- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.443
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bihterin yanından geçemez. Beşire aşık olan, hırsından naptığını bilmeyen gurursuz Cemile oyunları desek daha doğru olur.Bihter ziyagil oyunları bunlar..
Benim eski sevgilimde böyleydi kene gibi yapışmaktan ayrılınca kendilerince "intikam" almaktan ne anlıyorlarsa.Ay bu forum beni her gün daha da şaşırtıyor.
İftira atacaksın ve bunu gururla söylüyorsun resmen. Sen çok mu harika bir insansın acaba?
Önceki konularını da biliyorum. Sen normal psikolojide biri değilsin. Belki çocuk da bunu görmüştür ne dersin?
Takıntılısın resmen yahu, onun kurtulduğuna ben sevindim şuan.
Vay arkadas ne hatunlar var. Ben aldatilinca bile sessiz sedasiz gittim.Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Tehdit etmesin diye sakinlestirecektirAblacim bence ikinizin de kafasi guzel
Bas tekmeyi yahu adam kafadan sakat, sevgilisi var ama sana da yazacakmis!? Honk ne
Benim eski sevgilimde böyleydi kene gibi yapışmaktan ayrılınca kendilerince "intikam" almaktan ne anlıyorlarsa.
Hoş, neyin intikamı ? Resmen kuyruk acısı.
Bence asıl intikam böyle iftiracı birinden alınan intikam olur. Çocuğunki yani.Benim eski sevgilimde böyleydi kene gibi yapışmaktan ayrılınca kendilerince "intikam" almaktan ne anlıyorlarsa.
Hoş, neyin intikamı ? Resmen kuyruk acısı.
Aynen öyle . Bir de bu tip bir olaydan yeni çıkmış biri olduğum için başlığı okur okumaz tüylerim diken diken oldu. Neyin rezilliği ise? Dediğiniz gibi pis erkeklerin yaptığı bir şey bu . Allah şerli insanların şerrinden korusun bu devrin kızı da erkeği de aynı demek.Benim bildigim erkekler kizlari tehdit eder, sevistigimizi herkese soylerim diye. Zaman degisti. Yarabbim iyiki beni erken dunyaya getirdin. Ben bu nesille anlasamazdim yoksa.
Evet sizi bir guzel kullanmis. Ne yani sizde dunden raziymissinz.
Benim bildigim erkekler kizlari tehdit eder, sevistigimizi herkese soylerim diye. Zaman degisti. Yarabbim iyiki beni erken dunyaya getirdin. Ben bu nesille anlasamazdim yoksa.
Körün taşı gelmiş seni bulmuş. Dediğin gibi hem terket hem intikam almaya çalış. Arkadaş neyi neyle karıştırıp içti de o kafaya ulaştı acaba ?Ayol benim basima daha kotusu de geldi
Hem terk edildim, hem de eleman bu konu sahibesinin yaptigindan daha da kotu bir sekilde ozel hayatimi ifsa etti. Ona yazdigim mesaji isyerime yaymis, amire gostermis, calisma arkadaslarimiza da gostermis. yani ben anlayamiyorum bu nasil bir hazimsizlik nasil bir kuyruk acisi, hem terk et, hem intikam al? Su dunyada ne manyaklar vararkadas bir de neden beni buldu
Dimi ? Bile isteye birlikte olup ayrılınca nedir yani yok kullandı yok sevmemiş intikam alcm vs. Ben anlamıyorum ilişkiye hiç bitmeyecekmişcesine başlayanları. 40yıllık evliler boşanıyo bunun kadar tribe girmiyor kimse.Benim bildigim erkekler kizlari tehdit eder, sevistigimizi herkese soylerim diye. Zaman degisti. Yarabbim iyiki beni erken dunyaya getirdin. Ben bu nesille anlasamazdim yoksa.