Doğuma Hazırlık önerebileceğiniz bebek odası varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bizde dün oda aldık. O kadar cok baktım ki benimde kafam karışmıştı erol mobilya vs artık 2 kapılı 3 kapılısı değil aldıgım yerede güvenmek istiyordum cunku alıp beşiği büyütürken elinde kalanlar oldugunu duymuştum ama sonunda içime sinen bir oda oldu. Biz çilekten aldık bu ayın sonuna kadar biliyosundur kampanyası var ve gerçekten uyguna geldi hemde dışarda alacagım oda fiyatı begendiklerim erol mobilya belis vs 2400baslıyordu ve içinde yatagı uyku seti felan yoktu çilek hediye verdiği için şanslı oldum ayrıyetten onlra para vermemiş olacagız cotton baby markalı 3 kapılı dolap bi büyüyen besik ve camasırlık cibinlik uyku seti 2 adet yatakla beraber 2800e geldi karlı oldugumu düşünüyorum cünkü dışarıda bi yatak 250tl ve uyku seti 200tlden baslıyo cibinliği de var ama onu satın aldım tabi hepsi toplam 2800 tavsiye ederim yatak boyu benide dusundurmustu ama 14 yasına kdar kullanabiliyolar bi ömür zaten kullanılamaz bi bebek odası daha sonra sadece karyola sade beyaz almayı ve dolabın kulplarını değiştircem o kadar bence güvendiğiniz marka olmasıda önemli

Merhaba.bız camlombadan aldık.kullanıyoruz.çokta memnunum.

Merhabalar, Ben erol mobilyaya bakmak istiyorum. İnternette gördüğüm kadarı ile hem fiyat olarak uygun, hem de çok çeşit var. Burayı bileniniz var mı?

Merhaba.ben erol mobilyadan atlas bebek odasi takimini aldim.bir ay sure verdiler uc hafta icinde geldi.bugun temizledim.memnunum gayet guzel geldi.ama odanizi iyi olcun.besik genc odasina donustugunden normalden biraz daha buyuk.odada baya yer kapliyor.

Merhaba, Erol Mobilya tek beşik olarak satıyor mu acaba. Takımlar çok güzel ama ben tam takım almak istemiyorum sadece büyüyen beşik alıcam, tek satıyolar mı acaba

Onu bilmiyorum maalesef.gittigimde cok kalabalikti ama herkes takim aliyodu.internet sitesinde destek hatti var.maile hemen donus yapiyolar bir sor istersen canim.

Ayyy evet atlas da çok güzel.. ben çizgiyi beğeniyorum.Fiyat olarak da biraz daha makul. haftaya bakalım diyorum eşime.Gitcez bakalım kısmetse, nasıl ilgi alaka? ayrıca ekstra indirim veya hediye tarzı bişeyler yapıyorlar mı?

Indirim yapmiyolar maalesef.kredi kartina sekiz taksit yapabiliyolar sadece.ilgi alaka guzel.yalniz bazi takimlarin fiyati baya uygun ama kalite olarak cok iyi durmuyo.iyice takimlari karsilastirin.benim aldigim yuzde yuz mdf.kapaklar lake boya.zaten gittiginizde anlarsiniz yakindan gorunce illaki fark belli oluyor.cilektende dusunebilirsin yuzde kirk indirim var.aklinizda bulunsun.yalniz cilegin besigi sallanmiyodu yanlis hatirlamiyosam.

evet burada okuyunca çilekle görüştüm az önce, Baby Cotton olan model için: 3 kapılı gardrop, büyüen beşik ve çamaşırlık iki yatak ve uyku seti hediyesiyle birlikte 2.870 tl. taksitli fiyat verdiler. yataklar ve uyku seti 650 tl. falan olsa 2200 tl ye falan geliyor. Yani erol ile aynı neredeyse.. ufff kararsız kaldım

Merhaba, hangi mağazasından aldınız acaba? Ve ne zaman teslim edeceklermiş? Bana da aynı fiyat verildi ama içinde cibinniği söylemediler..

Valla acikcasi ben erol mobilyayi genc odasina donusmesi nedeniyle tercih ettim.yatak acildiginda 80 e 180 oluyo.cilekte sanirim acilan modeller 135 oluyo en fazla.ayrica erol mobilyadaki takimlar calisma masasida oluyor.bu nedenle beyazi terch ettimki buyuyunce cocuk odasi gibi durmasin.ilerde bi hali bi tul yaparim onun zevkine gore uzun seneler kullanir diye dusundum.devir hesap devri sonucta.aldigim takimin genc odasi halinide yolluyorum belki fikir olur.

Eklentiler

• atlas_bebek_odasi_genc_gorunum.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 282
Anladım, mantıklı tabi.. güle güle kullanın.. araştırmaya devam edicez bakalım. En iyisi gidip bi bakmak :) biri içimize daha çok siner elbet :)

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…