- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 41
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Yorum yapıcak oluyorum sonra bu tarz yazılara acayip gıcık olup vazgeciyoum. Ben sana soyleyim niye terkkettigini, kendini bu begenmisligin ve insanları küçük görmen yuzundendir. Kalbin çirkin olduğu içinde olabilir. Yoksa bir insanı bukadar asagilaman seni çirkin yapmış. Saydığın o özelliklerde bir sürü insan vardır bu sitede.onlarada hakaret ediyorsun. Onu beğenmiş sevmiş belki seninde bilmedigin çirkin bi özelliğin vardir;belki ağzın kokuyordu belki terin kokuyordu farkında degildin kacirdin adamiBeni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
tenim kokmaz canım,ağzım da bak hevesin kursağında kaldı :)))))Yorum yapıcak oluyorum sonra bu tarz yazılara acayip gıcık olup vazgeciyoum. Ben sana soyleyim niye terkkettigini, kendini bu begenmisligin ve insanları küçük görmen yuzundendir. Kalbin çirkin olduğu içinde olabilir. Yoksa bir insanı bukadar asagilaman seni çirkin yapmış. Saydığın o özelliklerde bir sürü insan vardır bu sitede.onlarada hakaret ediyorsun. Onu beğenmiş sevmiş belki seninde bilmedigin çirkin bi özelliğin vardir;belki ağzına kokuyordu belki terin kokuyordu farkında degildin kacirdin adami
Madem bukadar kötü niye berabersin niye peşinden kosuyorsunben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam
Bilemeyiz canım .nasıl ki o kizi da bilmiyoruztenim kokmaz canım,ağzım da bak hevesin kursağında kaldı :)))))
o nerden çıktı şimdi ruhunun f. liği ya allah aşkına oradan buradan toplayıp yazmışsın. ona göre kadının tarifi oydu olması gereken kadın profili. kıza öyle dediğimi nerden çıkardın. tövbee tövbeeeBuram buram kıskançlık, çekememezlik kokan bir konu. Suratındaki sivilcesinden tut, ruhunun fahişeliğine kadar etmediğiniz hakaret kalmamış. Yazık size doğrusu. Bu kadar mı hazmedemediniz eski sevgilinin başka kız bulmasını? Hakaretleriniz bittiyse kendi kendinize kıskançlıktan çatlayın. Elaleme bulaşmayın. Demek ki bu işler kiloyla, saçla, suratla olmuyormuş. Bunlar bir erkeği elde tutmak için yeterli değilmiş. Yazdıklarınız çok itici. Tanımadığınız etmediğiniz kıza söveceğinize kendi içinizi temizleyin.
Muhteşem bir yorum, tebrik ederim. Çünkü dünyada güzel olan, zayıf olan, sivilcesiz olan kimse bu aşağılamalara karşı çıkmaz, değil mi?
Burada insanlar betimlemelerden canları yandıkları için ya da yaraları olup da gocundukları için eleştiri yapmıyorlar. O yorumlar yanlış, o betimlemeler yanlış, onu öyle aşağılamak yanlış. Bu yüzden insanlar buna karşı çıkıyorlar. Yanlış yorumlarda bulundukları için eleştirilerini yapıyorlar. Sizse gelip olayı "eleştirdiğinize göre şişmansınız" seviyesine indiriyorsunuz.
Birisi çıkar can yakmak için buraya konuşlanmışsınız der, diğeri gelir konu sahibi için empati yapılıp diğer kızın görülmemesini ister, başkası çıkar kendinizi übermensch ilan ettiniz der. Konu sahibi çıkmış "eski konularımı okuyun siZi çekemiceeem" yazıp duruyor, burda konuşulan şey onun eski konularıyla tamamen alakasız bir şey halbuki.
Bence bırakalım hanımlar. Daha yorum yazmayalım biz. Karşımızda söylenenler hoşlarına gitmiyor diye mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı bilmiyorum ama, dediğimiz hiçbir şeyi dinlemeyen, düşünmeyen, takmayıp kendi hallerinde takılıp bizim onlardan hınç çıkardığımıZı düşünen bir güruh var.
Bilemeyiz canım .nasıl ki o kizi da bilmiyoruz
aksine çok rahatladım :)))üzgünüm. benim içim temiz zaten sen rahat ol :)))Buram buram kıskançlık, çekememezlik kokan bir konu. Suratındaki sivilcesinden tut, ruhunun fahişeliğine kadar etmediğiniz hakaret kalmamış. Yazık size doğrusu. Bu kadar mı hazmedemediniz eski sevgilinin başka kız bulmasını? Hakaretleriniz bittiyse kendi kendinize kıskançlıktan çatlayın. Elaleme bulaşmayın. Demek ki bu işler kiloyla, saçla, suratla olmuyormuş. Bunlar bir erkeği elde tutmak için yeterli değilmiş. Yazdıklarınız çok itici. Tanımadığınız etmediğiniz kıza söveceğinize kendi içinizi temizleyin.
Keşke benim eski sevgilimin sevgilisi de çirkin olsa =)))
Maalesef benim gibi 10 tanesini cebinden çıkarır
Konu sahibine amma yuklenilmis, herkes sankim Meryem Ana. Terk edilirlerse eski sevgilinin yeni sevgilisine methiyeler dizerler, dugunlerine hediye de gondeririler, cok yucegonululer coooooook, tebrik ederim.
Herkes insan , sevmek de , unutamamak da , sevmesen bile kiyaslama yapmak da cok normal seyler, insani seyler. Ama yuce, ulu kk kadinlari asla boyle seyler yapmazlar, hepsi birer iyilik timsali, hepsi Meryem Ana, hepsi birer Übermensch. KK kadinlari kesinlikle normal insan psikolojisini yasamaz, onlar bambaska insanustu bir boyutun kafasini yasarlar, hepsi icin birer insanustu yaratik diyebiliriz. Ehh haliyle insanustu yorumcularimiz, insan zayifliklari gosteren igrenc insanciklara kendi icdunyalarinin mukemmelligini, yuceligini sergilemeli, bu firsat kacmaz. Konu sahibesi, kiskaaaaaaaanc, fesat, igrenc bir insancik , siz meleklerin ne kadar ustun, onunsa ne kadar rezil oldugunu gostermenize ihtiyaci var tabi.
güzel, çağla ş...l dir :)))Gönül kimi severse güzel odurrr
şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mibunun konu sahibi üzerinden vicdan mastürbasyonu yapmakla hiç alakası yok. elbet ben de insanların fiziksel özelliğiyle ilgili hoş olmayan şeyler düşünüp kıyas yapmışımdır. ama içimden düşünürüm veya yakınıma söylerim ve bunun yanlış olduğunu da bilirim.alenen bunu foruma yazmam.
hadi yazdı,gayet kadına nefretle yazılmış,çirkin diyip geçilmemiş.kadına üzülüyorum falan hikaye. mesajı bile bunu mu buldun minvalinde atayım mı diyor. adama değil yine öfke. bir kadını fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılan birini kınamak da insan psikolojisi.
ki ilişki zaten garip.haliyle terketme kısmı da insan psikolojisini anlamaya yetmiyor.burda hiç elle tutulur yanı olmayan bi herif için bozbulanıkları yedirtmem:)
Bırak Allah aşkına. Anlaşılıyor kime ne dediğin. Arkasında duramayacağın laflar etme, edeceksen de hatırlatılınca yan çizme.o nerden çıktı şimdi ruhunun f. liği ya allah aşkına oradan buradan toplayıp yazmışsın. ona göre kadının tarifi oydu olması gereken kadın profili. kıza öyle dediğimi nerden çıkardın. tövbee tövbeee
teacher hanımcığım o zaman adam üzerinden konu açaydın ya. kadını niye asıl hedefe koyuyosun.şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mi