Onu tehdit ettim.

Ya panpa adam ne desin korkutmuş işiyle, kovdurtmakla. Bu devirde iş bulmak kolay mı? Adam konu sahibesinin zaafını biliyor kızdırmamak için huyuna gidiyor.
Ona dedim ben sana kötü bir şey yapamam. Özür dilerim diye. O da kendi müdürüne mesaj atacakmış istifa etmek için.

Isterseniz konuşmaları atarim ama hanımefendinin biri bu da suç özel hayata aykırı falan diyecek eminim ki
Ya korkma bu forumdan kimse sana bisey yapamaz sevgilin disinda kimsenin mevzusu dikkate bile alinmaz bos yere panikleme ama aklini da basina al engelle adami fuckbuddysi mi olacaksin bunu mu hos goruyorsun kendine

O kadar düşündüğün şeyi çocuğa söyledin ve tepkisi ''bende öyle düşünürdüm'' mü oldu?

Demedi demeyin 2 gün sonra barışır bunlar. Olan aradaki kıza olur.
Bence cocuk suan nasil siyrilacagini bilemediginden konu sahibi ne dese evet sen haklisin deyip, sinirini yatistirip, kurtulmaya bakiyor. Baska kurtulma yolu yok cunku gorunuse gore. Nabza gore serbet bu.

O is yerinin de senin hangi sozlerinle onu isten cikaracagini dusunuyorsun. Camur atarsin izi kalir sadece.

++Biz bir ara sevgiliydik.

-- Eee

++ Ayrildik

--- Eee sonra

++ Baskasini buldu.

-- Bak sen

++ Intikam soguk yenen yemek yemektir.

-- Tamam , yarin gel ise basla.

Ona dedim ben sana kötü bir şey yapamam. Özür dilerim diye. O da kendi müdürüne mesaj atacakmış istifa etmek için.

Konunun başında adam gözüme masum gelmişti ama anlattıklarınızdan sonra pek gözüm tutmadı. Size ve kıza ikili oynuyor olabilir bence salın bu şrfsizi gitsin.

Hani bazi erkekler yapıyor ya kizlari tehtid ediyor. Ayni o durumsaniz şuanda, sizle birlikteyken sevmistir oyle sanmıştır bitmis , başkasiyla olmuş. Tecavüz etmemis birlikte isteyerek olmuşsunuz.
Cok garipsiniz gerçekten

Ya korkma bu forumdan kimse sana bisey yapamaz sevgilin disinda kimsenin mevzusu dikkate bile alinmaz bos yere panikleme ama aklini da basina al engelle adami fuckbuddysi mi olacaksin bunu mu hos goruyorsun kendine

e zaten öyleydi..
anlatamadık kaç zamandır..
seviştik seviştik dediği bile çocuğun sorumluluk almak istememesi nedeniyle anal.
oğlan ikiyüzlü bir pislik.
kız takıntılı.

e zaten öyleydi..
anlatamadık kaç zamandır..
seviştik seviştik dediği bile çocuğun sorumluluk almak istememesi nedeniyle anal.
oğlan ikiyüzlü bir pislik.
kız takıntılı.
eski konularini bilmiyorum acikcasi ilk defa denk geldim
Anal miymis ben vajinal iliski zannetmistim
Bu genclikte biraz sey canim

Tabi kisa surede bulmasi, insanin kafasinda soru isaretleri canlandiriyor.... ama sonucta iliskiniz bitmis sen yoluna o yoluna bakmis.. ayrilmasina sart kosamassin bence, bitmis cunku.... Ve is yerine mail atip bence ekmek kazandigi yerden attirmak bencede yanlis, birak ne hali varsa gorsun

Buna mı güveniyorsun?Eminim o annesi yanlışta yapsa oğlunun arkasında olacaktır,sen kendini ifşa ettiğinle kalırsın.

Yaptığınız kanunen de suç olabilir,
Siz de burada harika bir şekilde kendinizi ifşa ediyorsunuz.
Tebrikler
Canınız sevişmek istemiş, sevişmişsiniz.Yok beni kandırdı bilmem ne, yalan. Tek derdiniz diğer kızla sevgili olması. Çünkü ''sizi kandırarak sevişmesi'' külliyen tribünlere oynamak
Abartmayın,
Sevişip ayrılan insanlar ölmüyor sevgisizlikten.

Aynısı burda bi kadına yapılsa? Muhtemelen o adamı yerden yere vurup üstünde tepiniyoduk. Hemcinsim olduğun için kelimelerimi daha dikkatli seçmeye çalışacağım. Adamın ekmeğiyle oynamak? Ailesini işin içine katılacak kadar küçülmek? Ve “ondan ayrıl yakandan düşeceğim”e kadar şuuru kaybetmek? Yapma lütfen. İnsanlar bir gecede bütün ailesini kaybediyor. Aldatmış dahi olsa (ki bu konuda bi kanıtın yok) bence bu kadar üstüne gitmek vs çok çirkin ve avam. Bırak taş yerinde ağırdır. Eğer hatası varsa ilahi adalet mi dersin karma mı dersin elbet işler.

Sen bu çocuğa fena bağladın kendini.Yapma böyle ya.Bak belki de onu aklından çıkarsan daha güzel yeni bir ilişkiye başlayacaksın.Ama kendine de fırsat vermiyorsun.Seni sevmiştir elbet ama unutmuştur.Herkes aynı şekilde sevemezki.Bence bu söylediklerini yapma.Kar kalmaz yanına yaptığı,hayat ona da gösterir.Sana da güven konusunda bir ders olur.

Ya töbe töbe yaparken iyi ,terkedilince tehdit ...takıntılı kızlar var ..arkadaşım bir kızi dövmüştü en sonunda..gene geldi kız ayaklarıyla... erkek olsam hayirdir kendi isteginle oldu derdim .. tehditlerinizi de şikayet ederdim ..sen kimsin yahu nasil bir saçmalik bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…