- 25 Şubat 2016
- 3
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynuymisiz canim. Bende gecis yaptim..bende işletme 3. sınıf. 2 yıl muhasebe okudum sonra dgs'den aöf işletmeye geçiş yaptım
kızlar whatsapp çalışma grubunuz var mı ?? varsa katılmak isterim beraber çalışırız.
Olsa süper olur. Bende katılıRIM
bende katılırım buraya hergün bakmak zor oluyor bide bi baktım mı çıkamıyorum başka konular da dikkatimi çekiyor
tamam canım ben sana mesaj olarak atıyıma.selam canım =) biz Minos87 ile numaralarımızı kaydettik fakat henüz dersle ilgili paylaşım yapamadık =) 2 gündür çok meşguldüm çalışmaya fırsatım olmadı. ben mesaj atamıyorum galiba pek aktif değilim o yüzden =( bana numaranı mesajdan gönder grup kuralım hergün en az 1 konu çalışalım. bende ihtiyaç konu anlatım kitapları var birde yediiklim çözümlü soru bankası aldım. yargı'nın defter-kitap olan kitabı var konuları özet halinde anlatıyor o da çok iyi mesela.
Benim 9 tane derdim vargüzel geçti, tüm dersleri geçtim çok şükür =) senin nasıldı?
vize zamanları çok sıkıntılıydım sorunlar üst üste gelmişti notlarımda 35 45 vardı. notları görünce kendime dedim ki bu notları finalde kurtaracaksın şimdi derslerden başka bir şeyi düşünmeyeceksin sınavdan sonra istediğin kadar ağlayabilirsin.. oturdum finallere çok çalıştım ve en kötü notum BC oldu dersleri kurtardım. Sınavdan sonra kendimi de toparladım ve bazı konularla ilgili olan şeyleri boşverdim. =)
Canim.daha konularun basindasin cok normal ekaik konularin varken dusuk gelmesi.Günaydınn bugün coğrafya konu bitirip soru çözcem yarında tekrar yapıcam pazartesi deneme var iyi geçsin artık 9. denemem netlerim artması gerekken giderek düşüyor ve giderek zorlaşan sorular bana illalaaahh dedirtiyor
TG. 1 33 net le başladım canim çok düşükCanim.daha konularun basindasin cok normal ekaik konularin varken dusuk gelmesi.
Kac geliyor simdi?
Turkceyi kimi izliyirsunuzBenim tarih cografya videolar bitti turkce mat izlemey basladim
Bende yaaa Türkçeyi bile basit diyip geçmemek lazım nasıl zor haftalardir dilbilgisi isliyoruz bizde ne uzuuunnn ne zoooorrr ne sıkıcı konu yaTurkce sozcukte yapi cok karistiyorum ben yaaaa