- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
muhafazakarlik ve anal demek hmmmmoğlan muhafazakar.
bir genç kızın günahına girmek istememiş. konu sahibesi teklif ettiği halde istememiş..
oğlan muhafazakar.
bir genç kızın günahına girmek istememiş. konu sahibesi teklif ettiği halde istememiş..
Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?
Hasta mısın kardeşim ya?
Oğlan ne gunah isledi konu sahibiyle karsilasacak kadar
Sen kendini ne zannediyorsun ?Beni sevdiğini söyledi önceden şimdi de böyle bu kızı sevdiğini söyledi.
Böyle bir şey olamaz. Bu kadar kısa sürede başkasını sevemez. Beni sevdiğini külliyen yalan olmalı. Bana hata yaptı ve bunu ödeyecek.
Kesinlikle hayır. Lakin foyası ortaya çıktıktan sonra paşalar gibi elinizin tersiyle ittirmek, silkelenmek varken neden böyle evhamlanasınız ki? Merak etmeyin, it gibi giden at gibi geliyor. Sizin varlığınızı arayacak albette. Ama bu davranışınız kendinizden nefret ettirdiği gibi aynı zamanda ne kadar doğru bi karar vermişim diye de düşündürecektir karşı tarafı. Sürünmesini izlemek varken, neden bu..Peki hanımefendi, bir insanı seviyorum diye kandırmak çok normal hiç vebali yok herhalde nazarınızda?
Zaten bi tanışma kaynaşma evresi vardır sevgililikten önce ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapılması ne derece mantıklı olur şu aşama daKızla birlikte iken yaptığını nereden çıkardınız. Konu sahibi ayrıldıktan hemen sonra ilişkiye başlamış bu kadar kısa sürede başkasını nasıl sevdi demiş. Beni aldattı dememiş.. bir okusanız mı tekrar acaba ?