Onu tehdit ettim.

Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?

Belki sevdiğini sanmıştır.
Belki hissettiği şeyi aşk sanmıştır.
Duygular insanı yanıltabilir.
Sonra o kızı görünce asıl sevginin ne olduğunu fark etmiştir

Oğlan ne gunah isledi konu sahibiyle karsilasacak kadar

oğlanın günahını sevabını bilemem ancak kendini kandıracak kadar cücük akıllı bir ikiyüzlü olduğu kesin..
konu sahibesi en azından yaptığının arkasında duracak kadar yürekli. ha takıntılı mı evet düzelir inşallah.

Ne kadar gereksiz hareketler.
Kendinize saygınız yok mu?
Son sözünüzü söyleyin sonra ardınıza bakmayın.
Hiç bir insan evladı ilişki detaylarını böyle ulu orta sermemeli.

zorla sevismedi ya adam kusura bakmayin ama bence bulaşık bir tipsiniz hani burda ay bu adamdan hic bisey olmaz kosarak uzaklas ondan dedigimiz tipler var ya onlarin bayan versiyonusunuz sevistimde sevistim sevismeseydiniz

Çalıştığınız yer istediği kadar müşteri odaklı olsun , bu tarz şeyler “ bir maille “ olacak kadar kolay değil ...

Aile istediği kadar muhafazakar olsun , ne böyle bir konu için evladını Yok sayar ne de seninle devam etmesi için oğluna akıl verir ...

Ortaokul mezunu olması , ailesinin durumunun olmaması , ailesinin muhafazakar olması “ hayatının b.k gibi “ olduğu anlamına gelmez .. adam doğruyu söylüyorsa sevgiyi bulmuş .. çok da mutludur öyleyse ..

Bir kafede ders çalışırken bulmuşsun çocuğu , sosyal medyadan aradım buldum diyorsun .. belki de senin inatçı ve ısrarlı tavrın yüzünden seninle sevgili oldu

Ayrılmanıza rağmen neden konuştuğunuzu anlamadım ama sonuç olarak ayrılmışsınız. Yani istediğiyle sevgili olur bu sizi ilgilendirmez.

Peki hanımefendi, bir insanı seviyorum diye kandırmak çok normal hiç vebali yok herhalde nazarınızda?
Kesinlikle hayır. Lakin foyası ortaya çıktıktan sonra paşalar gibi elinizin tersiyle ittirmek, silkelenmek varken neden böyle evhamlanasınız ki? Merak etmeyin, it gibi giden at gibi geliyor. Sizin varlığınızı arayacak albette. Ama bu davranışınız kendinizden nefret ettirdiği gibi aynı zamanda ne kadar doğru bi karar vermişim diye de düşündürecektir karşı tarafı. Sürünmesini izlemek varken, neden bu..

Ay bu forum beni her gün daha da şaşırtıyor.
İftira atacaksın ve bunu gururla söylüyorsun resmen. Sen çok mu harika bir insansın acaba?
Önceki konularını da biliyorum. Sen normal psikolojide biri değilsin. Belki çocuk da bunu görmüştür ne dersin?
Takıntılısın resmen yahu, onun kurtulduğuna ben sevindim şuan.

Zaten bi tanışma kaynaşma evresi vardır sevgililikten önce ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapılması ne derece mantıklı olur şu aşama da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…