- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yer değişmişler sanki. Çocuğa üzüldüm. Kız erkek farketmiyor, var böyle saplantılı kişiler her yerde.Bence asıl intikam böyle iftiracı birinden alınan intikam olur. Çocuğunki yani.
Sevişmeseydiniz!! Zorlamı yaptı, yada bizmi sevişin dedik . Buraya konu açıp fikir sormuşsunuz imi cevaptan biri seviştim seviştim tamam iyi yapmışşında napalim yani . Aptalın tekiymiski tehdit etmenize göz yummuş, ben olsam istedim verdin der çıkarım işin içinden. Dediginiz gibi sizi sevmemiş kullanmış farzedelim ,bu serefsizliktir .. Tehdit ederek ondan ne farkınız kalıyor??Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Yahu müşteri odaklı bir işletmede çalışıyoruz. Misyonumuz bu. Mail atacağım işletmeye dedim.
Ailesi aşırı muhafazakar. Daraldım deyip yürüyüşe bile çıkamıyor. Yani bir şey biliyoruz ki konuşuyoruz.
Ama şu an yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Değmez gibi.
Bu derece rahat aileler nerede yaşıyor öyle,yakın iller değildir diye ümit ediyorumBu ne sacma bi intikam plani yahu :) Bizim firmada ikisi de evli olup iliski yasayanlar var, yillik izne bile birlikte cikarlar, kimse de agzini acip bir sey demez. Nasil firma bu calisaninin eski sevgilisinden gelen maille hemen hayatini karartacak?
Benim esimin sulalesi belki de ulkedeki en muhafazakar insanlardan olusuyor. Dugun yaparlar gelin gelmez bile dugune evde oturur o derece. Ama konu 'erkek' olunca isler degisir. Cocuklar her hafta baska kadinla birlikte olurlar, anne babalari da guler gecerler. Olumsuz bi sey soylendigine hic sahit olmadim.
Kendinizi cok fazla önemsiyorsunuz ve disaridan cok komik duruyor bu durum, bos islerden vaz gecin bence.
Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.Bu derece rahat aileler nerede yaşıyor öyle,yakın iller değildir diye ümit ediyorum
Her bölgeyi aynı tutamam,fakat bazı iller gerçekten level atlamış bu konuda,benim çok sempati beslediğim bir şehir başı çekiyormuş,onu da burada öğrenmiştim,hayal kırıklığı yaşamıştım gerçekten.Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.
%100 doğru.Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.
Eveeet :))İsminizin anlamı hatıralar için teşekkürler mi @thnksfrthmmrs
Dert mi arıyorsun, çok mu boş zamanın var. Resmen kendini küçük düşürüyorsun.Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Yerlere yattım:))Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.