncü buluşmadan evlen.