Onu tehdit ettim.

1. Sevisme odakli oldugunu soyleseymis diyip durmussun da.. bu ne tarife gibi? Sevisme tarifesi, eline erkek eli degmeyen masum kiz tarifesi falan mi var iliskilerinde ?
  2. " Sevisme odakli" oldugunu da sen anlasaydin napalim.
  3. Ne sevismekmis arkadaş. Once yaptiklarinin sorumlulugunu almayi öğren, sonra milleti tehdit et.

Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.

Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Ben anlamadım. Aldatmamış. 20 yıllık eşi ölüp bir ay sonra sevgili bulan erkek var. Kimse sizle zorla beraber olmamış. Bu cinselliği içinize dert edeceksiniz yaşamayın bence. Bu kadar nefret ve kinle hayat geçer mi? Benim eşim muhtemel aldattı hakaret dahi etmedim. Kendi seçimi. Sizin eski sevgiliniz, ayrıldı hemen sevgili edindi diye bunları yapmanız düşünmeniz sağlıklı değil.

Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.
:KK53::KK70::KK70::KK70:

Ic Anadolu :) Inanin hicbir sey disaridan gorundugu gibi degil. Bu ülkede namus kadinlara ait sadece. Erkekler ne kadar tersi gibi gorunurse görünsün diledikleri her seyi ama her seyi yapiyorlar. Aksine kimse inandiramaz beni.
Öyle canım. Ben eşimle nişanlıyken düğüne az kala nikahımız olmasına rağmen ailem gondermedi gidip esyalarımı alayım. Annem abim ve ben gtmştk eşimin yasadığı şehre ve o moral bozukluğuyla 1gün içinde tüm esyalarımı tek bir yerden almştm özenmeden.

Sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk abim iş dahilinde bile konuşmayacaksın kafanı kaldırıp yuzune bakmayacaksın tanımak istiyosan evde tlfnla konuşarak tanı diyordu. Hızlı evlenmeme sebep oldu. Gelsinler istesinler diye diretti durdu.

Şuan aynı abim sevgilisinin evinde kalıyor günlerce. Aynı annem sesini çıkarmıyor. Oğlum nerdesin diye aramıyor bile. Ben bunu affedemiyorum...

Bizde iç anadolu.

Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Arz ederim.
Gereğinin yapılmasını arz ederim :KK70:

Öyle canım. Ben eşimle nişanlıyken düğüne az kala nikahımız olmasına rağmen ailem gondermedi gidip esyalarımı alayım. Annem abim ve ben gtmştk eşimin yasadığı şehre ve o moral bozukluğuyla 1gün içinde tüm esyalarımı tek bir yerden almştm özenmeden.

Sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk abim iş dahilinde bile konuşmayacaksın kafanı kaldırıp yuzune bakmayacaksın tanımak istiyosan evde tlfnla konuşarak tanı diyordu. Hızlı evlenmeme sebep oldu. Gelsinler istesinler diye diretti durdu.

Şuan aynı abim sevgilisinin evinde kalıyor günlerce. Aynı annem sesini çıkarmıyor. Oğlum nerdesin diye aramıyor bile. Ben bunu affedemiyorum...

Bizde iç anadolu.

Aaa o erkek...biliyorsun hiçbir kural yasak onlar için gecerli degil ...

Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Arz ederim.

Birde sevdim dedi .
Atın bunu işyerinde kızdan ayrilinca alırsınız ...
O zaman sevişmeye devam edecegiz..
Saygilar

Aaa o erkek...biliyorsun hiçbir kural yasak onlar için gecerli degil ...
Anneme söylüyorum bu yaptığınız haksızlık adaletsizlik diye. Bana günahsa onada günah, yasak, haram(!)

Dindar geçinirler sözde ikisi de. İçimden çıkmıyo herşeyi sallayan boşveren gamsız bi insanım normalde ama bunu unutamıyorum valla. Allah sorsun.

Anneme söylüyorum bu yaptığınız haksızlık adaletsizlik diye. Bana günahsa onada günah, yasak, haram(!)

Dindar geçinirler sözde ikisi de. İçimden çıkmıyo herşeyi sallayan boşveren gamsız bi insanım normalde ama bunu unutamıyorum valla. Allah sorsun.

Gönlünü ferah tut ... birgün onlarda hesaba çekilecek ..

Bizde iç anadolu.

Haksızlık Haksızlık Haksızlık!
Sonuna kadar karşıyım.
Evet öyle düşünülebilir,fakat o zaman bütün kardeşlere aynı prosedür işleyecek.Kızlar arasında bile bu bu ayrım yapılırken bunu duymak şaşırtıcı değil aslında.
Eşimin tanıdığının 2 kızı iki ayrı ailenin kızı gibiydi,ilki tek başına alışverişe bile çıkamadan evde yaşadı,evlendi gitti.Okutmadılar da.
Küçüğüyse okullardan okul beğendi,olmadı değiştirdi,onu da yarım bırakarak kaçarak evlendi.Son model telefon elindeydi bacak kadarken.
Bence de Sorsun Allah,o da hak,soracaktır da.

Bu ne sacma bi intikam plani yahu :) Bizim firmada ikisi de evli olup iliski yasayanlar var, yillik izne bile birlikte cikarlar, kimse de agzini acip bir sey demez. Nasil firma bu calisaninin eski sevgilisinden gelen maille hemen hayatini karartacak?
Benim esimin sulalesi belki de ulkedeki en muhafazakar insanlardan olusuyor. Dugun yaparlar gelin gelmez bile dugune evde oturur o derece. Ama konu 'erkek' olunca isler degisir. Cocuklar her hafta baska kadinla birlikte olurlar, anne babalari da guler gecerler. Olumsuz bi sey soylendigine hic sahit olmadim.
Kendinizi cok fazla önemsiyorsunuz ve disaridan cok komik duruyor bu durum, bos islerden vaz gecin bence.
Gelinin düğüne gelmeyip evde oturması... :olamaz::olamaz:

Her bolgede var malesef boyle tipler. Savunmalari da belli o kizinda kendi ailesi dusunsun. Benimde kardesim nisanliyken kiz cok gelip kaldi bizde, sevgiliyken tatillere gittiler. Anne bak demek normalmis sende bana karisamazsin ozaman deyince benim aldigim cevap bu oluyordu. Gerci insanlari yalana tesvik etmekten baska birsey degil bu baski.

Hayırdır ablacım bir gareziniz mi var bana? Bilip bilmeden yağdırmışsınız.
Ailesi çok baskıcı tipler. Kendi bile diyor beni evden atarlar, annem yüzüme bakmıyor şu an diye. İşten de atarlar muhtemelen. Çalıştığım yeri benden daha iyi bilecek haliniz yok.
Maddi durumum iyi, harika bir ailem var, keyfine çalışıyorum. Evet çok mutsuz ve b*k gibi bir hayat.
Harika ailen olsa bu kadar çok psikolojik sorunun olmazdı.Banlanmışsın ama sen girip okuyosundur diye yazıyorum doktora git.Psikologa gidiyordun galiba , ona devam et psikiyatriye de git , görüş.

hani türk dizilerinde erkek olan ekonomik durum/eğitim vs yönünden kızdan kendini üst görür ve kız kendini bırakmaya kalkınca uğraşır,ezmeye kalkar.Bu da bu durumun kadın versiyonu galiba.Kötülükle bir yere varılmaz,yapan kendine eder

İyi de ayrılmışsınız bitti gitti artık unutun gitsin değmez. Ama yok onun ailesiyle arasını bozmak yok işten attırmak falan yapmayın öyle şeyler yoksa ondan farkınız kalmaz.

X