onları gördüm

Konu sahibi, ben senin yuregine oturmasini anliyorum. Ayni sey basima gelse, ben de bi icimden geciririm bunun icin miydi diye? Tamam onemli olan ic guzellik diyoruz ama bu adam doyumsuz, eski konulara bakarak konusuyorum. Her cicekten bal alan tiplerden.
Yelda, sana tavsiyem bu olayi unut ve iyice sindir. Bu adamdan hic bi halt olmayacagini sen de biliyorsun.

Bunlari biliyorsunuz madem sukredin o zaman sizden ayrildigina. Neden boyle tutarsiz bir adamla bir iliskiye baslamistiniz ki? Kiz guzeldi cirkindi ona yorum yapamam ama neden hep kadinlar asagilaniyor bu durum can sıkıcı belki biz eski sevgilinizi gorsek ne cirkin adammis bu kizi iyi bulmus bile diyebiliriz.

Kızın bir günahı yok, bu kadar gömmeseydiniz iyiydi. Siz yorumlarda bu adamı baya kötülemişsiniz, dolayısıyla kurtulduğunuza sevinmelisiniz bu kadar karaktersizse.Varsayımlarınızda anlamsız kalıyor o kızı sevmiyor, terkedip bana döner vb.tarzda.
Boşverin acıniz taze henüz zamanla geçecektir. Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra ve tabiki,
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ahhh sağol arkadaşım bazıları 2 saattir bombardımanda :)) evet hiçbir halt olmayacağını biliyorum. kendi pisliğinde boğulmasını diliyorum

oooo ona baksan ondan yakışıklısı yok, herkes buna hayran. ama hakkını yemeyelim yakışıklı da ama ruhu çok hasta.

durum şunu gösteriyor ki yaşadıklarımı hala sindiremedim, çektiğim sıkıntı da ondan.

sen bana hiç ilginç gelmedin ne yazık ki

E ilginc bisey yapmadim ki zaten :)

Hem gayet dikkatli okuduysan neden konuyla ilgili en az 2 mesaj yazdın

Arkadaşlar uzunca yazmışlar ayni seyleri tekrar etmeyim dedim. Kendi dikkatimi ceken cümleyi alintiladim.

konuyu dagitmayalim bence.
belki şaşkinliktan oyle yazdin ama kizi o sekilde anlatman hoş olmamis keske guzel biri degil falan deseydin daha iyi olurdu sanki

ahhh sağol arkadaşım bazıları 2 saattir bombardımanda :)) evet hiçbir halt olmayacağını biliyorum. kendi pisliğinde boğulmasını diliyorum
Ben suna da karsiyim, tum sucu o kiza yuklemek de yanlis.
Belki o da sadece kurbanlardan biri.
Belki tipi pek cazip degildir kizin ama sevmistir o pisligi. Eninde sonunda kalbi kirik bi kisi daha birakacak arkasinda o mahluk.
Sen kurtulduguna sevin. Hic takip etmemeye calis.

Bu amaçla yazilmis şeyler değildi.
Cirkin diyebilir ben daha güzelim diyebilir ama sivilceli , esmer, şişman gibi nitelemeleri "çirkin" sinifina sokamaz. Böyle bir hakki yok eğer herkesin okuduğu forumda konu aciyorsa üslubuna dikkat etmeli.

Yanlis anlasilmak istemiyorsa da konusunu anlasilacak biçime sokmali" eski konumu oku" diye emir vermek yerine.

Bu konuda uyariyor olmam eski sevgiliye methiyeler dizeceğim , hediyeler yollayacgim anlamina gelmez ya da iyilik timsali olduğum anlamına da gelmez.

sen neden hala yazıyosun anlamadım. offf yaaa insana bi içini rahat rahat döktürmedin haa

oooo ona baksan ondan yakışıklısı yok, herkes buna hayran. ama hakkını yemeyelim yakışıklı da ama ruhu çok hasta.

yakışıklı olduğunu en başından anlamastm.bu kadar kızla beraber olmuşsa,kandirabilmisse vardr bi meziyeti..şu yakışıklı erkeklerin egosuyla ugrasmyn diyorum..

kibarlastirarak yorum yapmaya calisiyoruz aldigim cevaba bak. illaki duymak istegini yazmak zorunda miyiz. ne demek hala neden yazıyorsun, konu aciyorsan herkesin yorum yapma hakki oldugunu da biliyorsundur herhalde..

sen neden hala yazıyosun anlamadım. offf yaaa insana bi içini rahat rahat döktürmedin haa

Ay cidden yeter! Ne kadar saygisizsiniz? Gidin günlük yazin kaldiramiyorsaniz!

Umarim YAKIŞIKLI eski sevgiliniz de o ÇİRKİN kıza körkütük aşıktır, 3 aya evlenirler, 2 de çocuk patlatirlar..

Yorumları okurken dedim ki bu kadınların hepsi sivilceli, şişman. İlk itiraf gelmiş bile.

Muhteşem bir yorum, tebrik ederim. Çünkü dünyada güzel olan, zayıf olan, sivilcesiz olan kimse bu aşağılamalara karşı çıkmaz, değil mi?

Burada insanlar betimlemelerden canları yandıkları için ya da yaraları olup da gocundukları için eleştiri yapmıyorlar. O yorumlar yanlış, o betimlemeler yanlış, onu öyle aşağılamak yanlış. Bu yüzden insanlar buna karşı çıkıyorlar. Yanlış yorumlarda bulundukları için eleştirilerini yapıyorlar. Sizse gelip olayı "eleştirdiğinize göre şişmansınız" seviyesine indiriyorsunuz.

Birisi çıkar can yakmak için buraya konuşlanmışsınız der, diğeri gelir konu sahibi için empati yapılıp diğer kızın görülmemesini ister, başkası çıkar kendinizi übermensch ilan ettiniz der. Konu sahibi çıkmış "eski konularımı okuyun siZi çekemiceeem" yazıp duruyor, burda konuşulan şey onun eski konularıyla tamamen alakasız bir şey halbuki.

Bence bırakalım hanımlar. Daha yorum yazmayalım biz. Karşımızda söylenenler hoşlarına gitmiyor diye mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı bilmiyorum ama, dediğimiz hiçbir şeyi dinlemeyen, düşünmeyen, takmayıp kendi hallerinde takılıp bizim onlardan hınç çıkardığımıZı düşünen bir güruh var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…