ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Arkadaşlar kpss ile ilgili videolar yüklüyorum işinize yarar belki bakmanızda fayda var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel geçti, tüm dersleri geçtim çok şükür =) senin nasıldı?
vize zamanları çok sıkıntılıydım sorunlar üst üste gelmişti notlarımda 35 45 vardı. notları görünce kendime dedim ki bu notları finalde kurtaracaksın şimdi derslerden başka bir şeyi düşünmeyeceksin sınavdan sonra istediğin kadar ağlayabilirsin.. oturdum finallere çok çalıştım ve en kötü notum BC oldu dersleri kurtardım. Sınavdan sonra kendimi de toparladım ve bazı konularla ilgili olan şeyleri boşverdim. =)

kızlar whatsapp çalışma grubunuz var mı ?? varsa katılmak isterim beraber çalışırız.

Olsa süper olur. Bende katılıRIM

bende katılırım buraya hergün bakmak zor oluyor bide bi baktım mı çıkamıyorum :rolleyes: başka konular da dikkatimi çekiyor :confused:

selam bayanlar takip ettiğim bi instagram sayfasından grup oluşturduk bizde 33 kız muhabbet yok sadece bilgi paylaşıyoruz gerçekten çok iyi zaman zaman burda da paylaşıyorum elimde olanları ayrıyetten kurarsanız bana da uyar yani kpss olunca konu heryerde varım :KK70: ama burayı da ihmal etmeyin gelin yani

a.selam canım =) biz Minos87 Minos87 ile numaralarımızı kaydettik fakat henüz dersle ilgili paylaşım yapamadık =) 2 gündür çok meşguldüm çalışmaya fırsatım olmadı. ben mesaj atamıyorum galiba pek aktif değilim o yüzden =( bana numaranı mesajdan gönder grup kuralım hergün en az 1 konu çalışalım. bende ihtiyaç konu anlatım kitapları var birde yediiklim çözümlü soru bankası aldım. yargı'nın defter-kitap olan kitabı var konuları özet halinde anlatıyor o da çok iyi mesela.

a.selam canım =) biz Minos87 Minos87 ile numaralarımızı kaydettik fakat henüz dersle ilgili paylaşım yapamadık =) 2 gündür çok meşguldüm çalışmaya fırsatım olmadı. ben mesaj atamıyorum galiba pek aktif değilim o yüzden =( bana numaranı mesajdan gönder grup kuralım hergün en az 1 konu çalışalım. bende ihtiyaç konu anlatım kitapları var birde yediiklim çözümlü soru bankası aldım. yargı'nın defter-kitap olan kitabı var konuları özet halinde anlatıyor o da çok iyi mesela.
tamam canım ben sana mesaj olarak atıyım :KK66:

x yayıncılık,yediiklim,beyaz kalem,puan akademi,pegem akademi şimdilik bu yayınların testlerini aldım bebeklerim hemen gelsinde soru çözeyim bende bol bol isem i unuttum sipariş verdikten sonra aklıma geldi bidakine de isem vs. almam lazım

bende de kitapseç, x yayıncılık var ama pegem ve beyaz kalem yok. bu kitaplarım bitince pegem ve beyaz kalem almayı düşünüyorum =) aöf'den de murat yayıncılık çok iyi. aöf kitaplarındaki konulara pek çalışmadım konu sonundaki soruları çözdüm murat yayın kitabına çalıştım hep.

güzel geçti, tüm dersleri geçtim çok şükür =) senin nasıldı?
vize zamanları çok sıkıntılıydım sorunlar üst üste gelmişti notlarımda 35 45 vardı. notları görünce kendime dedim ki bu notları finalde kurtaracaksın şimdi derslerden başka bir şeyi düşünmeyeceksin sınavdan sonra istediğin kadar ağlayabilirsin.. oturdum finallere çok çalıştım ve en kötü notum BC oldu dersleri kurtardım. Sınavdan sonra kendimi de toparladım ve bazı konularla ilgili olan şeyleri boşverdim. =)
Benim 9 tane derdim var
1 tane dd var benim de digerleri iyi.
Ortalamam 3.15 ten dolayi onu da sorunlu gectim.

Günaydınn bugün coğrafya konu bitirip soru çözcem yarında tekrar yapıcam pazartesi deneme var iyi geçsin artık 9. denemem netlerim artması gerekken giderek düşüyor ve giderek zorlaşan sorular bana illalaaahh dedirtiyor

Günaydınn bugün coğrafya konu bitirip soru çözcem yarında tekrar yapıcam pazartesi deneme var iyi geçsin artık 9. denemem netlerim artması gerekken giderek düşüyor ve giderek zorlaşan sorular bana illalaaahh dedirtiyor
Canim.daha konularun basindasin cok normal ekaik konularin varken dusuk gelmesi.
Kac geliyor simdi?

FB_IMG_1456574025956.jpg

X