ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Ben basvuru yaptım ama fotigrafiniz onay surecinde diyor bi sıkıntı olir mu merkeze tekrar gittim yoğunluk var onaylanir sorun olmaz dediler ama kafama takildi

Benimde fotoğraf süresi doluyordu okula gidip okuldan yaptırdım kaydımı bende oda bitti şimdi geldi sınav gününü bekleme stresi herkes olabildiğince yüklensin 15 ay varken dershane başlayıp amaaann daha ne çok var derken geldi çattı :KK14:

Merhabalar bende kpss önlisansa hazırlananlardanım biraz sıkıldım gibi ama devam etmek zorunda sizler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz ben internetten ders videoları izliyorum faydalı oluyor açıkçası

Asıl senden nabeer :KK50:
Napiyosun ne var ne yok nasıl giidyo çalışmalar ben çok sıkıldım bıraktım gibi:KK12::63::kızgın:
sıkılmıcakkkkk gibii mi sankiiii bende fenalardayım aha daha da son zaten :KK70: bu forumda başka topiklerde gezicimmmm sınav bitsin de :halay::halay:

Merhabalar bende kpss önlisansa hazırlananlardanım biraz sıkıldım gibi ama devam etmek zorunda sizler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz ben internetten ders videoları izliyorum faydalı oluyor açıkçası

aynen videolar benim için de çok faydalı oldu

Aaayy evet yaa sınav tarihleri neden öne çekildi ki stres sardı beni şimdiden

Merhaba, bende başvurdum sınavı bekliyorum :) Benim üniversiteden kalma Tarih ve Türkçe Dilbilgisi kitabım duruyordu onlara çalışıyorum... Ayrıca konu anlatımlı çözümlü kpss kitabı da aldım... Pegem Akademi'nin 10 deneme tamamı çözümlü kitabı ve Dahi Adam konu anlatımlı kitabı aldım..

Ben bu aralar çalışamıyorum konularda eksik kaldı sanırsam Bol bol soru çözüp öyle devam edicem bide acaba hangi konulara ağırlık vermek lazım sizce arkadaşlar malum 1.5 ay kaldı

Kızlar merhaba.
Konu yeni iken birkaç sayfa yazmıştım buralara.
Ben sınava formaliteden gireceğim. Ancak bu durum 1 ay önce netleşti.
Elimde sınava kadar bitiremeyeceğim kaynak var.(evveliyat, enderun vs.)
İlgilenenleriniz olursa 5-10 tl gibi rakamlarla göndermek isterim.
Maksat iş görsün.
Ulaşmanız yeterlidir.

Dün başladım calismaya malesef gec başladım artik ne gelirse. .
Ortaöğretim den girecegm. Türkçe konu anlatimdan 1. Uniteyi bitirdim. Hızla bitirip tarih ve coğrafyaya gecicem.

X