- 30 Mart 2015
- 579
- 764
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dugun yaparlar gelin gelmez bile dugune evde oturur o derece.
Bu nasıl bir pislik nasıl bir kötü niyettir yahu?Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.
Kime neyi ispatlayacaksin. Sadece hala değer verdiğini gösterirsin. Karışma naparsa yapsın.Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Çok sevindim bunları okuduğuma. Benim de böyle bir ilişkim oldu. İki aydır buraya da konular açtım hatta korkuyorum diye. Benim de aileme vs anlatıldı ben geri dönmeyince. O da bana peşini asla bırakmam gelir kocana da anlatırım yaşadıklarımızı, kocanı öldürürüm vs demişti. İnşallah ben de böyle kurtulurum...Körün taşı gelmiş seni bulmuş. Dediğin gibi hem terket hem intikam almaya çalış. Arkadaş neyi neyle karıştırıp içti de o kafaya ulaştı acaba ?
Sen naptın peki ?
Benim sığır da istemiyorum dememe rağmen yalvarıp ağlıyodu ben kararımdan caymadığımda tehditler savuruyodu sağolsun abilerime anneme herşeyimi anlattı :/ bide bana gelmiş devam edelim diyor. Zaten herşeyi ortaya dökmüşsün daha eyvallahım olur mu sana ?
Hangimize üzüleceğimi şaşırdım, konu sahibesinin ex aşkına mı, senin duruma mı, benimkine mi ?! :/
Hangimiz daha b.ka bulanmış tartışmayalım istersen.
Sen aşksız yapamazsın yarın öbür gün Bi sevgilin olur evlenmeye kalkarsın ayağını denk al hayatını zehir ederim ayırırım diyordu. Senesi geçmeden evlendim çoluğa çocuğa karıştım daha ayıracak.instgramda gördüm oda evlenmiş hayatımın yıkımını yaşadım o bıraktıysa herkes bırakır
Çocukluğumu gördüm sende. Eskiden mahallemdeki çocuklar beni oyuna almak istemediğinde evdeki küçük kör meyve bıçaklarını alır benimle oynamazsanız sizi keserim diye tehdit ederdim. Onlar da senin şu eski sevgilin gibi suyuma giderlerdi. Velhasılı kelam her şey zamanında güzel. Çocukluk, ergenlik gibi dönemler zamanında yaşlanmalı. Ben büyüdüm. Darısı sana.Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Baskent olan sehrimiz :) Bu arada ben de Ic Anadolu'dan bir sehirdenim uzak degilim yani. Konu siyasete kayar diye acik acik yazamıyorum pek. Zaten orali olan herkes de oyle degil. Sadece dort bes sulale diyeyim onlara has durum bu kadar asirilik...Bu hangi il ki? İç anadolu demişsiniz ama çok merak ettim. Aşırı abartı geldi gelin neden kendi düğününe gitmiyor?
Yanlış anlamayın bende iç anadoluda yaşıyorum, iç anadoluluyum erkek arkadaşlarım kahvaltıya gelirler gezerim ailem erkek arkadaşlarımla tanışır. Düğün hatta kına da bile kızlı erkekli oynarlar. Çok şaşırdım muhafazakarlık tamam da gelinin düğünde olmaması garibime gitti. :)
Tabiki de haklısınız düşüncelerinizde çıkıyor bu tarz aileler elbette. Teşekkürler cevabınız için. İyi geceler diliyorum. :)Baskent olan sehrimiz :) Bu arada ben de Ic Anadolu'dan bir sehirdenim uzak degilim yani. Konu siyasete kayar diye acik acik yazamıyorum pek. Zaten orali olan herkes de oyle degil. Sadece dort bes sulale diyeyim onlara has durum bu kadar asirilik...
Sana kısaca havlayan köpek ısırmaz diyorum ben. Bunlar havlar başka bi halt yiyemez. Ben hayatımda kimseyi tehdit etmedim mesela. Yapacağım varsa direkt yaparım. Bunlar lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor bizmkinin gemi battı umarım seninkinin de ters döner. Göz korkutmaya çalışıyorlar. Hangi yönden hassassak ordan vurmaya.Çok sevindim bunları okuduğuma. Benim de böyle bir ilişkim oldu. İki aydır buraya da konular açtım hatta korkuyorum diye. Benim de aileme vs anlatıldı ben geri dönmeyince. O da bana peşini asla bırakmam gelir kocana da anlatırım yaşadıklarımızı, kocanı öldürürüm vs demişti. İnşallah ben de böyle kurtulurum...
Demekki sadece filmlerde olmuyormuş böyle tehlikeli kadınlar. Gerçek hayatta filmdeki karakterlerden çok var ne yazıkki.Başından beri konularından hasta olduğunun farkındaydım şu filmlerdeki dizilerdeki takıntılı tehlikeli kadınlardan hiç bir farkın yok
Sayin çok kıymetli isyerim;
X sahisi ile ailesi çok muhafazakâr olduğu icin ana yoldan sevistik.
Bekaret duruyor yani ama yine de sevistik.
Ama bu pis herif suan başka kızla birlikte
Lütfen bu duruma müdahale edin.
Çünkü biz seviştik anlatabiliyor muyum ?
Anlamadiysaniz büyük harflerle yazayim.
Çatır çatır SEVISTIK !
Ama biz çok sevistik.
Az buz değil fena halde sevistik.
Sevişe sevise sevistik.
Ailesi çok muhafazakâr olmasına rağmen sevistik.
Çok sayın isyeri size rağmen sevistik.
Şimdi de başkalarıyla sevişme planı yapıyor ama olsun biz sevistik.
Arz ederim.
Burada anal ilişkinin hükmünü bir araştırmak lazım. Çocuğun çok da muhafazakar olduğunu söyleyemeyiz..oğlan muhafazakar.
bir genç kızın günahına girmek istememiş. konu sahibesi teklif ettiği halde istememiş..