Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 gundur cakisamadimkızlar yaaaa kaç günlerdir çalışamıyorum misafirler vardı yine çooooook geride kaldım
Hemen başla ozaman hicccc vakit kaybetmeden :)kızlar yaaaa kaç günlerdir çalışamıyorum misafirler vardı yine çooooook geride kaldım
Gunceke son 1 ay yuklenmeliyix canimInsallah okunuyodur 57. Ve 59. Sorular kırmızı ile işaretli olanlar doğrudur
Benimde cok uykum var ama kizim uyumusken derse devamGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hava çok güzel hiç çalışasım yok ama mecbur çalışcam
oo maşallah ben daha o kadar ilerleyemedım eski videolar vardı bende onlardan ilerlemiştim en son ki çekilen videoları indirdim sonradan yeniden başladım farklar var zaten ramazan yetgin dinliosan sende eğer ondan bahsedıyorum benBenimde cok uykum var ama kizim uyumusken derse devam
Tarih 42. Video dayim
lisanssanız yavaş bencee önlisans iseniz normal 9 aycık var çünküsü dahaaa :)) hangi şehir orası burası da karlı ve soğukKolay gelsin hepimize bende daha mat la Turkcedeyim yavasmi gidiyorum acaba burada hava buz gibi kar var
Onlisans canım ankara burası buzzz gibi orası neresioo maşallah ben daha o kadar ilerleyemedım eski videolar vardı bende onlardan ilerlemiştim en son ki çekilen videoları indirdim sonradan yeniden başladım farklar var zaten ramazan yetgin dinliosan sende eğer ondan bahsedıyorum ben
lisanssanız yavaş bencee önlisans iseniz normal 9 aycık var çünküsü dahaaa :)) hangi şehir orası burası da karlı ve soğuk
Yok canım ya video izlemedim sözelde izliycem inşallah mat temel vardı zaten üstünden geciyorum kolay gelsin sizedeOnlisans canım ankara burası buzzz gibi orası neresi
Yok canım ya video izlemedim sözelde izliycem inşallah mat temel vardı zaten üstünden geciyorum kolay gelsin sizedeoo maşallah ben daha o kadar ilerleyemedım eski videolar vardı bende onlardan ilerlemiştim en son ki çekilen videoları indirdim sonradan yeniden başladım farklar var zaten ramazan yetgin dinliosan sende eğer ondan bahsedıyorum ben
lisanssanız yavaş bencee önlisans iseniz normal 9 aycık var çünküsü dahaaa :)) hangi şehir orası burası da karlı ve soğuk
Evet canim ramazan yetkinoo maşallah ben daha o kadar ilerleyemedım eski videolar vardı bende onlardan ilerlemiştim en son ki çekilen videoları indirdim sonradan yeniden başladım farklar var zaten ramazan yetgin dinliosan sende eğer ondan bahsedıyorum ben
Bölüm ne peki ?Onlisans canım ankara burası buzzz gibi orası neresi