onu kaybettik,artik hayatimizda yok..

yazının tamamını okuyamadım.
5 yıl önce kızım Leydi'yi uyutmak zorunda kalmıştık. bizim kızımız 21 yaşındaydı, kanser bütün vücudunu sarmıştı, acı çekmesin diye uyuttuk.
şimdi Ege Orman Vakfında Leydi için dikilmiş tam 4 adet ağaç var, ben kızımı kaybettim ama Leydi giderken 4 tane yeşil can bıraktı arkasında.
size de tavsiye ederim bu yöntemi, insanın biraz olsun içini rahatlatıyor, onun ölmediğini bir şekilde bu dünyada yaşadığını düşünmenize yardımcı oluyor.

Aynı acıyı geçen sene ben yaşadım.Güzel oğlum evimizin neşesi mutluluğumun sebebi oğluşum,sabah bahçeye bıraktım tuvaletini yapsın gelsin diye.İki dk geziyim diye beklemeyen koşa koşa tuvaletini yapıp hemen gelen oğlum,bu sefer site kapısından çıkmış,ve yoldaki direğe tuvaletini yapmaya çalışırken köşeyi dönen bi araba görmemiş onu.Çarptılar... Bi feryat sesi geldi,bahçeye koştum.Sitenin kapısından içeri girdi,bana doğru koşmaya çalıştı bayıldı.Kucaklayıp veterinere koştuk.1 saat başında bekledim gözlerini yatarken,hızlı hızlı nefes alır ağlarken bile benim yüzümden 1 dakika ayırmadı.1 saat sonra burnundan bi anda kan geldi,gömelim diye sarıp kucağıma verdiler.Gerçekten,bütün hayvanları severim ama köpeklerin yeri başkadır.Oğlum gitti,bahçede çay bisküvi keyfi yaparken poposunun üstüne oturup banada ver diye bekleyen canım gitti, beni 1buçuk saat çıkayım diye banyo kapısının önünde bekleyen,kapıyı açtığım gibi kuyruğunu deli gibi sallayan oğluşum gitti,sabah üzerime atlayıp kendi etrafında dönen,yüzüme oturarak uyandırmaya çalışan oğlum gitti,kalkmamakta ısrarcı olduğumu görünce kendi kafasınıda yastığa koyup yanıma yatan evladım gitti resmen.1 hafta ağlamaktan geberdim resmen.Uyuyorum,uyanıyorum gözümü açınca mutluluktan kuyruğunu sallayan oğlum yok diye uyanmak istemedim resmen öyle bi acı çektikki.Veterinerin koridorunda ailecek bi yakınımızı kaybetmiş gibi hüngür hüngür ağladık.. 1 hafta sonra o köpeğimizi satın aldığımız çiftlikten aradılar,oğlumun kardeşi olmuş.Annesi gelmiş yine doğum yapmaya.Hemen gidip kardeşini aldık,avucum kadardı geldiğinde.Şimdi oda abisi gibi büyüdü abisi kadarda akıllı ama daha yaramaz kuduruk 5 dakika durmuyor :))) evin merdivenlerinde koştura koştura çıkıp batilerini bacaklarını gebertti,son 3 basamağı bir kerede atlayıp düşüyor. :))) Oda canımız oldu.Abisinin oyuncaklarıyla oynayıp,abisi gibi küsünce yemek masasının altına giriyor.En güzel dostum arkadaşım oğlum.Allah bunun acısını yaşatmasın.Bizi kendimize getiren yine oğluşumuzun kardeşi oldu çok şükür :)))))

Cok cok uzuldum
Ben de yillar once 13 yasindaki kopegimi kaybettim, hala gozlerim onu ariyor, resimlerine baktikca icim aciyor... sokaktaki canlara verin sevginizi, ilginizi, en iyi ilac bu simdilik...
13 yaşında köpek mi aa :O o kadar yaşıyorlar mı ?

13 yaşında köpek mi aa :O o kadar yaşıyorlar mı ?

Iyi bir bakimla 15 i deviriyor hatta bazi irklar 20 li yaslari goruyorlar. Bildigim dunyanin en yasli kopegi 30 un uzerindeydi.
Benim kopegim de 13 yasinda gayet saglikliydi tuyleri disleri yerindeydi sadece hantallasmisti biraz. Kemik kanserinden kaybettik.

Basiniz sagolsun Cok icten yazmissin herseyi, o köpegi cok sevdiginiz belli. Umarim tez bir zamanda bu aciyi atlatirsiniz

Benimde kedim var kronik bobrek yetmezligi var cok uzuluyorum elimden hic birsey gelmiyor tedavisi yok haftada birkere serum vuruyoruz oda artik alisti gelip kendi vurduruyor.biliyor ona yaradigini cok uzuluyorum.olumun insani hayvani olamaz hepside aileden bir birey oluyo.rabbim uzun sure daha ayirmasin yanimizdan onu.seni cooook iyi anliyorummm canim atlaticaksin bu donemi ama hep icinde o kalicakk

Oyy başınız sağolsun çok çok üzüldüm canım Vay be demek o kadar yaşayabiliyorlar .. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hanımefendi :)

Rica ederim ne demek. Ben tesekkur ederim, genellikle insanlar anlamiyor bunun acisini. Onlarin gozunde alti ustu bir hayvan cunku...
Ahh o düşüncedeki insanları varyaa... Hayvanlar olmasa dünya bomboş olurdu .. Konu sahibine de çok üzüldüm yaa bu acı da çok kötü birşey yaa :/

çok üzüldüm...
benımde suan annem evde ıstemıyor hep evım olunca kedım kopegım olacak dıyerek yasadım derken eve alamadıgım ıcın sokak hayvanları ıle ılgılenen derneklerle tanıstım sımdı barınaklarda sokaklarda dagıtıyorum sevgımı evım olunca kaybetme korkusundan dolayı alabılırmıyım bılmıyorum.. dernekte baglanıp da kaybettıgım hasta yaslı terkedılmıs yada kazalı cok can oldu..
sokak hayvanları sevgıle ılgıye ac beklıyor bızı... onları da unutmayın..

Basiniz sagolsun. Hayvanlar bizlerden cok daha masum, hicbir kotu niyetleri olmayan varliklar oldukları icin sanirim cok daha fazla seviyorum onlari. Acinizi cok iyi anliyorum. Benim mahallese bes tane bebegim var, bir tanesini goremesem aklim cikiyor. Sabahlari bulusup yuruyus yapiyoruz onlarla :) Uc senedir boyle oldugu icin ogrendiler, her sabah yedide ayni yerdeler. Sokak kopekleri, kimi zaman gelmiyor biri mesela, tum gun onu dusunuyorum iyi mi diye. Cok zor yasadiginiz ama gececek. Burada bu kadar pati sever gordugume de ayrica sevindim :)

Hayvanlar insanlara koşulsuz şartsız saf sevgiyi öğretiyorlar. Hayvan seven kötü insan görmedim şimdiye kadar vardır belki ama çok azdır. En azından güzel bir ömrü olmuş köpeğinizin ve anladığım kadarıyla sizin tarafınızdan çok sevilmiş. Bir canlı için bundan daha önemli bir şey yok. Güzel güzel uyusun yattığı yerde.

Offff içim gitti yazınıza baş sağlığı diliyorum evin bir ferdini kaybetmişsiniz,benimde bir kedim var evimizin neşesi,3 senedir birtanecik oğlu şimdi kardeş geliyor sana diye seviyoruz ara sıra aklımıza geliyorda eşimde bende kucağımızda severken allah sana uzuun uzuun ömür verir inşallah diye seviyoruz yokluğuna dayanamam gibi geliyor size sabırlar diliyorum çok zor ama bir canın acısını bir başka can hafifletiyor

Tabikide unuturmuyuz hic. Bizim kizimizim bisuru sokaktan arkadasi vardi. Az paylasmadi onlarla yemeklerini :) yada onlara koydugumuz yemegi az yemeye calismadi :) Allah sizin gibi insanlardan razi olsun. O canlari dusunen iyi insanlar var iyi ki.

Cok sagolun fikir icinde paylastiklariniz icinde. Bunu yapcam kesin. Onlar buyudukce bizim acimiz azalir insalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…