- 20 Ocak 2008
- 15.098
- 31.692
- Konu Sahibi Meredith Grey
Arkadaslariniz sizi bu sebeple tanistirmadi degil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl mı tavlarsiniz?
Yatarak bile tavlayamadiysaniz, bundan sonra hiç tavlayamazsiniz. Bence bırakın siz şu duygu muygu işlerini de, karşılıklı ihtiyaç gidermeye devam edin.
Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.
Saygı duymuş halin bu mu?Herkes aynı zihniyette olmak değil.
Saygı duyar geçerim en fazla.
Ama gerçekten başkaları tarafından önerilmen gerçekten gururunu kırmalı.
Bilemiyorum....
Acaba diğer kişinin kullandığı rahatsız edici üslubu görmekte mi zorlaniyorsunuz yoksa oo sevişen kadın varmış ben de linç ediveriyim tayfasından mısınız bilemedim..Hayırdır nereden biliyorsunuz sevişip sevişmediğini kiiii
Kedi ve Ciğer örneklemesine giriştiniz.
Tipinizi bilmem sizi bilmem konularınızı bilmem
Lakin bildiğim şu ki madem her şey hakkında bu kadar fikir sahibisiniz, neden konu açıyorsunuz ki ?
Her şeyi bilen siz bu konuda da fikir sahibi olmalısınız...
Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.
Bence siz kendinize üzülün :)Sandığın gibi güçlü bir kadın olsaydın, simdi senin onu tavlamaya çalıştığın değil, onun seni tavlamaya çalıştığı bir hayatı yaşardın.
Neyse mutluysan sıkıntı yok ama konularından bana yansıyan kişi için üzülüyorum.
Elinden kaçırmak istemiyordur, seks anlamında tatmin oluyordur.Sürekli bana kendisi mesaj atıyor.
Buluşmadan 2 saat sonra falan da kendisi geyik yapmak için yazdı.
Niye seviştin demiyorum ki ben.Saygı duymuş halin bu mu?
Madem her mesajı okudun büyük bir dikkatle, olayı yanlış aktardığımı da okumuş olman lazım :)
Merhaba hatunlar,
Arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım biri var. Aramızda farklı türden bir arkadaşlık var. Açık açık buraya yazmak istemiyorum, hem linç edilmemek hem de konum cinsellik bölümüne taşınmasın diyerek..
Birbirimizle olan iletişimimiz gayet iyi, saygılı, iletişim kurmaktan keyif alıyoruz.
İlk buluşmamızın sonunda, ben ya da kendisi teklif etmeden, evime kadar bıraktı. İlk buluşmadan birkaç saat sonra ilk mesajı o attı.
Hayatımda yakından gördüğüm en yakışıklı insanlardan biri. Yüzüne bakmaya doyamıyorum. Hoşlandım sözün özü. Hatta belki daha da fazlası.
Tanıştığımdan itibaren kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Ben bu adamla duygusal açıdan da yakınlaşmak istiyorum.
Belki KK hatunlarının verebileceği birkaç taktiğimsi, öneri, şöyle böyle yap diyebileceği şeyler vardır diye düşünüyorum :) Şimdiden teşekkürler, okuyan gözlerinize, yorum yapan ellerinize sağlık.
Tavlamak kelimesi hoş olmadı kabul ama başlığında ilgi çekmesi gerekiyor. Dimi ama? :)
Komik hesaplar mı?Yahu karşılıklı ihtiyaç giderdik diyip duruyorsunuz, tam ya da yarım ne farkeder? Erkekler ihtiyaçlarına bu kadar düşkün kadınları pek ciddiye almazlar. Ha ama emek verilmiş bir ilişki olur, arzular şelale olur anlarım da, daha merhaba merhaba, hoppala yatak olmaz o işler. Ya baştan adamla ağır ilerleyip, sonra ihtiyaç giderecektiniz ya da burada iş işten geçtikten sonra komik hesapların peşine düşmeyecektiniz.
Adama buradakilerin dediği gibi çok cesur çok özgüveni hava vermişsiniz ya, aşk sevgi bekleyip komik duruma dusurmeyin kendinizi. Ben yatıp sonra aşık olan bir eksici mericleri biliyorum daha da görmedim.
Ciğer meselesine gelince kiblerim bak :)
Acaba diğer kişinin kullandığı rahatsız edici üslubu görmekte mi zorlaniyorsunuz yoksa oo sevişen kadın varmış ben de linç ediveriyim tayfasından mısınız bilemedim..
Komik hesaplar mı?
Dünyada tek çeşit insan falan mı var sanıyorsun?
Ben nasil cinsellik odaklıyken sonra hoşlandım. Aynı şey onun içinde geçerli olabilir.
Ha ayrıca şikayet de edebilirsin ki ortada şikayet edebileceğin bir şey bence yok. Konu açmadan açmaya girdigim bir platform sonuçta...
ahhh aradigim yorum hayatini cok özenesi görüyor ve ne icin yaptigi mechul para mi yoksa vucütsal ihtiyacmiYaşadığınız şeyin neyine özenelim
Bir de gurur duyuyor