Onu tehdit ettim.

Benim eski sevgilimde böyleydi kene gibi yapışmaktan ayrılınca kendilerince "intikam" almaktan ne anlıyorlarsa.

Hoş, neyin intikamı ? Resmen kuyruk acısı.

Vay arkadas ne hatunlar var. Ben aldatilinca bile sessiz sedasiz gittim.

Evet, hemen sevgilisi olması canınızı acıtıyor, haklısınızda, kim olsa sizin yerinizde aynı şeyleri his ederdi...

Dediklerinizi eğer yaparsanız belkide herkesin gözünde siz kötü kişi olacaksınız..

Şimdi herşey çok taze, o yüzden bişey yapmadan öncede bir daha düşünün derim, ilerde pişman olabilirsiniz...

Peki siz gerçekten eski sevgilinizi, daha önce sevdiğinizden emin misiniz???
Eğer öyleyse yanılıyorsunuz! Çünkü bu baya saplantılı bir kişinin düşünce tarzı.

Bu nedenle böyle basit hareketler yerine bir psikolog ile görüşmeniz herkesin hayrına..

Ayrılmışsınız artık. Kısa zamanda geçse ne senin yaşadıkların onu ne de onun yaşadıkları seni ilgilendirir. Tabiki yanlış yapıyorsun

Benim eski sevgilimde böyleydi kene gibi yapışmaktan ayrılınca kendilerince "intikam" almaktan ne anlıyorlarsa.

Hoş, neyin intikamı ? Resmen kuyruk acısı.

Ayol benim basima daha kotusu de geldi
Hem terk edildim, hem de eleman bu konu sahibesinin yaptigindan daha da kotu bir sekilde ozel hayatimi ifsa etti. Ona yazdigim mesaji isyerime yaymis, amire gostermis, calisma arkadaslarimiza da gostermis. yani ben anlayamiyorum bu nasil bir hazimsizlik nasil bir kuyruk acisi, hem terk et, hem intikam al? Su dunyada ne manyaklar var arkadas bir de neden beni buldu

Ay ben eski konularini okudum da kimsenin seni kandirdigi falan yok. Kendin konu acmissin ben neden cok seviyorum gibi hissedip yanina gidince oyle hissetmiyorum diye. Demekki neymis her seviyorum diyen gercekten sevmiyormus. Cocugun boynunu morartip evine yollamissin annesi seni tabi istemez. Ayrica bir konunda da bahsetmissin "onla yasadigim hicbirseyden pisman degilim, beni kullandigini dusunup kotu hissetmesin diye ne yapabilirim" demissin. Cinsel olarak asiri istekli oldugundan bahsetmissin. Eeee hani bu cocuk senin duygularinla oynamis, cinsellik icin kullanmisti? Cocugun ilk cinsel iliskisi seninleymis ama senin baska iliskilerin de olmus. Acaba sen cocugu kullanmis olmayasin. Kaldi ki senelercede cikmamissiniz. Daha gecen ay actigin konuda 3 aylik iliskim diye bahsetmissin. Bunun icin mi bukadar parcaladin kendini. Allah akil fikir versin.

Eski sevgilim gibisiniz. Ruhsal durumunuz mu bozuk bilmiyorum ama normal değilsiniz. Allah sizin gibilerin şerrinden korusun herkesi. Böyle bir beladan daha yeni kurtuldum / kurtulmaya çalışıyorum , bazı arkadaşlar biliyor eski konularından. Ama umarım cezanızı çekersiniz ve ii savcılığa kadar gider. Ayrıca siz rezil etmeye çalışırken daha da rezil olacaksınız, kusura bakmayın ama ben kız halimle aileme söylenmesine rağmen ne aileme ne çevreme rezil oldum. Sizin gibiler ancak kendilerini rezil ederler ... cezanızı bulmanız ümidiyle.

Benim bildigim erkekler kizlari tehdit eder, sevistigimizi herkese soylerim diye. Zaman degisti. Yarabbim iyiki beni erken dunyaya getirdin. Ben bu nesille anlasamazdim yoksa.
Evet sizi bir guzel kullanmis. Ne yani sizde dunden raziymissinz.
Aynen öyle . Bir de bu tip bir olaydan yeni çıkmış biri olduğum için başlığı okur okumaz tüylerim diken diken oldu. Neyin rezilliği ise? Dediğiniz gibi pis erkeklerin yaptığı bir şey bu . Allah şerli insanların şerrinden korusun bu devrin kızı da erkeği de aynı demek.

Benim bildigim erkekler kizlari tehdit eder, sevistigimizi herkese soylerim diye. Zaman degisti. Yarabbim iyiki beni erken dunyaya getirdin. Ben bu nesille anlasamazdim yoksa.

Uzgunum ama bu devrin kiziyim.
Insan dogacagi zamani tercih edemiyor hatta bazen niye bu zaman diye uzulup sorguluyorum..

Bir oturup sakince saglikli dusunsen yaptiginin ne kadar normal olmadigini sen de gorursun.
Adam seninle sevisti ise kafana silah dayamadi. Adamin sevmedigini zaten hissediyormussun. Zorla sevgi olmaz. Senden ayrilmis zaten. Bundan sonra sevgilisi olabilir. Sevgilisi olmasi icin senden icazet mi alacak. Adamin sevgilisi var, sen de bostasin diye adami tehdit etmissin. Neden bu hirs? Kimse kimsenin mali degil. Aile ve is yerine soylemekle tehdit ederek bence kendini aciz gostermissin. Iliski bitmis gitmis, kabul et artik. Herkes ozgur. Insanlar bosanip ertesi gun evlenebiliyor, bu kanunen de haklari. Sense adamla iliski yasadim bir de beraber oldum diye adamin hayatina set cekmeye kalkiyorsun. Cok cocukca...

Son düzenleme:
Körün taşı gelmiş seni bulmuş. Dediğin gibi hem terket hem intikam almaya çalış. Arkadaş neyi neyle karıştırıp içti de o kafaya ulaştı acaba ?

Sen naptın peki ?

Benim sığır da istemiyorum dememe rağmen yalvarıp ağlıyodu ben kararımdan caymadığımda tehditler savuruyodu sağolsun abilerime anneme herşeyimi anlattı :/ bide bana gelmiş devam edelim diyor. Zaten herşeyi ortaya dökmüşsün daha eyvallahım olur mu sana ?

Hangimize üzüleceğimi şaşırdım, konu sahibesinin ex aşkına mı, senin duruma mı, benimkine mi ?! :/

Hangimiz daha b.ka bulanmış tartışmayalım istersen.

Sen aşksız yapamazsın yarın öbür gün Bi sevgilin olur evlenmeye kalkarsın ayağını denk al hayatını zehir ederim ayırırım diyordu. Senesi geçmeden evlendim çoluğa çocuğa karıştım daha ayıracak. instgramda gördüm oda evlenmiş hayatımın yıkımını yaşadım o bıraktıysa herkes bırakır

Dimi ? Bile isteye birlikte olup ayrılınca nedir yani yok kullandı yok sevmemiş intikam alcm vs. Ben anlamıyorum ilişkiye hiç bitmeyecekmişcesine başlayanları. 40yıllık evliler boşanıyo bunun kadar tribe girmiyor kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…