- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
uzaktan ılıskı yurutmek cok zor bence boyle bır anı kararın altında mutlaka bıseyler vardır ne yazııkı cnm
:1hug:canımmm sana ktılıoorum tammennnalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaktan ılıskı yurutmek cok zor bence boyle bır anı kararın altında mutlaka bıseyler vardır ne yazııkı cnm
bende ayrılma kararı almıştım ama zamanında. ama başka sevdiğim biri yoktu. sırf bu hasret yüzünden böyle bi hata yapmıştımmafoldumben. o da bu yüzden böyle davranıyor olamazmı :uhm:uzaktan ılıskı yurutmek cok zor bence boyle bır anı kararın altında mutlaka bıseyler vardır ne yazııkı cnm
saol yorum için :1ninca:ah aşk ahh :gitme:
aramasını bekle seviyorsa dönecektir :1hug:
haklısın canım herkes hep büyük bi ayrılık yaşadıktan sonra. eger yine kavuşuyorsa mutlu sonla bitiyor. bakalım bizim ne olacak. inşallah bizimde mutlu sonla biter :Saruboceq:canım benim...
birazcık zaman sanırım düşünmesi için iyi gelecektir...
'uzaktan aşk' gerçekten çok zordur canım...
bazen de böyle düşe kalka kavuşma gününe varılır...
umarım sizinki de sonu mutlu bitenlerden olur denizcim...
benimde cok hatam var bu ilişkide, o yüzden tatlım o aramazsa kesin aricam. ama biraz daha zaman sonra :çok üzgünüm:ilerde baktıgınde ben görevimi yaptım aşkımın arkasında oldum sahip çıktım ama o yapmadı diyebilmen için ara!!!!!
seni seviorum beyaz bi aşk için elini uzat de bana??
hadiii inş olcak çünkü eger bişe yoksa altında sırf uzak diye üzülütüm bende uzagım...
aynen tatlım benimde boğazımdan hiç bişey gecmiyor doğru düzgün senağlama.ahh canım ahhh bu uzaklık insana inan mıhh gibi oturuyor bende 2 yıldır aynı dertten muzdaripim,ama bana kalırsa azcık bekle derim o zaten seni seviyorsa arıyacaktır hatasını anlayıpta herşey güzel olacak inş.ama beni bir bilsen benim ailem sevdiğim insana resti çekti inan bu daha beter keç gündür ne yiyor ne içiyorum dogru dürüst 6 kilo verdim bence zaman ver biraz derim.
havada ayrılık rüzgarı esiyor sanırım senağlama senağlamaDenise hakkımızda hayırlısı =(:gitme:
benimde aklımdan gecmedi değil. başkasını sevme ihtimali olabilirmi diye. kendisinede sormuştum zaten konuştuğumuzda. ''eğer başkası varsa açık açık söyle bana bende bi daha asla arayıp sormam'' demiştim. O da bana ''kesinlikle öyle bişey yok'' demişti. bunun üzerine söylüyorum bende.canımm tabı kı dedıgın gıbı olabılır de bu kısılık bakımından farklılık gosterır sevdıgını sen tanıyorsun sonucta bızım kı sadece yorum umarımm
senın ıcın en ıyıysı olur cookk mutlu olursunn ..
siz zoru başarmışsınız, mutluluklar dilerim . inşallah bizde barışırız mutlu oluruz en kısa zamanda, başka hiçbir dileğim yok :Saruboceq:evlenene kadar tam 4 yıl ayrı şehirlerdeydik eşimle.dile kolay 4 yıl ve sene de 3-4 kez anca gelebiliyodu.bu o kadar zor ki..herkes böle bi ilişkiyi yaşamayı başaramaz.
ama eğer bir insanı gelecekle ilgili planlarınıza dahil etmişseniz böle bi ilişkiyi yaşamaya gücünüz yeter.
bence sen de bi süre beklemede kalmalısın.daha sonra aramalısın.
hakkın da hayırlısı olsun cnm
saol tatlım. beklemedeyim şu an damafoldumben. biraz daha beklicem inşallah arar bu süre içinde :gitme:bence sizi tekrar arayacak içime doğdu bana kalırsa bekle aramasını seninde dediğin gibi aramazsa ararsın hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:bana da seni arıcak gibi geliyor
Benimde düşüncem o. umarım yanılmıyorumdur :çok üzgünüm:vazgeçemez ki ben eminim
aahhh keşkeee keşkeeeee senağlamaahhhh keşke AYRILIK gibi bi söz olmasaydı lügatlarda :1no2: sevenlerde bu kadar yıpranmasaydııı nolurduuu Allah sabır versin inş gönlünden geçen olur...:teselli: