Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nağbeeeeeerr fıstıkkkkkkk
Asıl senden nabeernağbeeeeeerr fıstıkkkkkkk
sıkılmıcakkkkk gibii mi sankiiii bende fenalardayım aha daha da son zaten bu forumda başka topiklerde gezicimmmm sınav bitsin deAsıl senden nabeer
Napiyosun ne var ne yok nasıl giidyo çalışmalar ben çok sıkıldım bıraktım gibi
Merhabalar bende kpss önlisansa hazırlananlardanım biraz sıkıldım gibi ama devam etmek zorunda sizler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz ben internetten ders videoları izliyorum faydalı oluyor açıkçası
Anaa valla mi hay Allah razı olsun canim benim haberim yoktu hemen toparlayim kendimi iyice salmistim kendimisınav tarihi 16 ekime çekildi duyanlar duymayanlara haber versin
Valla Allahin izniyle bende atanim şehir şehir gezecem.sıkılmıcakkkkk gibii mi sankiiii bende fenalardayım aha daha da son zaten bu forumda başka topiklerde gezicimmmm sınav bitsin de
aynen videolar benim için de çok faydalı oldu
Bu sene olsun artık aşırı derece de atanmak istiyorumValla Allahin izniyle bende atanim şehir şehir gezecem.
hemdeee nasıııılll nasılll benide sardı çook fenaAaayy evet yaa sınav tarihleri neden öne çekildi ki stres sardı beni şimdiden