ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür video derslerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
=>

VİDEO DERS PAKETİ 299TL (Paket2)

Videolar Canlı dersler biter bitmez yayınlanacak!
Kredi kartıyla 9 taksitle satın alabilirsiniz!
Şimdi satın almak için tıklayınız=>

( Her türlü sorunuz için 7 / 24 arayabilirsiniz )
İletişim Tel : 0

Son düzenleyen: Moderatör:
2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür video derslerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
=>

VİDEO DERS PAKETİ 299TL (Paket2)

Videolar Canlı dersler biter bitmez yayınlanacak!
Kredi kartıyla 9 taksitle satın alabilirsiniz!
Şimdi satın almak için tıklayınız=>

( Her türlü sorunuz için 7 / 24 arayabilirsiniz )
İletişim Tel :
kimse bu paketi alıpta dinlemez bence çünkü youtube her dersin popüler hocalarının videoları ile dolu yani tabi benim şahsi fikrimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarr epeydir yoktum. sibel ve emine ile de koptuk =( neler yapıyorsunuz? çalışmalar nasıl gidiyor? :KK66:

merhaba kızlarr epeydir yoktum. sibel ve emine ile de koptuk =( neler yapıyorsunuz? çalışmalar nasıl gidiyor? :KK66:
Neden koptuk biz sahi yeniden oluşturalm grubu bence 3 müz yetiyoduk diğerleri ile bende sorun yaşadım zaten çıktım o sonki eklendiğimiz gruptan

kızlar merhaba bende şansımı denemek için dün kayıt yaptırdım hiç kpss yada diğer sınavlarla ilgili test çözüp ders çalışmak gibi girişimim olmadı hangi kitaplardan yardım almak gerekir.

Merhaba Kızlar :KK3:
Bende sınava kaydolmaya karar verdim. Şimdiye kadar hiç çalışmadım ancak hangi kitapları alıp da çalışcağımı bilemedim. Sizin hem konu anlatımlı hemde testli olarak beğendiğinz Kpss kitabı var mı acaba? Çok fazla kitap var. Kendimi denemek için giriyorum ama çalışacağımda bu iki ay içerisinde fazlaca asılıp. Yardım edebilirseniz sevinirimHoppa

pantera14 pantera14 kızz numaramı değiştirmek zorunda kaldım bi grup yüzünden. moralim epey bozuktu yeni numara aldım :KK12: olur grup kuralım orda daha verimliydik ama 3 kişi olalım yine

Kızlar size bi sorum olucak
2014 kpss de dershane yoğun çalışma falan filan 82 aldım ama atanamadım

Antalya da yaşıyorum iki tane çocuğum var bu sene alım çok olacak mutlaka git sınava diyen çok fazla kişi oldu son iki ay var çalışıp gene de bi şansımı denemelimiyim sizce çocuklar olduğu için Antalya dışı bi yere gidip çalışmam mümkün değil Antalya da malum yüksek puan lazım bana bi akıl verin lütfen

Kızlar merhaba bende sınava basvuurdum. Önerecek kitaplar var mı.. Bebegim De var.
Bir yerden başlamak lazım.

Arkadaslar bana yardimci olirmusunuz benim osym kaydim olmadigindan okula gidip basvuracagim ama basvuru formundaki bazi bilgileri bilmiyorum.
Okula gidip basvurusunu tamamlayan varmi onlisans puanimi falan bilmiorim. Bi yardimci olursaniz birde okula giderken onlisans diplomasi fotokopisi falan istiyorlar mi

X