Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim teşekkür ederim :*Masallah canim sana da
Hangi yayinlari aldin ?
Canim yediiklim.yargi ihtiyac isem data bunlar guzel yayinlarKozmik oda yargı. Pegem seti. Kitapsec Yayıncılık coğrafya. Uzman kariyer. Düzgün yazaMamasın. Yeniden yazayım dedim :) onerdiginiz başka yayınlar var mı kızlar?
kozmik oda nasıl diğerlerini biliyorum ama isem yayıncılık ve kozmik oda yı merak ediyorumKozmik oda yargı. Pegem seti. Kitapsec Yayıncılık coğrafya. Uzman kariyer. Düzgün yazaMamasın. Yeniden yazayım dedim :) onerdiginiz başka yayınlar var mı kızlar?
Bide kitapsec den alıyorum bende hep başka bi site biliyor musun canım alabilceğimiz _?Kozmik oda yargı. Pegem seti. Kitapsec Yayıncılık coğrafya. Uzman kariyer. Düzgün yazaMamasın. Yeniden yazayım dedim :) onerdiginiz başka yayınlar var mı kızlar?
Soruları güzel cidden. Ben yargı dershanesindeyim ama konu anlatım kitaplarından memnun olduğum söylenemez açıkçası. Tek Coğrafya güzel diyebilirim. Ama kozmik oda başlı başına bir kitap olmuş. Alan arkadaşım da var. O da benimle aynı fikirde. Uzman kariyer ve yedi iklim de güzel ama sanki basit soru tarzları var gibi geldi bana içinden. Bir de avantaj kitap var tatlım oraya bak. Orada da süper kitaplar var ama kitap seç sanki daha hızlı ve daha uygun gibi.kozmik oda nasıl diğerlerini biliyorum ama isem yayıncılık ve kozmik oda yı merak ediyorum
Isem de güzel. Ama bir ihtiyaç kadar değil şu an en popüler olan yayın zaten isem ama sorularindan değil bana göre detay verdiği için.Soruları güzel cidden. Ben yargı dershanesindeyim ama konu anlatım kitaplarından memnun olduğum söylenemez açıkçası. Tek Coğrafya güzel diyebilirim. Ama kozmik oda başlı başına bir kitap olmuş. Alan arkadaşım da var. O da benimle aynı fikirde. Uzman kariyer ve yedi iklim de güzel ama sanki basit soru tarzları var gibi geldi bana içinden. Bir de avantaj kitap var tatlım oraya bak. Orada da süper kitaplar var ama kitap seç sanki daha hızlı ve daha uygun gibi.
Aldım tatlım onlarda var ama datayi hiç ama hiç onermiyorum bu sene. Biraz değiştirip satsaydi kitabı daha çok sevinirdim. Geçen sene favori kitabimdi ama bu sene hiç değişiklik yok aynı sorular var içinde. Foto atabilsem kanitlardim inan ki.Canim yediiklim.yargi ihtiyac isem data bunlar guzel yayinlar
Aklimda bulunsun canimAldım tatlım onlarda var ama datayi hiç ama hiç onermiyorum bu sene. Biraz değiştirip satsaydi kitabı daha çok sevinirdim. Geçen sene favori kitabimdi ama bu sene hiç değişiklik yok aynı sorular var içinde. Foto atabilsem kanitlardim inan ki.
Ahaha benimde :) hadi kızlar biriniz yapın yahu vallahi süper olur; )bende katılırım buraya hergün bakmak zor oluyor bide bi baktım mı çıkamıyorum başka konular da dikkatimi çekiyor
Hamgi bolum.canimcanım numaranı özelden yaz, kaydedip sana wp tan msj atacam. katılımcı oldukça ekleriz. yalnız ben aöf sınavlarına çalıştım derslerden geçtim şükür. fakat kpss'ye zaman ayıramadım artık kpss'ye yoğulaşacam aöf vize tarihine kadar. özel mesaj gönderemedim ben