onları gördüm

Yorum yapıcak oluyorum sonra bu tarz yazılara acayip gıcık olup vazgeciyoum. Ben sana soyleyim niye terkkettigini, kendini bu begenmisligin ve insanları küçük görmen yuzundendir. Kalbin çirkin olduğu içinde olabilir. Yoksa bir insanı bukadar asagilaman seni çirkin yapmış. Saydığın o özelliklerde bir sürü insan vardır bu sitede.onlarada hakaret ediyorsun. Onu beğenmiş sevmiş belki seninde bilmedigin çirkin bi özelliğin vardir;belki ağzın kokuyordu belki terin kokuyordu farkında degildin kacirdin adami

tenim kokmaz canım,ağzım da bak hevesin kursağında kaldı :)))))

Madem bukadar kötü niye berabersin niye peşinden kosuyorsun

Buram buram kıskançlık, çekememezlik kokan bir konu. Suratındaki sivilcesinden tut, ruhunun fahişeliğine kadar etmediğiniz hakaret kalmamış. Yazık size doğrusu. Bu kadar mı hazmedemediniz eski sevgilinin başka kız bulmasını? Hakaretleriniz bittiyse kendi kendinize kıskançlıktan çatlayın. Elaleme bulaşmayın. Demek ki bu işler kiloyla, saçla, suratla olmuyormuş. Bunlar bir erkeği elde tutmak için yeterli değilmiş. Yazdıklarınız çok itici. Tanımadığınız etmediğiniz kıza söveceğinize kendi içinizi temizleyin.

o nerden çıktı şimdi ruhunun f. liği ya allah aşkına oradan buradan toplayıp yazmışsın. ona göre kadının tarifi oydu olması gereken kadın profili. kıza öyle dediğimi nerden çıkardın. tövbee tövbeee

Bu tür aşağılamalara güzeli, çirkini herkes karşı çıkar. Karşı çıkarken de senin kalbi kötü, kokuyor olabilirsin tarzında yorumlar yapılıyorsa yorumcular hakkında daha fazlasını düşünürüm ben.

Önce yaptiğiniz iğrenç betimlemeler yüzünden, sonra da yorum yazanlara yaptiğiniz saygisizca yorumlar yüzünden; sizin gibi bir meslektaşim olduğu için utaniyorum.

Kendi kıskançliğiniz ve hazimsizliğinizla tüketin kendinizi. Hiçbir yardimi ve tavsiyeyi haketmiyorsunuz.

Bilemeyiz canım .nasıl ki o kizi da bilmiyoruz

aksine çok rahatladım :)))üzgünüm. benim içim temiz zaten sen rahat ol :)))

bunun konu sahibi üzerinden vicdan mastürbasyonu yapmakla hiç alakası yok. elbet ben de insanların fiziksel özelliğiyle ilgili hoş olmayan şeyler düşünüp kıyas yapmışımdır. ama içimden düşünürüm veya yakınıma söylerim ve bunun yanlış olduğunu da bilirim.alenen bunu foruma yazmam.

hadi yazdı,gayet kadına nefretle yazılmış,çirkin diyip geçilmemiş.kadına üzülüyorum falan hikaye. mesajı bile bunu mu buldun minvalinde atayım mı diyor. adama değil yine öfke. bir kadını fiziksel özelliklerinden dolayı aşağılan birini kınamak da insan psikolojisi.

ki ilişki zaten garip.haliyle terketme kısmı da insan psikolojisini anlamaya yetmiyor.burda hiç elle tutulur yanı olmayan bi herif için bozbulanıkları yedirtmem:)

şunu bi anlamadınız o kadın da av yalnız denk getirememiş,bu seferki güzel değil. anladınız değil mi

Erkek arkadaşın hem çağla şikele hem de eski kız arkadaşına mı takıntılı? eski kız arkadaşının dış görünümü nasıl peki?

Bırak Allah aşkına. Anlaşılıyor kime ne dediğin. Arkasında duramayacağın laflar etme, edeceksen de hatırlatılınca yan çizme.

Kizlar eski erkek arkadasiniz sizi de bir kiz icin terketseydi
O kiz adriana da olsaydi emin olun onlari birlikte gorunce gozunuze dunyanin en cirkin kiziyms gibi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…