Onu Nasıl Tavlarım?

Anladık anladık ta f* b* likten sonra duygusal ilişkiye dönülmez diye bir kural yok.
Filmi bile çekilmişti hattası.tabi abd de geçiyordu.
Tamam yok da, duygusal ilişkiye dönmesi için benim yapabileceğim şeyler nedir sizce diye soruyorum zaten :)

Fuckbuddylikten ilişkiye dönme aşaması biraz zor olabilir hatta hiç olmayabilir. Eğer reddedilmeye, F*** buddy olarak da kaybetmeye razıysanız bu tip bir aksiyona girin derim. Aksi takdirde sizin duygusal hisleriniz başladığını hissederse kaçabilir.
Ben öyle bir talepte bulunmayı düşünmüyorum zaten.

Karşılıklı ihtiyaçtan doğan bi ilişki dediniz ya, bu ihtiyacı yavaş yavaş ortadan kaldırmaya çalışın. Ortak yönlerinizi bulup bunlara yönelik şeyler yapmaya çalışın mesela. Cinselliğin aklınıza gelmeyeceği şeyler paylaşın. Ve belli bir süre geçtikten sonra birbirinizi gördüğünüzde cinsellikten önce duygularınız gelsin akla. Ama bunu yavaş bi süreçte yapmanız gerekir yoksa sizin hislerinizi farkedince kaçma riskide var.

Mesela hayatıma dahil etmek için ne yapabilirim sizce?
Sohbet edin. Filmlerden konserlerden tiyatrolardan bahsedin. Bir süre sonra birine beraber gitme konusunu açın ama talepkar olmadan.
Ya da bir buluşmanızda mesela önce yemeğe gidin oradan eve geçin. Yani yatak dışında vakit geçirmeye yönelik bir şeyler yapın/yaptırın.

Sizden başka partneri var mı?

Sohbet edin. Filmlerden konserlerden tiyatrolardan bahsedin. Bir süre sonra birine beraber gitme konusunu açın ama talepkar olmadan.
Ya da bir buluşmanızda mesela önce yemeğe gidin oradan eve geçin. Yani yatak dışında vakit geçirmeye yönelik bir şeyler yapın/yaptırın.

Sizden başka partneri var mı?
Hayır, başka partneri yok.
Henüz 1 kere görüştük. Bakalım birkaç buluşma sonra dediğinizi yapabilirim.

Anna boleyn pek iyi bilirdi bu işleri.

Kadın bundan 500 sene önce ingiltere kralını tavlamış. Sen bunu mu tavlayamayacaksin
İlk defa bu tarz bir ilişkim oldu. Ondan bilemiyorum.
Ama teşekkür ederim cesaret veren yorumun için.

Yoksa kimi beğendiysem birlikte oldum bu zamana dek..

Mesela hayatıma dahil etmek için ne yapabilirim sizce?
Günlük rutinleri birlikte yapmak. Benzer ilgi alanlarına ait link göndermek bile iletişimde kalmanızı sağlar. Kahve içmek, yapabileceğin basit şeyleri (kavanoz açmak gibi) yapamıyormuşcasına yardım istemek, güzel müzik liseleri göndermek- istemek, dizi tavsiyeleri alıp vermek, sevdiği şeyleri oltaya takmak (yemek- İçmekle ilgili küçük şeylerden bahsedip bi gün birlikte tüketme yolları yapmak), zamanla bunlar randevuya ilişkiye dönüşür karşı tarafın hayatında bi boşluğu doldurmak lazım evvela ki eksilince hissetsin. Ortak yaşantılar oluşacak mini mini. zamanla netleşir. Yer edineyim derken siz fazlaca kaptırmayın ama, işler karmaşıklaşmasın.

Beni aldatan sevgilimle biteli neredeyse 3 ay olacak.
3 ay yahu. Uzun bir süre.
Gencim, güzelim. Zaman akıp geçiyor.
Birisine karşı hislerim varsa kendimi durdurmamın ne anlamı var? Amaç ne yani?
Amaç kendini dinleyebilmen için kendine mühlet vermen. Hayatında biri olmadan geçen zaman da boşa geçmiyor zaten. Tekrar hayal kırıklığına uğramaman için temkinli olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum sadece. Malesef tek başına genç veya güzel olmak insanı keşmekeşten kurtarmıyor. Tabi yine de sen bilirsin

X