- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben tüm konularını biliyorum bu çocukla ilgili takıntı yaptığını sağlıklı düşünmediğini sana onlarca üye yazdı. Bir çok farklı şekilde müşteri gibi mail atacağını yazdın bu çocuğu işten artırmak İçin bu çok büyük suçtur.İftira kelimesi nerede geçiyor acaba?
İşe gideceğim ve sizin saçmalığınızla uğraşıyorum şu anda.
Şu anda çalışanım ama mevzular geçerken müşteriydim. Eski konularıma bakmışsanız görürsünüz.
Peki ben suç olmadığını biliyorum.Ben tüm konularını biliyorum bu çocukla ilgili takıntı yaptığını sağlıklı düşünmediğini sana onlarca üye yazdı. Bir çok farklı şekilde müşteri gibi mail atacağını yazdın bu çocuğu işten artırmak İçin bu çok büyük suçtur.
Ya bana saçma geldi açıkçası.gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizin
Ben uzuldum vallahi
İci soguyacaksa yapsin
Evet belki elinde yapacak saglam seyler yok ama bu icini rahatlatacaksa neden yapilmasin ki
Annesi benimle görüşmesine kızıyordu. Yemin ettirmişti. Bende buna rağmen görüştüğümüzü söylemeyi düşündüm. hatta birlikte olduğumuzu.Ya bana saçma geldi açıkçası.
Yani sonuçta er kişi hanım kızımızla zorla birlikte olmadı ki.
İlk konularında da er kişinin annesinden sıkıntılıydı muhafazakarlar filan diyordu bilmiyorum uğraşmaya değmezmiş gibi geliyor bana ama kendi bilir tabii istiyorsa intikam alsın ama biraz nasıl desem zekice bir intikam gibi gelmedi bana.
Ama konu sahibi ben varken o da vardı demiş
Hemen yeni birini bulamaz vs yazıyordu diye hatırlıyorum. Ortada ihanet olduğu müddetçe içini soğutacak hamlelerde bulunabilir
Senin ailen ile ilişkin kimseyi ilgilendirmez ama bir insanın ekmeği ile oynamak İçin yapmayı planladığın şey suçtur. Site yönetimi bana zaten gerekli yönlendirmeyi yapar. Bunu bir erkek bir kadına yazsaydı burda tüm herkes çoktan suç duyurusunda bulunmuştu, zamanında oldu da. Şimdi aynı şeyi bir kadın erkeğe yapıyorsa benim için aynıdır . Site yönetimi suç unsuru yok derse tamamdırPeki ben suç olmadığını biliyorum.
Anlamıyorsun, ben müşteriyken başladı ilişkimiz.
Ailem ilişkiye girdiğimizi öğrenirse hatta çok daha iyi olur. İşime gelir. Lütfen yapın.
Avukata sorarsanız daha mantıklı olur.Senin ailen ile ilişkin kimseyi ilgilendirmez ama bir insanın ekmeği ile oynamak İçin yapmayı planladığın şey suçtur. Site yönetimi bana zaten gerekli yönlendirmeyi yapar. Bunu bir erkek bir kadına yazsaydı burda tüm herkes çoktan suç duyurusunda bulunmuştu, zamanında oldu da. Şimdi aynı şeyi bir kadın erkeğe yapıyorsa benim için aynıdır . Site yönetimi suç unsuru yok derse tamamdır
Ablacım sevgilisi var diye değil. Müşterisiyle cinsel amaçları için yakınlık kurmaya çalışması vs.
arkadaslar yapmayin etmeyin evlenmeden iliskiyi ilerletmeyin dendigi de de kiziyosunuz ama. benim bedenim ozgurum diyosunuz. tabi ki ozgursun ozgurce kendi isteginle yasamissin. insanlar birbirini sevebilir fakat sonra soguyabilir sevmeyebilir. bunun garantisi yok.Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Bilmiyorum zaten zaman geçtikçe öfkem de azalmaya başladı. Acaba ona mesaj atıp sen yoluna ben yoluna falan mı desem?O da suc degil ki, hatta musterimi memnun etmek icin kendimi feda ettim diyip geyik bile yapar
Cidden hayallerde yasiyorsun, ailesi elinin kiri diyecek, isyeri bidaha boyle tipleri basina musallat etme diyecek, sen kucuk dustugunle kalacaksin, bak yaziyorum buraya.
Ama pelincim sence bu düzgün bir adam mı? Madem hayatının aşkını buldu neden hala bu kızla görüşüp ego yapma peşinde? Hak ediyor bence.
Enişteme soracağım ama önce site yönetimi bana gerekli cevabı verir. Kadın erkek fark etmez kimse kimsenin hayatını EGO’ları uğruna cehenneme çeviremezAvukata sorarsanız daha mantıklı olur.
Ama ya kafanız almıyor ya da anlamadığım başka bir sebep var.
İlişkimiz müşteriyken başlamıştı ve o direkt cinselliğe yönlendirdi bunu. Yani benim açımdan hiçbir şekilde problem olmaz.
Peki ablacım istediğini yap. Biz şu an onunla konuşuyoruz halletik bile sayılır.Enişteme soracağım ama önce site yönetimi bana gerekli cevabı verir. Kadın erkek fark etmez kimse kimsenin hayatını EGO’ları uğruna cehenneme çeviremez
Bilmiyorum zaten zaman geçtikçe öfkem de azalmaya başladı. Acaba ona mesaj atıp sen yoluna ben yoluna falan mı desem?
Aşırı muhafazakar bir ailesi var. Ortaokul mezunu. Eşşek gibi çalışıyor.
Modern, beni çok seven bir ailem var. Keyfine çalışıyorum. Maddi durumumuz iyi. İstediğimi yiyip, içip, alıyorum. Evet bok gibi bir hayatım var.