Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ramazan yetginindiinliyorum o anlattikca bunbilgi degisti diyor. Ama ayri olarak not almadimTarihte 70 e yakın bilgi değişmiş/güncellenmiş bunları toplu şekilde bi yerde gören duyan olursa burada paylaşabilir miii
işletme yönetimi canım sizin bolum neydiBölüm ne peki ?
Ankara' dan daha soğuk bi yer Boluuuuuu
Bende onu dinliyorum tabi de belki toplu şekilde gören olur diye diim dedim kötü olmuş değişen şeyler ya gıcık bi durumCanim ramazan yetginindiinliyorum o anlattikca bunbilgi degisti diyor. Ama ayri olarak not almadim
bilgisayar promramcılığı benimdeişletme yönetimi canım sizin bolum neydi
Bende kizimi uyutup video izleyecegim.Günaydın herkeseeeee video izlemekle başlıyorum güne bakalımmm
sorma bende bu ara devreleri yaktım resmen ya isyeaannnn diyorum duraklama bitirdik bizde ama deneme test çözerken öncekiler hoooppp uçup gitmiş tekrar işini düzenli bi şekilde yapmam lazım galibaTarih 17. 18 19. Yy bitirdim kafam patladi resmen sinava kadar en az 3 kez tekrar yapmak gerek Allah yardimcimiz olsun
Tarih 17. 18 19. Yy bitirdim kafam patladi resmen sinava kadar en az 3 kez tekrar yapmak gerek Allah yardimcimiz olsun
Bende bugun cumhuriyeti ilan edecegimsorma bende bu ara devreleri yaktım resmen ya isyeaannnn diyorum duraklama bitirdik bizde ama deneme test çözerken öncekiler hoooppp uçup gitmiş tekrar işini düzenli bi şekilde yapmam lazım galiba
Aynen islahatlar birbirine giriyor birinn yaptigini biri tamamlamis falan buydu herhalde diyorum oteki cikiyor. Cok karisiyorsorma bende bu ara devreleri yaktım resmen ya isyeaannnn diyorum duraklama bitirdik bizde ama deneme test çözerken öncekiler hoooppp uçup gitmiş tekrar işini düzenli bi şekilde yapmam lazım galiba
Ewet sik tekrar yapmak gerekiyor ama sadece tarih olsa tarihe agirlik vereyeim derken digerleri gidecek bu seferde Allah yardimcimiz olsun neyseki daha zaman varBende bugun cumhuriyeti ilan edecegim
Bu hafta bitiyor insallah tatih
Ama tekrarlari siki yaomam gerek bundan sonra
Butun dersleri bir arada goturmek gerekEwet sik tekrar yapmak gerekiyor ama sadece tarih olsa tarihe agirlik vereyeim derken digerleri gidecek bu seferde Allah yardimcimiz olsun neyseki daha zaman var
Bende tarihle cografyayi beraber goturuyorum sonra matematik turkce tabi tarih ve cografyadanda surekli soru cozecem unutmamak icin sonra hepsini beraber son aylardada vatandaslik dinleyim diyorum ama bakalimButun dersleri bir arada goturmek gerek
Ben 5. Aya kadar insallah tum dersleri tek tek cakisarak bitirecegim, 5.aydan sonra birliktr calisacagim.