- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Isterseniz konuşmaları atarim ama hanımefendinin biri bu da suç özel hayata aykırı falan diyecek eminim kiEvettt arkadaşın biri azıcık üzerine gidince bizim atarlı konu sahibi yavaş yavaş yan çizmiş
Ona dedim ben sana kötü bir şey yapamam. Özür dilerim diye. O da kendi müdürüne mesaj atacakmış istifa etmek için.Ya panpa adam ne desin korkutmuş işiyle, kovdurtmakla. Bu devirde iş bulmak kolay mı? Adam konu sahibesinin zaafını biliyor kızdırmamak için huyuna gidiyor.
Ya korkma bu forumdan kimse sana bisey yapamaz sevgilin disinda kimsenin mevzusu dikkate bile alinmaz bos yere panikleme ama aklini da basina al engelle adami fuckbuddysi mi olacaksin bunu mu hos goruyorsun kendineIsterseniz konuşmaları atarim ama hanımefendinin biri bu da suç özel hayata aykırı falan diyecek eminim ki
Bence cocuk suan nasil siyrilacagini bilemediginden konu sahibi ne dese evet sen haklisin deyip, sinirini yatistirip, kurtulmaya bakiyor. Baska kurtulma yolu yok cunku gorunuse gore. Nabza gore serbet bu.O kadar düşündüğün şeyi çocuğa söyledin ve tepkisi ''bende öyle düşünürdüm'' mü oldu?
Demedi demeyin 2 gün sonra barışır bunlar. Olan aradaki kıza olur.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Ona dedim ben sana kötü bir şey yapamam. Özür dilerim diye. O da kendi müdürüne mesaj atacakmış istifa etmek için.
Burdaki herkesin amacı sizin yanlış birşey yapmanızı engellemekIsterseniz konuşmaları atarim ama hanımefendinin biri bu da suç özel hayata aykırı falan diyecek eminim ki
Ya korkma bu forumdan kimse sana bisey yapamaz sevgilin disinda kimsenin mevzusu dikkate bile alinmaz bos yere panikleme ama aklini da basina al engelle adami fuckbuddysi mi olacaksin bunu mu hos goruyorsun kendine
e zaten öyleydi..
anlatamadık kaç zamandır..
seviştik seviştik dediği bile çocuğun sorumluluk almak istememesi nedeniyle anal.
oğlan ikiyüzlü bir pislik.
kız takıntılı.
eski konularini bilmiyorum acikcasi ilk defa denk geldime zaten öyleydi..
seviştik seviştik dediği bile çocuğun sorumluluk almak istememesi nedeniyle anal.
kız takıntılı.
Tabi kisa surede bulmasi, insanin kafasinda soru isaretleri canlandiriyor.... ama sonucta iliskiniz bitmis sen yoluna o yoluna bakmis.. ayrilmasina sart kosamassin bence, bitmis cunku.... Ve is yerine mail atip bence ekmek kazandigi yerden attirmak bencede yanlis, birak ne hali varsa gorsunAyrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
e zaten öyleydi..
kız takıntılı.
Buna mı güveniyorsun?Eminim o annesi yanlışta yapsa oğlunun arkasında olacaktır,sen kendini ifşa ettiğinle kalırsın.Hanımefendi aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derece müşteri odaklıyız, müşteri gibi bir mail döşersem şutlamasalar bile savunması falan alınır.
Annesi zaten konuşmuyor onunla, tüm akrabalarına yayarsam bu tarz ailelerde hoş olmaz tahminimce.
eski konularini bilmiyorum acikcasi ilk defa denk geldim
Anal miymis ben vajinal iliski zannetmistim
Bu genclikte biraz sey canim
Bunu nerden biliyor sunuzeski konularini bilmiyorum acikcasi ilk defa denk geldim
Anal miymis ben vajinal iliski zannetmistim
Bu genclikte biraz sey canim
Yaptığınız kanunen de suç olabilir,Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..