Onu tehdit ettim.

Ne kadar ayıp kendini rezil ediceksin ne yapıyosan kendine yapacaksın haberin yok
Erkek o ailesi istedigi kadar muhafazakar olsun sen onların gözünde ne olacaksın herkese anlatcaklar ogullarıda en fazla iki tavsiyeyle yoluna devam edicek
Hem aldatmamıs ayrılmıssınız baskasını bulmus nasıl bir hezimetten cıktıysa hemen baskasına kosmus kendine az kusur bul da bırak artık su cocugu

Ben konu sahibini anladım ve kısmen hak verdim öyle "ne var canım iki gün sonra başkasını sevebilir" şeklinde cool yorumlarla yürümüyor bu kalp işleri.

Ekmek duyarına da hiç katılmıyorum duygular da en az "ekmek" kadar önemlidir.

Ama intikam planı kötü. Bundan intikam mı olur. Seninle sevişti diye işten mi çıkaracaklar.
İkincisi en muhafazakar aile bile sevişti diye bir erkek çocuğunu tefe koymaz en fazla "oğlum günah bir daha yapma" "o kızla görüşme" şeklinde yorumlar olur.
Çocuğun sevdiği yok görüşmeye devam edersen fuckbuddy olursun. En iyi intikam kendini geri çekmen, başkalarıyla ilgilenmen olur.

Ne tehlikeli bir insansınız.
Lüzumu var mı şimdi böyle alçalmanın?
Birlikte olduysanız gönül rızası ile olmuşsunuz,şimdi ortalığı ayağa kaldırmak neden?
Belki sevmediğini anladı,belki sizle oynadı tamam adilik yaptı.
Ama siz de mi adilik yapacaksınız.
Kusura bakmayın da paşa gönlünüz az ötede oynayıversin.
Kendi hayatınıza bakın.
Adam belliki geçmiş sizden.
Sizde bırakın yolunuza gidin.
Ne çirkin şeyler yahu,o saplantılı takıntılı kişilerden olmak üzeresiniz.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.
En güzeli hiç uğraşmadan çıkarmak hayatından.
Çnkü zarar vermeye çalıştıkça zarar gören sen olcaksın.
Kötü biriyse zaten belasını bulur.
Yoluna bak.

Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Sevişmeseydiniz!! Zorlamı yaptı, yada bizmi sevişin dedik . Buraya konu açıp fikir sormuşsunuz imi cevaptan biri seviştim seviştim tamam iyi yapmışşında napalim yani . Aptalın tekiymiski tehdit etmenize göz yummuş, ben olsam istedim verdin der çıkarım işin içinden. Dediginiz gibi sizi sevmemiş kullanmış farzedelim ,bu serefsizliktir .. Tehdit ederek ondan ne farkınız kalıyor??

Kizim senin beyninde problem mi var sen ailesine soylesen nolucak oglunuzla sevistim haberiniz olsun mu diyeceksin hadi dedin asiri muhafazakar ailesi napicak cocuklarini mi oldurcek takilmis bi asiri muhafazakara gidiyooo her sey senin istedigin gibi gitmez egodan kafayi yemissin hayatin cok guzelse kendi hayatini yasa milletin hayatina karisma

Bu ne sacma bi intikam plani yahu :) Bizim firmada ikisi de evli olup iliski yasayanlar var, yillik izne bile birlikte cikarlar, kimse de agzini acip bir sey demez. Nasil firma bu calisaninin eski sevgilisinden gelen maille hemen hayatini karartacak?
Benim esimin sulalesi belki de ulkedeki en muhafazakar insanlardan olusuyor. Dugun yaparlar gelin gelmez bile dugune evde oturur o derece. Ama konu 'erkek' olunca isler degisir. Cocuklar her hafta baska kadinla birlikte olurlar, anne babalari da guler gecerler. Olumsuz bi sey soylendigine hic sahit olmadim.
Kendinizi cok fazla önemsiyorsunuz ve disaridan cok komik duruyor bu durum, bos islerden vaz gecin bence.

Bu derece rahat aileler nerede yaşıyor öyle,yakın iller değildir diye ümit ediyorum

Bu derece rahat aileler nerede yaşıyor öyle,yakın iller değildir diye ümit ediyorum
Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.

Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.
Her bölgeyi aynı tutamam,fakat bazı iller gerçekten level atlamış bu konuda,benim çok sempati beslediğim bir şehir başı çekiyormuş,onu da burada öğrenmiştim,hayal kırıklığı yaşamıştım gerçekten.

Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.

Dert mi arıyorsun, çok mu boş zamanın var. Resmen kendini küçük düşürüyorsun.

Yerlere yattım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…