ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Arkadaşlar sinav zor muydu bana mi öyle geldi?
Banada öyle geldi. Sayısal ve türkçe de okadar zaman kaybettim ki genel kültür güme gitti. Buda benim basiretsiz liğim olsun. Ne yapalim. İnşallah çok çalışıp emek veren insanlar yerleşir biryerlere.

Banada öyle geldi. Sayısal ve türkçe de okadar zaman kaybettim ki genel kültür güme gitti. Buda benim basiretsiz liğim olsun. Ne yapalim. İnşallah çok çalışıp emek veren insanlar yerleşir biryerlere.
Valla emek verenlerinde bi farkı yok matematik yaptiysan iyi gelir canim çoğu matematik yapamadi

Zorda laf mı kazıktı yaw genel kültür fenaydı. Türkçe mat yaptım hadi de, genel kültür de baya zorlandım ben. Yinede yaptım bişiler inşallah
Canim sence puanlar duser mi ne kadar bi oynama olur ya benim bu sene kesin atanmam lazim off ya
Lisansa o kadar kolay sordular yok nikotini sordular yuh yani

Canim sence puanlar duser mi ne kadar bi oynama olur ya benim bu sene kesin atanmam lazim off ya
Lisansa o kadar kolay sordular yok nikotini sordular yuh yani
Canım sınav herkese zor. Sapmalar çok yükselir. En az 1 2 puan oynar diyebilirim. Mülakat olayı gelmezse avantajlı durum. Memurlara baktım 10 soru okudum tarihten 7si doğru 3 ü boş :KK70: Boşum fazlaydı benim 10/15u geçmiştir. Herkes aynı durumda yani. Lisans soruları gibi değil ki. Önlisansa giren çok olduğu için zor oluyor. Bu yıl iki katı başvuru olunca iyice zorlaştırmışlar. 30 yıl önce ölmüş adamı ne bileyim ben, fii tarihinden kalma uygarlık hele. Saçmalamışlar. Çok fazla elemek istemişler. Bu kesin.

Canım sınav herkese zor. Sapmalar çok yükselir. En az 1 2 puan oynar diyebilirim. Mülakat olayı gelmezse avantajlı durum. Memurlara baktım 10 soru okudum tarihten 7si doğru 3 ü boş :KK70: Boşum fazlaydı benim 10/15u geçmiştir. Herkes aynı durumda yani. Lisans soruları gibi değil ki. Önlisansa giren çok olduğu için zor oluyor. Bu yıl iki katı başvuru olunca iyice zorlaştırmışlar. 30 yıl önce ölmüş adamı ne bileyim ben, fii tarihinden kalma uygarlık hele. Saçmalamışlar. Çok fazla elemek istemişler. Bu kesin.
Valla çok güzel yorumladin canim ya .:)
İnşAllah öyle olur ya :/
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Hiç iyi değil ya napcam bilmiyorum.:) :KK43: senin nasıl canim gerci sanırım senin bölüm hemşirelik
İnşAllah hayırlı bir yere atanirsin
Benim sandığımdan daha iyi gelecek ama şimdi de mülakat falan diyorlar çok canım sıkılıyor ağzımın tadı bile yok çok soğudum herşeydn

Benim sandığımdan daha iyi gelecek ama şimdi de mülakat falan diyorlar çok canım sıkılıyor ağzımın tadı bile yok çok soğudum herşeydn

benimde iyi değildi malesef herkes dökülmüş daha da hazırlanmam herşeyin hayırlısı

Benim ilk hazırlanışımdı, geçmiş sorulara bakmıştım ama böyle sorular görmedim :)

Merhaba kızlar. Benim sınavım hiç iyi değildi. Çok güvendiğim Türkçe sorularında bile ancak 20 - 21 netim var :oha::KK12:

sınavım berbattı kızlar :KK43:

Merhabalar arkadaslar
Bende ciddi bir hazirlik evresi gecirmistim, zaten bildiginiz gibi alt yapim da vardi, 90 na yakin deneme cozdum son aylar.

Ama sinav da benim istedigim gibi gecmedi, canim cok sikildi, netlerime bakmadim, supriz olacak.

Cok guvendigim matematige 1 saat ayirdim ve ancak 14 tane isaretleyebildim.

Bu sene alimlar da cok az olacakmis, ne olacak halimiz bilmiyorum :kızgın:

X