Onu tehdit ettim.

İftira kelimesi nerede geçiyor acaba?
İşe gideceğim ve sizin saçmalığınızla uğraşıyorum şu anda.
Şu anda çalışanım ama mevzular geçerken müşteriydim. Eski konularıma bakmışsanız görürsünüz.
Ben tüm konularını biliyorum bu çocukla ilgili takıntı yaptığını sağlıklı düşünmediğini sana onlarca üye yazdı. Bir çok farklı şekilde müşteri gibi mail atacağını yazdın bu çocuğu işten artırmak İçin bu çok büyük suçtur.

Ben tüm konularını biliyorum bu çocukla ilgili takıntı yaptığını sağlıklı düşünmediğini sana onlarca üye yazdı. Bir çok farklı şekilde müşteri gibi mail atacağını yazdın bu çocuğu işten artırmak İçin bu çok büyük suçtur.
Peki ben suç olmadığını biliyorum.
Anlamıyorsun, ben müşteriyken başladı ilişkimiz.
Ailem ilişkiye girdiğimizi öğrenirse hatta çok daha iyi olur. İşime gelir. Lütfen yapın.

gız niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz kizcagizin
Ben uzuldum vallahi
İci soguyacaksa yapsin
Evet belki elinde yapacak saglam seyler yok ama bu icini rahatlatacaksa neden yapilmasin ki
Ya bana saçma geldi açıkçası.
Yani sonuçta er kişi hanım kızımızla zorla birlikte olmadı ki.
İlk konularında da er kişinin annesinden sıkıntılıydı muhafazakarlar filan diyordu bilmiyorum uğraşmaya değmezmiş gibi geliyor bana ama kendi bilir tabii istiyorsa intikam alsın ama biraz nasıl desem zekice bir intikam gibi gelmedi bana.

Ya bana saçma geldi açıkçası.
Yani sonuçta er kişi hanım kızımızla zorla birlikte olmadı ki.
İlk konularında da er kişinin annesinden sıkıntılıydı muhafazakarlar filan diyordu bilmiyorum uğraşmaya değmezmiş gibi geliyor bana ama kendi bilir tabii istiyorsa intikam alsın ama biraz nasıl desem zekice bir intikam gibi gelmedi bana.
Annesi benimle görüşmesine kızıyordu. Yemin ettirmişti. Bende buna rağmen görüştüğümüzü söylemeyi düşündüm. hatta birlikte olduğumuzu.
Ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Yapmayacağım galiba.

Ama konu sahibi ben varken o da vardı demiş
Hemen yeni birini bulamaz vs yazıyordu diye hatırlıyorum. Ortada ihanet olduğu müddetçe içini soğutacak hamlelerde bulunabilir

Bu konuda bir ispati yok, sadece bu kadar kisa zamanda yenisini bulduguna gore beni sevmemis diyor, e sevmemisse sevmemis, oldurelim mi adami

Peki ben suç olmadığını biliyorum.
Anlamıyorsun, ben müşteriyken başladı ilişkimiz.
Ailem ilişkiye girdiğimizi öğrenirse hatta çok daha iyi olur. İşime gelir. Lütfen yapın.
Senin ailen ile ilişkin kimseyi ilgilendirmez ama bir insanın ekmeği ile oynamak İçin yapmayı planladığın şey suçtur. Site yönetimi bana zaten gerekli yönlendirmeyi yapar. Bunu bir erkek bir kadına yazsaydı burda tüm herkes çoktan suç duyurusunda bulunmuştu, zamanında oldu da. Şimdi aynı şeyi bir kadın erkeğe yapıyorsa benim için aynıdır . Site yönetimi suç unsuru yok derse tamamdır

Senin ailen ile ilişkin kimseyi ilgilendirmez ama bir insanın ekmeği ile oynamak İçin yapmayı planladığın şey suçtur. Site yönetimi bana zaten gerekli yönlendirmeyi yapar. Bunu bir erkek bir kadına yazsaydı burda tüm herkes çoktan suç duyurusunda bulunmuştu, zamanında oldu da. Şimdi aynı şeyi bir kadın erkeğe yapıyorsa benim için aynıdır . Site yönetimi suç unsuru yok derse tamamdır
Avukata sorarsanız daha mantıklı olur.
Ama ya kafanız almıyor ya da anlamadığım başka bir sebep var.
İlişkimiz müşteriyken başlamıştı ve o direkt cinselliğe yönlendirdi bunu. Yani benim açımdan hiçbir şekilde problem olmaz.

Ablacım sevgilisi var diye değil. Müşterisiyle cinsel amaçları için yakınlık kurmaya çalışması vs.

O da suc degil ki, hatta musterimi memnun etmek icin kendimi feda ettim diyip geyik bile yapar :KK66:
Cidden hayallerde yasiyorsun, ailesi elinin kiri diyecek, isyeri bidaha boyle tipleri basina musallat etme diyecek, sen kucuk dustugunle kalacaksin, bak yaziyorum buraya.

fazla mı dizi film izliyorsun? sağlıklı düşünmüyorsun . ayrılmayı hazmedemiyorsun anladım. ama daha neyin peşindesin . böyle kendini küçük düşürüyorsun .

Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
arkadaslar yapmayin etmeyin evlenmeden iliskiyi ilerletmeyin dendigi de de kiziyosunuz ama. benim bedenim ozgurum diyosunuz. tabi ki ozgursun ozgurce kendi isteginle yasamissin. insanlar birbirini sevebilir fakat sonra soguyabilir sevmeyebilir. bunun garantisi yok.
garanti icin insanlar evleniyor. ki evlilik yurumediginde haklarin olsun. kandirildiginda kotuluge ugradiginda tazminatini nafakani al falan biseyleri ispat et yani.
kim ne kotuluk yapmissa merak etme yanina kalmaz ama daha fazla uzatma kendi hayatina bak

O da suc degil ki, hatta musterimi memnun etmek icin kendimi feda ettim diyip geyik bile yapar :KK66:
Cidden hayallerde yasiyorsun, ailesi elinin kiri diyecek, isyeri bidaha boyle tipleri basina musallat etme diyecek, sen kucuk dustugunle kalacaksin, bak yaziyorum buraya.
Bilmiyorum zaten zaman geçtikçe öfkem de azalmaya başladı. Acaba ona mesaj atıp sen yoluna ben yoluna falan mı desem?

Ama pelincim sence bu düzgün bir adam mı? Madem hayatının aşkını buldu neden hala bu kızla görüşüp ego yapma peşinde? Hak ediyor bence.

Duzgun adam olsa bu modelde bir kadinla beraber olmazdi zaten duzgun olmadigi kesin de, ben hemcinslerimin kendini bu sekilde kucuk dusurmesine dayanamiyorum derdim o :KK66:

Avukata sorarsanız daha mantıklı olur.
Ama ya kafanız almıyor ya da anlamadığım başka bir sebep var.
İlişkimiz müşteriyken başlamıştı ve o direkt cinselliğe yönlendirdi bunu. Yani benim açımdan hiçbir şekilde problem olmaz.
Enişteme soracağım ama önce site yönetimi bana gerekli cevabı verir. Kadın erkek fark etmez kimse kimsenin hayatını EGO’ları uğruna cehenneme çeviremez

Bakin sizi kısmen de olsa anlayabiliyorum.
Adam tabiki sizi sevdiğini söyleyerek yalan söylemişse bu doğru değil, evet hatalı, oda yanlış yapmış .
Ama burda konu şu , siz eğer birşey yaptıysanız arkasında durmanız lazım sebep ne olursa olsun .
Eğer sevdiğin/ sevildigin kişiyle sevişmek istiyorsan o zaman bundan emin olmak lazımdı sevişmeden önce .
Bir lafiyla sevişip sonra suçu tamamen karşı tarafa atamazsınız.
Ayrıca sorun sizinle sevismis olması mi yoksa size seni seviyorum diye yalan söylemiş olması mi hangisine üzülüyorsunuz?
Yaklasiminiz doğru değil . Eğer sevişmek sizin için önemli bir olaysa bunu her seni seviyorum diyenle yapmayın .

Bilmiyorum zaten zaman geçtikçe öfkem de azalmaya başladı. Acaba ona mesaj atıp sen yoluna ben yoluna falan mı desem?

Mesaj atmayip engellesen mesela?
Cool olsan azcik,
Hala aptal asik modundan cikmamakta neden ısrar ediyorsun?
Hic mi kendine deger vermiyorsun?
Bi de beni sevdi sandim diyip durmussun ya, her diyeni asik, her sakalliyi da deden sanma, seni sevdigini soyledigi icin degil, sevismek istedigin icin sevis.
Yoksa daha coook canini yakarlar.

Bu çocuk annesinin lafıyla sizden ayrıldı inat ettiniz,çalıştığı yere girip yeniden barıştınız. O zamandan belli değilmiydi sizi sevmediği. Gayet uyanık birine benziyorsunuz ama inanmak istediniz sanırım. Sonuçta size tecavüz etmemiş ki şikayet etseniz ne olacak. Belki biraz başı ağrır sonra unutulur gider. İntikam almak istiyorsanız onunla bir daha görüşmeyip,mutlu olmaya bakın. Büyük ihtimal sırf cinsellik için bile peşinize tekrar düşecektir.

Evet yanlış çok büyük bir yanlış hem de.

Bir ilişkiniz olmuş,sevmişsiniz o da sizi sevdiğini söylemiş,sevişmişsiniz. Sonra bitmiş. Bu kadar bitmiş.

Belki dedikleri yalan belki değil. Bir gün sonra da sevgilisi olabilir bir yıl sonra da. Bu sizi sevip sevmediğini göstermez ilişki içinde.
Sözleşme mi imzaladınız şu kadar zaman sonra sevgilimiz olabilir diye ?

Kendi rızanızla bir ilişki yaşayıp bitirmişsiniz. Sonrasında ne olduğu sizi ilgilendirmez.

Ailesine cinsel ilişkinizi ifşalamak,şirketine iftira mailleri döşeyip işini zora sokmaya çalışmak ? Bumlar yanlış elbet,ayrıca kötülük.

Bir düşünün. Yaptığınızın ne kadar korkunç olduğunu bir düşünün.

Vicdan olarak yine siZi rahatsız etmiyorsa madalyonun şu yüzü var: size iftira ve özel hayatın ihlali davası açabilir. Belki bu sizi durdurur. Yaptığınız yasalarca da yanlış.

Ayrıca bazı üyelerin yorumlarına hayret ettim. Bunu bir erkek ayrıldığı eski kız arkadaşına yapsa yine aynı şekilde erkeği destekler miydiniz? Zannetmiyorum, kadın yapınca neden destekleniyor öyleyse ?

Aşırı muhafazakar bir ailesi var. Ortaokul mezunu. Eşşek gibi çalışıyor.
Modern, beni çok seven bir ailem var. Keyfine çalışıyorum. Maddi durumumuz iyi. İstediğimi yiyip, içip, alıyorum. Evet bok gibi bir hayatım var.

İşte herşeye sahip olmakta iyi değil senin gibi. Sen zaten bu çocuğu elde edemedin ki. Boynunu morarttığın çocuk değil mi bu? Ailesi zaten seni istemiyor. Belliki çocukta istemiyor. Sen bu çocuğa sahip olamadığın için bu kadar hırs yaptın. Baya egonu yerle bir etti bu çocuk. Belki sevgilim var lafı yalan. Sen psikolojik yardım almayı bi düşün bence.

X