Onsuz olmuyor:(((

uzaktan ılıskı yurutmek cok zor bence boyle bır anı kararın altında mutlaka bıseyler vardır ne yazııkı cnm
bende ayrılma kararı almıştım ama zamanında. ama başka sevdiğim biri yoktu. sırf bu hasret yüzünden böyle bi hata yapmıştımmafoldumben. o da bu yüzden böyle davranıyor olamazmı :uhm:
ah aşk ahh :gitme:

aramasını bekle seviyorsa dönecektir :1hug:
saol yorum için :1ninca:

haklısın canım herkes hep büyük bi ayrılık yaşadıktan sonra. eger yine kavuşuyorsa mutlu sonla bitiyor. bakalım bizim ne olacak. inşallah bizimde mutlu sonla biter :Saruboceq:
benimde cok hatam var bu ilişkide, o yüzden tatlım o aramazsa kesin aricam. ama biraz daha zaman sonra :çok üzgünüm:
aynen tatlım benimde boğazımdan hiç bişey gecmiyor doğru düzgün senağlama.

Denise hakkımızda hayırlısı =(:gitme:
havada ayrılık rüzgarı esiyor sanırım senağlama senağlama
hakımızda hayırlısı olsu tatlım :Saruboceq:

canımm tabı kı dedıgın gıbı olabılır de bu kısılık bakımından farklılık gosterır sevdıgını sen tanıyorsun sonucta bızım kı sadece yorum umarımm
senın ıcın en ıyıysı olur cookk mutlu olursunn ..

benimde aklımdan gecmedi değil. başkasını sevme ihtimali olabilirmi diye. kendisinede sormuştum zaten konuştuğumuzda. ''eğer başkası varsa açık açık söyle bana bende bi daha asla arayıp sormam'' demiştim. O da bana ''kesinlikle öyle bişey yok'' demişti. bunun üzerine söylüyorum bende.
teşekkür ederim yorum için. hepimiz çok mutlu olalim inşallah sevdiğimizle birlikte sonsuza kadar :Saruboceq:

evlenene kadar tam 4 yıl ayrı şehirlerdeydik eşimle.dile kolay 4 yıl ve sene de 3-4 kez anca gelebiliyodu.bu o kadar zor ki..herkes böle bi ilişkiyi yaşamayı başaramaz.
ama eğer bir insanı gelecekle ilgili planlarınıza dahil etmişseniz böle bi ilişkiyi yaşamaya gücünüz yeter.
bence sen de bi süre beklemede kalmalısın.daha sonra aramalısın.
hakkın da hayırlısı olsun cnm

bence sizi tekrar arayacak içime doğdu bana kalırsa bekle aramasını seninde dediğin gibi aramazsa ararsın hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

ahhhh keşke AYRILIK gibi bi söz olmasaydı lügatlarda :1no2: sevenlerde bu kadar yıpranmasaydııı nolurduuu Allah sabır versin inş gönlünden geçen olur...:teselli:

siz zoru başarmışsınız, mutluluklar dilerim . inşallah bizde barışırız mutlu oluruz en kısa zamanda, başka hiçbir dileğim yok :Saruboceq:
bence sizi tekrar arayacak içime doğdu bana kalırsa bekle aramasını seninde dediğin gibi aramazsa ararsın hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
saol tatlım. beklemedeyim şu an damafoldumben. biraz daha beklicem inşallah arar bu süre içinde :gitme:
bana da seni arıcak gibi geliyor
İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

vazgeçemez ki ben eminim
Benimde düşüncem o. umarım yanılmıyorumdur :çok üzgünüm:

ahhhh keşke AYRILIK gibi bi söz olmasaydı lügatlarda :1no2: sevenlerde bu kadar yıpranmasaydııı nolurduuu Allah sabır versin inş gönlünden geçen olur...:teselli:
aahhh keşkeee keşkeeeee senağlama
Saol canım benim mafoldumben

denisecim sen kendini suçlu hissetme..sen ayrılalım dediysen ardından hemen barıştın..onun gibi günlerce aramamazlık yapmadın!ayrıca çok kararlı..iş askerlik okul vs..gibi sebeplerden başka şehirlerde bulunmuyo..yaşadığı yer uzak.nereye kadar böyle devam edebilirki:gitme:canını acıtmak istemem bitanem ama bence ikiniz içinde en doğru karar bu..güçlü ol nolur:teselli:

Ah ah, arada bir aşk olduğunu sanmıyorum. Bir hoşlanma olmuş. Hem hiç zamanda geçirememişsiniz birlikte. Bu ozaman nasıl aşk. Sen neyine aşık oldun allah aşkına sevgilinin? Dediğim gibi bence sen hoşlandın oda senden hoşlandı, ama bunun aşk olması için belirli paylaşımlarınızın olması, birbirinizi daha iyi tanıyor olmanız gerekeceğine inanıyorum. Zaten geleceği olmayan bir ilişki gibi duruyor başından beri.

ben de sevgilimle uzaktan bir ilişkiyi sürdürüyorum yaklaşık bir senedir.gerçekten o kadar zor birşey ki..çok sık tartışıyoruz hem de çok iki günümüzden biri tartışma ..ama seviyorum ya onu..senin onu sevdiğin gibi..bu yazıyı okuyunca da sanki ben ayrılmışım gibi çok duygulandım ,gözyaşlarımı tutamadım:çok üzgünüm: cnm bozma moralini biliyorum bunu demek çok kolay gel bir de bana sor diyorsun haklısın da..sen elinden geleni yapmaya çalış ilişkini kurtarmak adına.ama karşıdaki hala kararlıysa kendini daha fazla üzme .zaman herşeyin ilacıdır.çok doğru bi laf bu...

zamana bırak baklım ÜstÜne dÜŞme fazla..zaman gÖsterır herŞeyı..herŞey gÖnlÜnce olsun...

canım bence kendini bu kadar yıpratma olmıcaksa zorlamanın anlamı yok ama bence bu ayrılığın sebebi çok başka o sana söylemek istemiyo ama farklı bi nedenden dolayı bak sen ayrıldığında seni ikna edip kararından vazgeçirmiş vaadlerde vermiş peki senden ayrılmak istemeyen birisi neden böyle bişey yüzünden ayrılsın ya kafa karıştırıcı bişey ve 1 seneyi aşmışsınız sevmeyen birisi olsa bu kadar uzun neden sürdürsün sürdürmez bence başka bi neden var sadece uzaklık değil insan sevdikten sonra isterse fizanda olsun sonunda kavuşmak varsa bekler herşeyin hayırlısı canım hayrılısıysa olsun değilse olmasın seni üzecekse olmasın zaten bi ilişkide mutluluk beklersin mutsuzsanda o ilişkiden hayır gelmez seni üzen birisiyle olmak çok saçma

canım benım cok uzuldum bıraz zaman kafasını bır toplasın eger gerceketn askı varsa ıcınde zaten bırakamaz belkı bu uzaklık artık onun gozunu korkutuyor ama bu korkusunu yenmesıne sen yardımcı olacaksın bıraz daha bekle ve aramazsa ara konus aska gurur olmaz sen bıttı dıyınce o senı nasıl arıyordu sımdı sıra sende yenık dusmeyın uzaklıga......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…