- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Senin net ler ne durumda cnm ?Benim tarih cografya videolar bitti turkce mat izlemey basladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin net ler ne durumda cnm ?Benim tarih cografya videolar bitti turkce mat izlemey basladim
Aker kartal isem yayincilikTurkceyi kimi izliyirsunuz
Aynen karisiyorBende yaaa Türkçeyi bile basit diyip geçmemek lazım nasıl zor haftalardir dilbilgisi isliyoruz bizde ne uzuuunnn ne zoooorrr ne sıkıcı konu ya
Daha deneme cozmuoyrum dersler bitince baslayacam . Soru bankasi cozuorum degisiyor konulara gore bazisinda bir kac yanlisim bazisinda epey yanlisim cikiyorSenin net ler ne durumda cnm ?
Hep diyorum isem patladı bu sene :) bende ilk videosuna bakmistim nasıl anlatıyor diye benimle yasit adam ya kitap falan yazmış çıkarmış biz hala oo ilgimi çekmişti güzel anlatiyor ama beğendim ben anlatisini.Aker kartal isem yayincilik
Bir arkadasim daha tavsiye etti. Bende dinleyecem insallahAker kartal isem yayincilik
Benim de dilbilgim.cok zayif. İnsallah yapabilirim videolarlaTurkce dilbilgisi dinlerken cok iyi anlamis gibi oluyorum soru cozmeye gelince kafam cok karisiyor kolay yontemi bulmak gerek tam oturmasi icin
Bende bilbilgisi yapamıyorum ya bide anlatım bozukluğuBenim de dilbilgim.cok zayif. İnsallah yapabilirim videolarla
Benden de 2 yas kucukHep diyorum isem patladı bu sene :) bende ilk videosuna bakmistim nasıl anlatıyor diye benimle yasit adam ya kitap falan yazmış çıkarmış biz hala oo ilgimi çekmişti güzel anlatiyor ama beğendim ben anlatisini.
Benden de 2 yas kucuk
Benim de dikkatimi çekti bu zaten tarih için en az 3 kaynaktan çalışın diye bastıra bastıra söylüyorlar ekime kadar 1 tur daha dinlicek misin cnm ?Ramaxan yetkin benden de 2 yas buyuk allahtan
Bende tarih videolarini bitirdim. Tek basina video izlemek eksik kalinir bence. Ustun koru gectigi yerler de olmus.
Ama yine de Guzel
Yok canim 1 yasinda bebekle dinlemek zor. 2. Tur dinleyememBenim de dikkatimi çekti bu zaten tarih için en az 3 kaynaktan çalışın diye bastıra bastıra söylüyorlar ekime kadar 1 tur daha dinlicek misin cnm ?