Öneri lütfen

valla hayat pahalandı geri gelmeyebilir elinizin altındaki malı vermeyin yatırım yapacaklarsa keselerine göre yapsınlar . Yarının size ne getireceği belli olmaz kendınızı de düşünün . Saglık sorunu olurda verilir neyse denir

Hediye eden benim ailem , verecegim kisiler yine kendi ailem. Kayinailesi degil. Yanlis anlasilma oldu sanirim orda

Eşiniz haklı, aileniz almasaydı ortada hiç araba olmayacaktı. Ki geri verirler diyorsunuz hiç de arabasız kalmayacaksınız eşinizin arabası var.

Araba olduğunu soylemissiniz. Şimdi şöyle anlatayım:
Ailem hakediyorsa yani gerçek bir aile gibiyse gözümü kirpmam veririm. Bugün onlara yarın sana. Aile olmak böyle değil mi zaten?
Öyleler. O yuzden vicdan yaptim yoksa hic umursamam. Keske hediye etmeselerdi ya o zmn kendim bir sekilde alırdım yine ama simdi piyasa da pahalandi. Valla gece gece kafamda bir veriyorum bir vermiyorum

Eşiniz haklı, aileniz almasaydı ortada hiç araba olmayacaktı. Ki geri verirler diyorsunuz hiç de arabasız kalmayacaksınız eşinizin arabası var.
Var ama tum gun onda. Yani esimde sizin dediginizi diyor da o zmn da ben alirdim elimdekiler araba almaya yeterdi ama suan elimdekiler baska seylere gitti araba nasilsa var diye. Simdide malum arabalarin yanina eskisi gibi kolay yanasilmiyor. Ama sanirim dogru olan vermek

Ben de eşiniz gibi düşünüyorum. Söz konusu olan oturduğum ev olsaydı bu kadar rahat veririm diye düşünmezdim ama arabayı verirdim. Her gün kullanmadığınız bir arabaymış yani işe de gidip gelmiyorsunuz. Eli açıklarmış ki kızımızın da arabası olsun demişler. Ben burada maddi mal olarak görmüyorum, ailende birbirine destek yardım olarak görüyorum. Sizin kendi imkanınızla yıllarca ödeyerek sahip olduğunuz bir mal değil zaten onlar vermiş. Yine ayarlar belki daha üst modelini alırlar.

Karar sizin, istemiyorsanız vermeyin ama gönül kırmaya değer mi? Ailenizi siz tanıyorsunuz, üstüne yatarlar mı yoksa imkanları oluşunca hemen geri verirler mi?

Yok yatmazlar da ben ise servisle gidip geliyorum zaten ama suan dogum iznindeyim fittiri fittiri geziyorum ilk defa rahatca. Yani ise baslayinca zaten yine gezmeye zamanim olmucak bana da tam simdi lazim olmustu ilk defa oh be is yok cocugu al gez diye heveslendim onda da yine gidiyor

Evet hepsi deniyor o kisimda hic sorun yok ben 1 seneligine fedakarlık yapmasam nankorluk mu etmis olurum diye dusunup duruyorum ( 1 sene sonra verecekler)

Evet olursun
Paraları varken karşılık beklemeden sana çıkarıp vermişler
Şimdi dara düştüklerinde senin aynısinı yapman gerekir, aile bu demek oluyor. Vermezsen çok çok büyük bir ayıba düşersin

Öyleler. O yuzden vicdan yaptim yoksa hic umursamam. Keske hediye etmeselerdi ya o zmn kendim bir sekilde alırdım yine ama simdi piyasa da pahalandi. Valla gece gece kafamda bir veriyorum bir vermiyorum

Alsaydın o zaman kızım, bedava araba alırken iyi şimdi ah vah neden hediye ettiler mi diyorsunparanın üstune yatmak için bahane aranıyorsun, aç değilsin açıkta değilsin, arabanız da varmış eeee ne yapacaksın kullanmadığın arabayı kösede tutup? Üstelik parayı verenler dardayken?

Aslinda arabayi ben almistim oduyordum onlar benim odememi kapattilar ha sonuc degisti mi hayir hediye hediyedir. Ya ustune yatmak falan asla degil takilarim var bozdurup onlari vermeyi teklif ettim cunku onlarin kasasinda duruyor bende dursa yine bozdurup vericem ama asla oyle istemiyorlar nakitim olsa nakit veririm o da suan yok. Tek kabul edebilecekleri sekil bu. Bende vericem sanirim zaten vicdanen rahatsiz oldum

Yatırım için istiyorlar demişsiniz. O durumda vermezdim ben çünkü ihtiyaç değil. Başka kardeşiniz var mı? Onlara verilen seyler de oldu mu?

Allah gecinden veresinde zaten zamanı gelince yine size kalacak. Ki size verende onlar. Anama babama feda olsun ya ben kesin verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…