Onu Nasıl Tavlarım?

Dediğin ilişki türünü anladım galiba. Bende erkek arkadaşımla onun gibi başladım. İkimiz de duygusal bir şey yaşamaya hazır değildik. Ama bir şekilde duygular oluştu. Yani tam olarak bir fikir veremeyeceğim.
Önceki sayfaları okumadım ama gelmiş yorumları tahmin edebiliyorum. Onlara takma sen ama çok fazla duygu değişimlerini hızlı yaşıyorsun. Keşke kendini dinleyecek zaman verseydin kendine biraz.
Absolut ama son ilişkimin üzerinden neredeyse 3 ay geçti. Bana çok kısa bir süre gibi gelmiyor.
Arada benden hoşlandıklarını söyleyenler, çıkma tekli edenler oldu. Ama ben kabul etmedim.
Bu adamdan hoşlandım gerçekten.

Birlikte olduğum adam benim çevremi göstermez ki.
Her yaptığıma arka çıkan, seçimlerime saygı duyan bir ailem var :)

Hmm eski sevgilinizle samanyolu disinda bir galakside tanisip, paralel baska bir evrendeki dusunceleriniz ortustugu icin bir iliskiye basladiniz, unutmusum :)

Aile ile ilgili bir sey yazmadim ki, okudugumuzdan dogru bir point cikaralim. Bu da seydir mesela "ailece marjinaliz:)):)" ama aslinda "olmaya calisiyoruz"dur.

Hmm eski sevgilinizle samanyolu disinda bir galakside tanisip, paralel baska bir evrendeki dusunceleriniz ortustugu icin bir iliskiye basladiniz, unutmusum :)

Aile ile ilgili bir sey yazmadim ki, okudugumuzdan dogru bir point cikaralim. Bu da seydir mesela "ailece marjinaliz:)):)" ama aslinda "olmaya calisiyoruz"dur.
Ders çalışmaya gittigim mekanda gördüm beğendim :)

Çevreden girersen ben de ailemden örnek verebilirim herhalde. En yakın çevre aile değil midir?

Bu da gereksiz bir yüklenme çabası gibi geldi bana ama olsun :)

Hangi anne baba kızına fuckbuddy için arkandayım der :)
İlginç bir çıkarım oldu doğrusu.

Konu senin ucuzluğun, bir de burdan “güçlü kadınım, yakışıklı birine dokunuyorum owww yeaaah” tarzı mesajların,ayrıca sadece takılmalık ilişki yaşıyoruz diyip aşk dilenmen. He ayrıca seviş,grup yap kimseyi ilgilendirmez ama buraya konu açıyorsun sonra da, istediğim cevaplar gelmeyince kendince bizleri aşağılıyorsun. Biraz kendine saygı göster, değer ver. Karşındaki adamın ve arkadaşlarının sana ne kadar saygı duydukları ortada çünkü.

Absolut ama son ilişkimin üzerinden neredeyse 3 ay geçti. Bana çok kısa bir süre gibi gelmiyor.
Arada benden hoşlandıklarını söyleyenler, çıkma tekli edenler oldu. Ama ben kabul etmedim.
Bu adamdan hoşlandım gerçekten.

Benim de aşık olduğum adamı kafada bitirip erkek arkadaşımla tanışma süresi aşağı yukarı öyle bir süre. Önemli olan 3 ay 3 hafta değil. Seni sürekli görüyoruz burada açtığın konularla ve tam olarak aşabilmiş gözükmediğin için yaptım bu yorumu. Çok gençsin ve bu kadar hızlı yaşamak insanı yorabiliyor. (Burada cinsellikten vs bahsetmiyorum)
Burada yazılan yorumlar hep bir tecrübenin sonucu.
Daha fazla detaylı konuşmak istersen mesaj atabilirsin. :)

Ders çalışmaya gittigim mekanda gördüm beğendim :)

Çevreden girersen ben de ailemden örnek verebilirim herhalde. En yakın çevre aile değil midir?

Bu da gereksiz bir yüklenme çabası gibi geldi bana ama olsun :)

Yanlis gelmis. Tekrar okuyun birkac kez, dogrusu da gelir.

Disaridan zorlama gorundugu icin yazdim. Degilse dikkate almazsiniz.

Tabiki umurunda
Konu açıp fikir alıyorsun.
Anal yolla birlikte olduğun adam için de sana hayata karşı fazla tecrubesizsin o adamla olmaz dediklerinde fazla takıntı haline getirip ardı ardına konu açarken de yine burayı umursayarak açtın

Babana fu

Hangi anne baba kızına fuckbuddy için arkandayım der :KK70:
Yahu olayı gidip de en şey yerinden anlıyorsunuz ya :)
Sonuçta benim hakkımda ne düşündüğünüz, ne dusuneceginiz umurumda mi? Değil.

Bu yaşında sevgilisi olduğunu ailesinden gizleyen arkadaşlarım var.
Bu çocukla aramdaki ilişki öğrenseler bir tepki vermezler :)

Kusura bakmayın ama ucuzsunuz tek kelimeyle. Büyük ihtimalle çok yakışıklı,harika ses tonlu ve sanırım iyi sevişen erkek birey için de böylesiniz. Gelip burda “seviştim beee size ne” demeniz de cabası. Sizin hem arkadaşlarınız için hem de,karşınızda ki şahıs için etiketiniz belli. Ayrıca sizin durumunuz da kimlerin olmak istediği, aşikar.
:halay::halay::halay::halay:

Merhaba hatunlar,

Arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım biri var. Aramızda farklı türden bir arkadaşlık var. Açık açık buraya yazmak istemiyorum, hem linç edilmemek hem de konum cinsellik bölümüne taşınmasın diyerek..

Birbirimizle olan iletişimimiz gayet iyi, saygılı, iletişim kurmaktan keyif alıyoruz.
İlk buluşmamızın sonunda, ben ya da kendisi teklif etmeden, evime kadar bıraktı. İlk buluşmadan birkaç saat sonra ilk mesajı o attı.

Hayatımda yakından gördüğüm en yakışıklı insanlardan biri. Yüzüne bakmaya doyamıyorum. Hoşlandım sözün özü. Hatta belki daha da fazlası.
Tanıştığımdan itibaren kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Ben bu adamla duygusal açıdan da yakınlaşmak istiyorum.
Belki KK hatunlarının verebileceği birkaç taktiğimsi, öneri, şöyle böyle yap diyebileceği şeyler vardır diye düşünüyorum :) Şimdiden teşekkürler, okuyan gözlerinize, yorum yapan ellerinize sağlık.

Tavlamak kelimesi hoş olmadı kabul ama başlığında ilgi çekmesi gerekiyor. Dimi ama? :)
Anna bize biraz adamı anlatsana , tanıdığın kadarıyla
Ona göre fikirler verelim
Şüphesiz ki sen çok istekli ve arzullu bir kadınsın ama adamda ki vaziyet ne ?

X