- 30 Ocak 2015
- 19.219
- 24.457
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.401
Günlerdir istahım yok benimde belkide hayatımda en az yediğim dönemdeyim ama öyle bi kilo kaybı yok.İyi günler kızlar sabah kahvaltısı canm istemedi iki çatal peynir attım agzima daha yeni kahve içeceğim herkes yerken kilo veriyor resmen ben bu istahsizlikla daha da veremezsem vay halime
Geçmiş olsun canımSelam kızlargünlerdir hastaydım ne bulduysam yedim. Yattığım yerden kalkamadım.
Bugün daha iyiyim inşallah toparlayama çalışacağım
Bunu daha önce bende duydum ya kalori hesabından hiç anlamıyorum kilo vereyim diye herşeyden uzak durmaya çalışıyorum midem 10gunde küçüldü gerçekten resmen az yiyincede doyuluyormus ama bu kahvaltı işini çözmem lazım sevmediğim için yemiyorum ama azda olsa demekki metabolizma çalışması için gerekli sanirimGünlerdir istahım yok benimde belkide hayatımda en az yediğim dönemdeyim ama öyle bi kilo kaybı yok.HeySero diyetisyene gitmişti ona demis alacagın kalori miktarını alamazsan o zamanda kilo kaybı olmuyomus.
Benimde en sevdigim öğün kahvaltı ama bu ara hiç kahvaltı yapasım yok. Sabah ac karnına chia tohumlu su iciyorum bazen o cok cıkarıyo tuvalete bide hindistan cevizi kurusu onu yiyince inanılmaz cok cıkıyorumBunu daha önce bende duydum ya kalori hesabından hiç anlamıyorum kilo vereyim diye herşeyden uzak durmaya çalışıyorum midem 10gunde küçüldü gerçekten resmen az yiyincede doyuluyormus ama bu kahvaltı işini çözmem lazım sevmediğim için yemiyorum ama azda olsa demekki metabolizma çalışması için gerekli sanirim
Çok geçmiş olsunSelam kızlargünlerdir hastaydım ne bulduysam yedim. Yattığım yerden kalkamadım.
Bugün daha iyiyim inşallah toparlayama çalışacağım
Ben de şöyle biliyorum sürekli az yersen bu defa da vücut o az kaloriye göre kendini korumaya alıyor, o yüzden arada vücudu şaşırtmak gerekiyor diyorlar.Günlerdir istahım yok benimde belkide hayatımda en az yediğim dönemdeyim ama öyle bi kilo kaybı yok.HeySero diyetisyene gitmişti ona demis alacagın kalori miktarını alamazsan o zamanda kilo kaybı olmuyomus.
Sağol canım sen nasılsın ?Çok geçmiş olsun
Kac aydır cok yiyodum kilom sabitti simdide bi o kadar az yiyorum tabi kilomda az oldugu icin cok gitmiyo evet şaşırtmak gerekiyoÇok geçmiş olsun
Ben de şöyle biliyorum sürekli az yersen bu defa da vücut o az kaloriye göre kendini korumaya alıyor, o yüzden arada vücudu şaşırtmak gerekiyor diyorlar.
Daha iyiyim çok şükürSağol canım sen nasılsın ?
Cnm 20 dk nın üstü yürümek kalori yaktiriyormusSelamlar canlarım
Kaç gündür fırsat bulup da giremedim
Haftasonuö yoğun geçti stres olunca biraz yedim
Ama dünden itibaren düzene girdim yine
Dün akşam 20 dk yürüyüş de yaptım
Bugünde yaparım inşallah
İlk fırsatta bütün mesajları okuycam
Hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?