- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
ya ben de sevmedim zaten intikam degil ama ici rahatlayacaksa yapsin diye düşünüyorumYa bana saçma geldi açıkçası.
Yani sonuçta er kişi hanım kızımızla zorla birlikte olmadı ki.
İlk konularında da er kişinin annesinden sıkıntılıydı muhafazakarlar filan diyordu bilmiyorum uğraşmaya değmezmiş gibi geliyor bana ama kendi bilir tabii istiyorsa intikam alsın ama biraz nasıl desem zekice bir intikam gibi gelmedi bana.
bacim allahina kurban benim eski sevgilimin arkadasi bana mesaj "lütfen artik dur ekmegiyle oynuyorsun gunahtir" demisti,olmuslerine rahmet bunu da bi enistene sorsana ,nobetci mahkemeyle sipsak idam edilme keyfiEnişteme soracağım ama önce site yönetimi bana gerekli cevabı verir. Kadın erkek fark etmez kimse kimsenin hayatını EGO’ları uğruna cehenneme çeviremez
Sizin yeni kanunlardan sanırım haberiniz yok. Artık eskisi gibi değil hiçbir şey. Şu an bu kızımızın yaptığı şey bir insanı tehdit etmektir ve bu bir suçtur. Bunun kadını erkeği yoktur. Ekmeği ile oynayanın ekmeği ile er yada geç oynanır. Ben şahsen kadın erkek ayırt etmiyorum bir insan bir insanın hayatını EGO’su ve hırsları uğruna mahvedemezya ben de sevmedim zaten intikam degil ama ici rahatlayacaksa yapsin diye düşünüyorum
bacim allahina kurban benim eski sevgilimin arkadasi bana mesaj "lütfen artik dur ekmegiyle oynuyorsun gunahtir" demisti,olmuslerine rahmet bunu da bi enistene sorsana ,nobetci mahkemeyle sipsak idam edilme keyfi
of enistenizin hukuki bilgilerini ne kadar uzattiniz boyleSizin yeni kanunlardan sanırım haberiniz yok. Artık eskisi gibi değil hiçbir şey. Şu an bu kızımızın yaptığı şey bir insanı tehdit etmektir ve bu bir suçtur. Bunun kadını erkeği yoktur. Ekmeği ile oynayanın ekmeği ile er yada geç oynanır. Ben şahsen kadın erkek ayırt etmiyorum bir insan bir insanın hayatını EGO’su ve hırsları uğruna mahvedemez
Haydaaa.Konuştuk şimdi.
Ben kendimi bile sevmiyorum ki başkasını seveyim dedi.
Naparsa yapsın seviyorum ben bu çocuğu yapacak bir şey yok.
Yok o biliyor haklı olduğumu.Bende o çocuğun yerinde olsam dava açarım
Resmen tehdit ediyor
Bu böyle olmaz
PekiYok o biliyor haklı olduğumu.
Yerinde olsam bende aynısını düşünürdüm dedi.
Buluşup, görüşecekmişiz.O kadar düşündüğün şeyi çocuğa söyledin ve tepkisi ''bende öyle düşünürdüm'' mü oldu?
Demedi demeyin 2 gün sonra barışır bunlar. Olan aradaki kıza olur.
Buluşup, görüşecekmişiz.
Yazarım sana ben sıksık dedi.
Konuşmalarımızın belli bir saygı çerçevesi içerisinde olması gerekli. Bu konuya yaptığım yorum ve benim fikirlerim sizide ilgilendirmiyor. İnan siZede birisi onu tehdit ettim onun hayatını mahvedeceğim tarZı bir yazı paylaşsa sizi korumak içinde elinden geleni yapardım.of enistenizin hukuki bilgilerini ne kadar uzattiniz boyle
Kanunlardan sizden daha fazla haberdarim
Bu konuda sizi alakadar eden bir durum yok
Suç duyurusunda keyfi cani isterse sevgilisi bulunur sizin burdan egoo kanunnn enisteee avkattt diye ahkam kesmeniz itici ve komik
Yöneticilerinde kaale alacagini sanmiyorum zira bu yorumlardan sonra yonetici olduklari icin bile pismanlardir
Sevişmeye devam edelim diyor farketmiyor musunuz ?Buluşup, görüşecekmişiz.
Bakın ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklıyım deseydi durum farklı. Beni sevdiğini söyledi.
Hala birlikteyken beni sevdiğini söylüyor ama buna inanmam. Sevseydi bu kadar kısa sürede başkasını sevip, çıkmazdı.
Beni sevdiğini söyledi önceden şimdi de böyle bu kızı sevdiğini söyledi.
Böyle bir şey olamaz. Bu kadar kısa sürede başkasını sevemez. Beni sevdiğini külliyen yalan olmalı. Bana hata yaptı ve bunu ödeyecek.
Bilmiyorum zaten zaman geçtikçe öfkem de azalmaya başladı. Acaba ona mesaj atıp sen yoluna ben yoluna falan mı desem?
Peki ablacım istediğini yap. Biz şu an onunla konuşuyoruz halletik bile sayılır.
Konuştuk şimdi.
Ben kendimi bile sevmiyorum ki başkasını seveyim dedi.
Naparsa yapsın seviyorum ben bu çocuğu yapacak bir şey yok.
Yok o biliyor haklı olduğumu.
Yerinde olsam bende aynısını düşünürdüm dedi.
Buluşup, görüşecekmişiz.
Sevişmeye devam edelim diyor farketmiyor musunuz ?
Ablacim bence ikinizin de kafasi guzel
Bas tekmeyi yahu adam kafadan sakat, sevgilisi var ama sana da yazacakmis!? Honk ne