Onu tehdit ettim.

Neden yapsin, aynisini bir erkek yapsa yine ayni tepkiyi veririm. Sevgilinizden hatta esinizden ayrilip ertesi gun hayatinizin askini bulabilirsiniz, sonra ex esiniz/sevgiliniz sizi isiniz ve ailenizle tehdit etse ne hissedersiniz?
Tam davalik konu ama adamin ugrasacagini sanmiyorum.

Ama pelincim sence bu düzgün bir adam mı? Madem hayatının aşkını buldu neden hala bu kızla görüşüp ego yapma peşinde? Hak ediyor bence.

Mune Mune bu suç duyurusuna girer mi ? Bu kızın ip sini savcılığa versek , açıkça iftira ve tehdit var. Çocuk uzaklaştırma bile çıkarta bilir şu an bu kızın yazdıklarından haberdar olsa
heee hee çıkarır hatta istiklal mahkemelerini kurdurturuz burada 2 güne idamı kesin :deli:

Mune Mune bu suç duyurusuna girer mi ? Bu kızın ip sini savcılığa versek , açıkça iftira ve tehdit var. Çocuk uzaklaştırma bile çıkarta bilir şu an bu kızın yazdıklarından haberdar olsa
Çocuk zaten biliyor ailesine söyleyeceğimi.
İftira falan yok ortada.
İlişkimizde ben müşteriyken başlamıştı.

Ama konu sahibi ben varken o da vardı demiş
Hemen yeni birini bulamaz vs yazıyordu diye hatırlıyorum. Ortada ihanet olduğu müddetçe içini soğutacak hamlelerde bulunabilir
Ortada aldatilma yok. Konu sahibinim hazimsizligi eski sevgilisinin kisa surede hayatina baskasini sokmus olmasi. Iliskiler arasinda belli bir sure olma zorunlulugu varda biz mi bilmiyoruz? Ihanet olsa zaten insanlarin yorumlari farkli olur ama yinede boyle bir intikam olmaz.

Şu an şirket mailine iftira dolu yazılar yazacağını müşteri rolüne bürüneceğini yazıyor. Bu bir suçtur. İstiklal mahkemesine gerek yok nöbetçi mahkeme halleder
Yahu okuduğunuzu anlamayacak kadar kıt mısınız?
İlişkimiz başladığında her gün giden düzenli bir müşteriydim ve direkt cinsellik odaklı yaklaşmıştı.

Şu an şirket mailine iftira dolu yazılar yazacağını müşteri rolüne bürüneceğini yazıyor. Bu bir suçtur. İstiklal mahkemesine gerek yok nöbetçi mahkeme halleder
bacim nöbetçi mahkeme ve savcinin da isi gucu yoktu senin burdaki konulara kıl olup gitmeni bekliyordu
Haklilik gerekcesi yuksek olduğu halde 3 5 aya atan suc duyurulari var
Senin su halini kim kaale alir
Kız iftira atacagim yazmamis ve uzulerek soyluyorum ki ortada bir savci olursa yani bunu icraate gecirebileceginize inaniyorsaniz hastanin siz olacagina karar verecektir bayaa eminim bundan

bacim nöbetçi mahkeme ve savcinin da isi gucu yoktu senin burdaki konulara kıl olup gitmeni bekliyordu
Haklilik gerekcesi yuksek olduğu halde 3 5 aya atan suc duyurulari var
Senin su halini kim kaale alir
Kız iftira atacagim yazmamis ve uzulerek soyluyorum ki ortada bir savci olursa yani bunu icraate gecirebileceginize inaniyorsaniz hastanin siz olacagina karar verecektir bayaa eminim bundan
Yo gayette iftira atacağım yazmış ekran görüntüsünü aldım. Söyle söyleyim , kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz ve burda ana başlık bile onu tehdit ettim. Bir insanı tehdit etmek de suçtur. Ben bu bayanın eski konularını da biliyorum . Site yönetiminden aldığım cevaba göre hareket edeceğim

Kıt değilim , dikkat edin bana da hakarete başladınız . Bu da suç
İftira kelimesi nerede geçiyor acaba?
İşe gideceğim ve sizin saçmalığınızla uğraşıyorum şu anda.
Şu anda çalışanım ama mevzular geçerken müşteriydim. Eski konularıma bakmışsanız görürsünüz.

X