ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Tarihte 70 e yakın bilgi değişmiş/güncellenmiş bunları toplu şekilde bi yerde gören duyan olursa burada paylaşabilir miii

Tarih 17. 18 19. Yy bitirdim kafam patladi resmen sinava kadar en az 3 kez tekrar yapmak gerek Allah yardimcimiz olsun

Tarih 17. 18 19. Yy bitirdim kafam patladi resmen sinava kadar en az 3 kez tekrar yapmak gerek Allah yardimcimiz olsun
sorma bende bu ara devreleri yaktım resmen ya isyeaannnn diyorum duraklama bitirdik bizde ama deneme test çözerken öncekiler hoooppp uçup gitmiş tekrar işini düzenli bi şekilde yapmam lazım galiba

sorma bende bu ara devreleri yaktım resmen ya isyeaannnn diyorum duraklama bitirdik bizde ama deneme test çözerken öncekiler hoooppp uçup gitmiş tekrar işini düzenli bi şekilde yapmam lazım galiba
Bende bugun cumhuriyeti ilan edecegim
Bu hafta bitiyor insallah tatih
Ama tekrarlari siki yaomam gerek bundan sonra

Aynen islahatlar birbirine giriyor birinn yaptigini biri tamamlamis falan buydu herhalde diyorum oteki cikiyor. Cok karisiyor

Bende bugun cumhuriyeti ilan edecegim
Bu hafta bitiyor insallah tatih
Ama tekrarlari siki yaomam gerek bundan sonra
Ewet sik tekrar yapmak gerekiyor ama sadece tarih olsa tarihe agirlik vereyeim derken digerleri gidecek bu seferde Allah yardimcimiz olsun neyseki daha zaman var

Ewet sik tekrar yapmak gerekiyor ama sadece tarih olsa tarihe agirlik vereyeim derken digerleri gidecek bu seferde Allah yardimcimiz olsun neyseki daha zaman var
Butun dersleri bir arada goturmek gerek
Ben 5. Aya kadar insallah tum dersleri tek tek cakisarak bitirecegim, 5.aydan sonra birliktr calisacagim.

Butun dersleri bir arada goturmek gerek
Ben 5. Aya kadar insallah tum dersleri tek tek cakisarak bitirecegim, 5.aydan sonra birliktr calisacagim.
Bende tarihle cografyayi beraber goturuyorum sonra matematik turkce tabi tarih ve cografyadanda surekli soru cozecem unutmamak icin sonra hepsini beraber son aylardada vatandaslik dinleyim diyorum ama bakalim

Tekrar önemli gerçekten dershane tatildeyken bütün dersleri baştan tekrar ettim aynı gideyim diye konuları esitledim şimdi aynı gidiyorum ama o zaman bile bi çok şeyin uçup gittiğini gördüm sık sık yapmak lazım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…