- 4 Şubat 2015
- 209
- 82
Canım bizde dün oda aldık. O kadar cok baktım ki benimde kafam karışmıştı erol mobilya vs artık 2 kapılı 3 kapılısı değil aldıgım yerede güvenmek istiyordum cunku alıp beşiği büyütürken elinde kalanlar oldugunu duymuştum ama sonunda içime sinen bir oda oldu. Biz çilekten aldık bu ayın sonuna kadar biliyosundur kampanyası var ve gerçekten uyguna geldi hemde dışarda alacagım oda fiyatı begendiklerim erol mobilya belis vs 2400baslıyordu ve içinde yatagı uyku seti felan yoktu çilek hediye verdiği için şanslı oldum ayrıyetten onlra para vermemiş olacagız cotton baby markalı 3 kapılı dolap bi büyüyen besik ve camasırlık cibinlik uyku seti 2 adet yatakla beraber 2800e geldi karlı oldugumu düşünüyorum cünkü dışarıda bi yatak 250tl ve uyku seti 200tlden baslıyo cibinliği de var ama onu satın aldım tabi hepsi toplam 2800 tavsiye ederim yatak boyu benide dusundurmustu ama 14 yasına kdar kullanabiliyolar bi ömür zaten kullanılamaz bi bebek odası daha sonra sadece karyola sade beyaz almayı ve dolabın kulplarını değiştircem o kadar bence güvendiğiniz marka olmasıda önemli