Doğuma Hazırlık önerebileceğiniz bebek odası varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
Kızlar önerebileceğiniz bebek odası var mı caplonbaa çilek meltem bunlara baktım aralarında en iyi caplonba gibi geldi ama beğendiğim model olmadı ben düz krem veya kırık beyaz istiyorum sizinde bildiğiniz önerebileceğiniz marka varmı

Istanbulda oturuyoraniz demirkapi mobilyacilar carsisi var orada cocuk odalari siparis uzerine yapiliyor malzemeleride kaliteli biz ordan almistik

tatlım ben çilek mobilya'nın baby cotton modelini aldım.. kullanışı da rengi de çok güzel.. büyüyebilen beşik, 4 katlı çamaşırlık ve 2 kapılı gardrop 2600 tl'ye mal oldu.. çok keyifle kullanıyorum..

Istanbulda oturuyoraniz demirkapi mobilyacilar carsisi var orada cocuk odalari siparis uzerine yapiliyor malzemeleride kaliteli biz ordan almistik
Yok canım ya istanbulda değilim ben yaptırmak yerine almak istiyorum kaliteli bi marka arıyorum özellikle

Evet o modelide gördüm eşim çok beğendi bide kampanyasıda varmış döşeği ve uyku setide içinde ama boyu kısa geldi bana 1.60 az gibi baza olarak

Evet o modelide gördüm eşim çok beğendi bide kampanyasıda varmış döşeği ve uyku setide içinde ama boyu kısa geldi bana 1.60 az gibi baza olarak
büyüyebilen beşik benim hoşuma gitti.. zaten maksimum 7-8 yaşına kadar kullanılır.. benim kafamdaki oğlum 4 yaşındayken 2.yi yapmak olduğu için 5 yaşına kadar oğlum kullanır sonra ikinci kullanır oğluma yeni genç odası takımı alırım diye düşündüm..
ayrıca kaç sene kullanacaksın ki zaten.. ilkokula başladığında bu bebek takımı ben bunu istemem diye tutturacaklar..

ben de büyüyen beşik düşünüyorum. Ama çevremdekiler korkuttu beni. Ahşap beşik tehlikeli dediler. Çocuk hareketlenince korkuluklara tutunup kalkıyor düşme tehlikesi oluyor dediler. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

canım ben hem dediğim oda takımını aldım hem de hareketlenene kadar yanımda olsun diye küçük sallanan ahşap beşik aldım.. küçük ahşap beşikler evet doğrulursa tehlike arz ediyor zaten anne yanında kaldığı süre için tasarlanmış..
ama büyüebilen beşikler baya derin ayağa da kalksa emin ol ordan tırmanıp çıkamaz.. bence git bi mağazasında gör derim.. o zaman için rahat olur sanırım..

Tee Teşekkür ediyorum canım

pardon nerede ikamet ediyorsunuz , bence belirli bir makaya saplanıp kalmayın eğer antalya da oturuyorsanız mavi akdeniz bebek var oraya bakabilirsiniz ben oradan aldım ve çok güzel işçilik , tavsiye ederim

Merhaba anneler bebeek odasi arastirmalarim sonucu ben erol mobilyada karar kildim.buyuyen besigi normal standartlarda yatak olabiliyor.Bebek buyudugunde calisma masasina kadar tam takim bi odaya donusturebiliyosunuz.ben duz beyaz tercih ediyorum.kapaklara buyuk sticker lardan yapistirmayi dusunuyorum.ileridede onlari cikartinca bebek odasi havasindan cikip genc odasina donucek bu sayede.fiyatlar da uygun.diger bebek magazalarinda 3500 un altinda fiyat vermiyolar.aradaki tek fark onalrin her yeri lake boya.benim alacagim takimin gorunen yerleri lake diger yerleri kaplama mdf.magazanin online satisida var.ama taksit istiyosaniz magazaya gitmeniz gerekiyor.bebekime alacagim takimda asagida.umarim bilgiler ise yarar

Eklentiler

• atlas_bebek_odasi_takimi.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 639

Erol mobilyaya gidip gezebildinmi canım bende ordan beğendim ama bize çok uzak kararsızım gitsemmi gitmesemmi diye mail attım 45 günde anca teslim edebiliyoruz dediler bu konuda hiç bilgi aldınmı kısaca güzelmi orası gitmişken elim boş dönmiyim diyorum taaaaaa karşıda

Erol mobilyaya gittik esimle.tuzlaya yakin.pendigin sonu gibi.metroyla daha rahat gidiliyomus biz sonradan fark ettik..ama bes alti katli bi magaza.alt girissin bi kismi ve ust kat sirf bebek odasi dolu.hepsi internetteki modeller.sadelerde var renklo suslulerde.bize bir ay icinde teslim ederiz dedi.zaten ben oradayken hic abartmiyorum en az on hamile begenip odeme yapti..taksit yaptiricaksan magazaya git.havale eft falan ile internetten yapiluyomus.fiyatlari baya uygun geldi bana.

Teşekkür ederimm canım verdiğin bilgiler için. Gidip bakalım o zaman en iyisi

Bende çilekten natura baby oda takımını aldım büyüyen beşik çamaşırlık 3kapılı dolap ile 3200 tl kampanya var şuanda çünkü.2kapılı ile arada 150 lira fark var.çekmecelerş çok kullanışlı.ayrıca uyku seti ve 2 boy yatagı hediye ediyorlar. Birde ahşap beşikten bebek düşer diyenler için söylüyorum bebek hareketlenince yada istenilen dönemde yatak bi kat aşağı alınabiliyor.ben çok begenerek aldım tavsiye ederim

merhaba bayanlar,
çocuğunuzun odasını duvar kağıtlarıyla renklendirmenizi tavsiye ederim,
hem bebeğinizin hayal gücünü canlandırır hem de odanıza yepyeni bir görünüm kazandırır.
http://www.bmconcept.net/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…