Onu Nasıl Tavlarım?

Nasıl mı tavlarsiniz?

Yatarak bile tavlayamadiysaniz, bundan sonra hiç tavlayamazsiniz. Bence bırakın siz şu duygu muygu işlerini de, karşılıklı ihtiyaç gidermeye devam edin.

Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.

Hayırdır nereden biliyorsunuz sevişip sevişmediğini kiiii
Kedi ve Ciğer örneklemesine giriştiniz.
Tipinizi bilmem sizi bilmem konularınızı bilmem
Lakin bildiğim şu ki madem her şey hakkında bu kadar fikir sahibisiniz, neden konu açıyorsunuz ki ?
Her şeyi bilen siz bu konuda da fikir sahibi olmalısınız...

Herkes aynı zihniyette olmak değil.
Saygı duyar geçerim en fazla.
Ama gerçekten başkaları tarafından önerilmen gerçekten gururunu kırmalı.
Bilemiyorum....
Saygı duymuş halin bu mu?

Madem her mesajı okudun büyük bir dikkatle, olayı yanlış aktardığımı da okumuş olman lazım :)

Acaba diğer kişinin kullandığı rahatsız edici üslubu görmekte mi zorlaniyorsunuz yoksa oo sevişen kadın varmış ben de linç ediveriyim tayfasından mısınız bilemedim..

Bizim ülkemizde bu davranışlar hoş karşılanmaz yani kız evine erkeği getirip odasına çıkamaz nekadar elit olursa olsun açık açık şu yaptığınızı diyemez yani anlalıyorki yaptığınız yanlış
Umarım bu yoldan dönersiniz
İnsanların duyguları vardır bizi diğer canlılardan ayıran özellik

ya cinsellik olunca otomatik sevgili gibi olunmuyor olması çok enteresan. bunu başaramayan taraf da kadın oluyor sanırım.bir de şüyle düşünüyorum zaten herşey yaşanıyor erkek bir tık boyuta taşımayı ancak hayran olduğu bağlandığı biri için düşünebilir. Onun için vazgeçilmez olmanız için duygusal tarafına hitap etmeniz lazım. Valla işiniz hafiften zor gibi

Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.

Yahu karşılıklı ihtiyaç giderdik diyip duruyorsunuz, tam ya da yarım ne farkeder? Erkekler ihtiyaçlarına bu kadar düşkün kadınları pek ciddiye almazlar. Ha ama emek verilmiş bir ilişki olur, arzular şelale olur anlarım da, daha merhaba merhaba, hoppala yatak olmaz o işler. Ya baştan adamla ağır ilerleyip, sonra ihtiyaç giderecektiniz ya da burada iş işten geçtikten sonra komik hesapların peşine düşmeyecektiniz.

Adama buradakilerin dediği gibi çok cesur çok özgüveni hava vermişsiniz ya, aşk sevgi bekleyip komik duruma dusurmeyin kendinizi. Ben yatıp sonra aşık olan bir eksici mericleri biliyorum daha da görmedim.

Ciğer meselesine gelince kiblerim bak :)

Bence siz kendinize üzülün :)

Saygı duymuş halin bu mu?

Madem her mesajı okudun büyük bir dikkatle, olayı yanlış aktardığımı da okumuş olman lazım :)
Niye seviştin demiyorum ki ben.
Kedi uzanamadigi ciğere diye bi başladın e iyi de senin gözünde mukemmellestirdigin şey bize basit geliyor.
Mesela ben bakire olarak evlendim diye buralarda fink atsam ve hahah uzanamadınız ciğere diye başlasam eminim sen de buna gülersin.

Anlatabildim mi ?
Bakış açısı diyoruz biz buna.

Erkek konusunda çok az tecrübesi olan birisi olarka yazıyorum.
Bence bir erkeğin kalbini kazanmanın yolu, ona kadınsı şevkatini açmaktır.
Cinsellik bir yere kadar götürüyor onları, yada başka bişi.
Ama her erkek anne şevkatini khayatı boyunca tekrar arıyor. Elbette anne şevkati demiyorum ama ona yakın olan kadınsı şevkat.

Komik hesaplar mı?
Dünyada tek çeşit insan falan mı var sanıyorsun?
Ben nasil cinsellik odaklıyken sonra hoşlandım. Aynı şey onun içinde geçerli olabilir.

Ha ayrıca şikayet de edebilirsin ki ortada şikayet edebileceğin bir şey bence yok. Konu açmadan açmaya girdigim bir platform sonuçta...

Kusura bakmayın ama ucuzsunuz tek kelimeyle. Büyük ihtimalle çok yakışıklı,harika ses tonlu ve sanırım iyi sevişen erkek birey için de böylesiniz. Gelip burda “seviştim beee size ne” demeniz de cabası. Sizin hem arkadaşlarınız için hem de,karşınızda ki şahıs için etiketiniz belli. Ayrıca sizin durumunuz da kimlerin olmak istediği, aşikar.

Acaba diğer kişinin kullandığı rahatsız edici üslubu görmekte mi zorlaniyorsunuz yoksa oo sevişen kadın varmış ben de linç ediveriyim tayfasından mısınız bilemedim..

Merak etmeyin kolay kolay İnsan kınamam, Çünkü bilirim ki kınadığımı yaşamadan ölmem,
Ama tabi Selamun Aleykum dediğimle de sevişmem O ayrı
Sizin ki hem çok biliyorsunuz, hem de üslubunuz yaşınızdan büyük
Evet bu üyeyi alıntıladım fakat herhangi bir şey soran herkese karşı bir ego gösterme.
Ne bu egolarımı yarıştırıcaz.

Denilenleri boşver. Ucuzsun mucuzsun...
Hayat senin, vücut senin ve burası her konuda soru soru sorulabilecek bir forum bence.
Dolayısı ile, boşver.

örnek verilen filmler amerikan filmleri ama bu konuda ki oğlan bizden ... hadi diyelim tavladın adam sana aşık oldu... o seni tavsiye eden arkadaşlar var ya,onlar rahat vermez ,etrafta geyik yaparlar .... senin nasıl bir kadın olduğundan tut da ilişkinin nasıl başladığını ağızlarını yaya yaya anlatırlar... senin adam da bir süre sonra "yok yaa biz sadece takılıyorduk" der sana da güle güle çeker ... sende far tutulmuş tavşan gibi kalı verirsin
ha sen "güçlü" kadınsın atlatırsın tabi ama değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…