Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ders ders gıttıgın için mi bu kadar hızlısın canm 9 ay var daha dış politikaya falan gelmısssın Bizim de hocalar falan daha cok nasıl olsa dıye olabıldıgınce yavaş gıdıyolarBende dun inkilap ve ilkeleri bitirdim 140 soru cozdum.
Cozmem gereken 180 soru daha var ama bugun dis politika ya basladim. Hafta sonuna kadar tarihi bitirmem icin gunde 3 video yu bitirmem gerek.
Sabah 1 video izledim kizim uyandi. Simdi tekrar uyudu bende dersin basina geciyorum.
İnsallah 2 video izleyene kadar uyur
Canim ben daha once hazirlandigim icin notlarim vs hepsi duruyor. Simdi de ramazan hocayi dinleyip not aliyorum 2 kitaptan sorulari cozuyorumDers ders gıttıgın için mi bu kadar hızlısın canm 9 ay var daha dış politikaya falan gelmısssın Bizim de hocalar falan daha cok nasıl olsa dıye olabıldıgınce yavaş gıdıyolar
Ben ilk defa duyuyorum bunuduraklama dağılma gerileme bu dönemlerin isimleri bile değişmiş dün öğrendim ben daha valla
arayış yılları
değişim ve diplomasi yılları
ve en uzun yüzyıl olarak geçiyormuş artık
Canim ben gecen senehangi yayınların testlerini çözzüyosunuz __ ??
memnun kaldıklarınız hangileri _?
bende ihtiyaç data x yayıncılık vardı elimde her dersin 900 küsur yaprak testleri bitirdim onları yeniden alıcam da pegemi mutlaka almam lazım zaten güzel kaliteli sorular varmışCanim ben gecen sene
Yargi, yediiklim, ihtiyac, pegem, beyaz kalem x yayincilim bitirdim.
Bu sene sene daha farkli kitaplar cikmis
Ben simdilik yargi yediiklim pegemle basladim. En az 3 yayin daha almam gerek bakalim
Masallah canimbende ihtiyaç data x yayıncılık vardı elimde her dersin 900 küsur yaprak testleri bitirdim onları yeniden alıcam da pegemi mutlaka almam lazım zaten güzel kaliteli sorular varmış
Oooo masallah bende 58. Videodayim.Tarih videarim bitti cok sukur. Ya anayasa calismaya baslayacagim, yada tarih tekrari yapacagim ikisi arasinda kararsiz kaldim.
Cuma gunu memlekete gidecegim 1 haftaligina. Ara vermem gerekecek.
Nisan ortasi gibi sinavlarim var acikogretim. O zamana kadar anayasa biter insallah.
Masallah canim
Dersaneye gidiyor musun ?
İhtiyaç akademiye gidiyorum canım soru bankalarını çözmüyorum daha zaman var diye çek kopar yaprak testleri falan çözüyorum o yüzden soru bankasını da 2 kere çözmek lazımmış zaten genel tekrarlardan sonra da onlara başlarım artık.Tarih videarim bitti cok sukur. Ya anayasa calismaya baslayacagim, yada tarih tekrari yapacagim ikisi arasinda kararsiz kaldim.
Cuma gunu memlekete gidecegim 1 haftaligina. Ara vermem gerekecek.
Nisan ortasi gibi sinavlarim var acikogretim. O zamana kadar anayasa biter insallah.
Canim soru cozmemek olur mu hicİhtiyaç akademiye gidiyorum canım soru bankalarını çözmüyorum daha zaman var diye çek kopar yaprak testleri falan çözüyorum o yüzden soru bankasını da 2 kere çözmek lazımmış zaten genel tekrarlardan sonra da onlara başlarım artık.
77 video bitirdin demek mAaşaaallah benim daha çok var
soru çözüyorum tabiki sorusuz zaten ilerlemiyorum sadece soru bankalarını çözmedim genel tekrardan sonra çözerim diye ama bende özellikle pegem falan almak istiyorum baişka başka yayınların araştırıyorum bakalımCanim soru cozmemek olur mu hic
1 yayin degil ki 4-5 yayin cozeceksin simdiden basla mutlaka
Ben insallah 5 yayin cozmeyi planladim.
Video izledikten sonra 2 farkli yayinin aorularini cozerek ilerledim. Bundan sonra da tekrar edip 3 yayin daha tarihten cozecegim insallah
Masallah canim sana daSelam kızlar. Uzun zamandır yazamadım maşallah siz bayagi ilerlemis siniz. Benim de anayasa bitti mat problemler kaldı tek. Coğrafya bitmek üzere. 1 matt dediği anda tarihle matematik yürütms olacağım inşallah. Tarihte yükselmedeyim. Ilk konar tamam ama tekrar edicem. Süper yayınlar aldım netten tavsiye ediyorum.