- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Bunlari biliyorsunuz madem sukredin o zaman sizden ayrildigina. Neden boyle tutarsiz bir adamla bir iliskiye baslamistiniz ki? Kiz guzeldi cirkindi ona yorum yapamam ama neden hep kadinlar asagilaniyor bu durum can sıkıcı belki biz eski sevgilinizi gorsek ne cirkin adammis bu kizi iyi bulmus bile diyebiliriz.ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam
ahhh sağol arkadaşım bazıları 2 saattir bombardımanda :)) evet hiçbir halt olmayacağını biliyorum. kendi pisliğinde boğulmasını diliyorumKonu sahibi, ben senin yuregine oturmasini anliyorum. Ayni sey basima gelse, ben de bi icimden geciririm bunun icin miydi diye?Tamam onemli olan ic guzellik diyoruz ama bu adam doyumsuz, eski konulara bakarak konusuyorum. Her cicekten bal alan tiplerden.
Yelda, sana tavsiyem bu olayi unut ve iyice sindir. Bu adamdan hic bi halt olmayacagini sen de biliyorsun.
oooo ona baksan ondan yakışıklısı yok, herkes buna hayran. ama hakkını yemeyelim yakışıklı da ama ruhu çok hasta.Bunlari biliyorsunuz madem sukredin o zaman sizden ayrildigina. Neden boyle tutarsiz bir adamla bir iliskiye baslamistiniz ki? Kiz guzeldi cirkindi ona yorum yapamam ama neden hep kadinlar asagilaniyor bu durum can sıkıcı belki biz eski sevgilinizi gorsek ne cirkin adammis bu kizi iyi bulmus bile diyebiliriz.
durum şunu gösteriyor ki yaşadıklarımı hala sindiremedim, çektiğim sıkıntı da ondan.Konu sahibi, ben senin yuregine oturmasini anliyorum. Ayni sey basima gelse, ben de bi icimden geciririm bunun icin miydi diye?Tamam onemli olan ic guzellik diyoruz ama bu adam doyumsuz, eski konulara bakarak konusuyorum. Her cicekten bal alan tiplerden.
Yelda, sana tavsiyem bu olayi unut ve iyice sindir. Bu adamdan hic bi halt olmayacagini sen de biliyorsun.
sen bana hiç ilginç gelmedin ne yazık ki
Hem gayet dikkatli okuduysan neden konuyla ilgili en az 2 mesaj yazdın
Ben suna da karsiyim, tum sucu o kiza yuklemek de yanlis.ahhh sağol arkadaşım bazıları 2 saattir bombardımanda :)) evet hiçbir halt olmayacağını biliyorum. kendi pisliğinde boğulmasını diliyorum
Bu amaçla yazilmis şeyler değildi.Konu sahibine amma yuklenilmis, herkes sankim Meryem Ana. Terk edilirlerse eski sevgilinin yeni sevgilisine methiyeler dizerler, dugunlerine hediye de gondeririler, cok yucegonululer coooooook, tebrik ederim.
Herkes insan , sevmek de , unutamamak da , sevmesen bile kiyaslama yapmak da cok normal seyler, insani seyler. Ama yuce, ulu kk kadinlari asla boyle seyler yapmazlar, hepsi birer iyilik timsali, hepsi Meryem Ana, hepsi birer Übermensch. KK kadinlari kesinlikle normal insan psikolojisini yasamaz, onlar bambaska insanustu bir boyutun kafasini yasarlar, hepsi icin birer insanustu yaratik diyebiliriz. Ehh haliyle insanustu yorumcularimiz, insan zayifliklari gosteren igrenc insanciklara kendi icdunyalarinin mukemmelligini, yuceligini sergilemeli, bu firsat kacmaz. Konu sahibesi, kiskaaaaaaaanc, fesat, igrenc bir insancik , siz meleklerin ne kadar ustun, onunsa ne kadar rezil oldugunu gostermenize ihtiyaci var tabi.
sen neden hala yazıyosun anlamadım. offf yaaa insana bi içini rahat rahat döktürmedin haaE ilginc bisey yapmadim ki zaten :)
Arkadaşlar uzunca yazmışlar ayni seyleri tekrar etmeyim dedim. Kendi dikkatimi ceken cümleyi alintiladim.
konuyu dagitmayalim bence.
belki şaşkinliktan oyle yazdin ama kizi o sekilde anlatman hoş olmamis keske guzel biri degil falan deseydin daha iyi olurdu sanki
Ben suna da karsiyim, tum sucu o kiza yuklemek de yanlis.
Belki o da sadece kurbanlardan biri.
Belki tipi pek cazip degildir kizin ama sevmistir o pisligi. Eninde sonunda kalbi kirik bi kisi daha birakacak arkasinda o mahluk.
Sen kurtulduguna sevin. Hic takip etmemeye calis.[/QUOT
yazmıştım ben kıza acıyorum zaten.kızın bi duygusu vardır kesin yoksa neden görüşsün. mıknatıs gibidir o. önce çeker çeker,bir anda iter.
oooo ona baksan ondan yakışıklısı yok, herkes buna hayran. ama hakkını yemeyelim yakışıklı da ama ruhu çok hasta.
sen neden hala yazıyosun anlamadım. offf yaaa insana bi içini rahat rahat döktürmedin haa
aynen bende öyle düşündüm, ve de saçlarını biraz fazla mı boyuyorlar :))) helel sanaaYorumları okurken dedim ki bu kadınların hepsi sivilceli, şişman. İlk itiraf gelmiş bile.
hiç o kadar umutlanmayın derim :)Ay cidden yeter! Ne kadar saygisizsiniz? Gidin günlük yazin kaldiramiyorsaniz!
Umarim YAKIŞIKLI eski sevgiliniz de o ÇİRKİN kıza körkütük aşıktır, 3 aya evlenirler, 2 de çocuk patlatirlar..
Yorumları okurken dedim ki bu kadınların hepsi sivilceli, şişman. İlk itiraf gelmiş bile.
ego insanı mezara bile sokar mazallah :))yakışıklı olduğunu en başından anlamastm.bu kadar kızla beraber olmuşsa,kandirabilmisse vardr bi meziyeti..şu yakışıklı erkeklerin egosuyla ugrasmyn diyorum..